0 oy
271 göst.
önce Diğer kategorisinde (751 puan) tarafından
Kızlar görümcemin kızı ve benim oğlum aynı yaştalar geçen gün görümcemler kaynanasına gidince kızı elini demir kapıya sıkıştırmış alçıya falan aldılar kızın elini bende aradım iki kere ama kaynanasının orda olduğu için telefonu çekmiyordu açmadı iki gün sonra da wp de aile grupları var bende ekliyim oraya yazdığı şey eşimle bana yazdığı yani siz hadi bana düşmansınız da küçüçük çocuğuda da mı düşmansınız ben kötüyüm de çocukta mı kötü bi arayıp sormadınız dedi bende söyledim aradım çekmedi telefonun dedim iki tane çocuğum var zaten durmadan elimde telefon onun açmasını bekleyecek kadar vaktim yok sonra görpmcem hadi ben açmadım başkasını arasaydınız anladım ben sizi dedi görüldü attım çıktım benim oğlumda aşırı hastalanan bir çocuktu geçen sene sürekli ateşlenir hastane yatışı yapılırdı ama Birgün olsun geçmiş olsuna gelmedi gelmeyi bırak aramadı bile ben onun çocukları hasta olduğu zaman arıyordum ama bu olaydan sonra aramamayı düşünüyorum bu arada eskiden çok yakındık ama 2 senedir doğru düzgün görüşmüyorum bile bugün de kaynanam ablanı neden hiç arayıp sormadın hemen sana gel şunu yap bunu yap demeyecek bi geçmiş olsun demek zor mu dedi bende anne kıyas inat yapmıyorum da geçen sene benim oğlumda süründü resmen ablam ne aradı ne gelip yokladı dedim aa sende hemen onun o zaman iki çocuğu vardı aklına gelmemiştir dedi bende değişen bişey yok anne bu senede benim iki tane çocuğum var telefonun başında oturup açmana kadar aramaya vaktim yok dedim he he bahane uydurma sizi istemiyorum de olsun bitsin dedi sinirlerim tavan yemin ederim eşime de söylemedim bu konunun uzayacağnı biliyorum bi laf daha ederlerse sizce napmam gerek 

11 Cevaplar

+2 oy
önce (133,045 puan) tarafından
cocugun paemagi kopa bilirdi alciya alindiysa kirik vardir o durumda ben acana kadar arardim benim cocugum hastayken aramis aramamis voz gekirdi bama
önce (751 puan) tarafından
Hayır ama hem kaynanasının oradaydı telefonu çekmiyordu nasıl ulaşabilirim ben 1 hafta orda kaldı mesaj atıyordum görüyordu ama aramaya bakmıyordu sonra bizi suçladı ayrıca oğlumun hastalığı da öyle hafife alınacak kadar bir hastalık değildi 15 güne bir antibiyotik iğne vuruldu benim çocuğumda başka zaman halacım halacım diye geziyor hiç birinde aramaz mı aramadı ben en ufak griplerinde bile aradım bunda neden aramayayım kendi telefonu çekmediği için aramalar düşmemiş anlatmama rağmen inanmak istemedi
önce (133,045 puan) tarafından
sen tlf aramalarin ss al ona at delil olarak
-Reklam-
+1 oy
önce (770 puan) tarafından
Telefonunun çekmediğini bildiğiniz için başka bir zamanda tekrar arayabilirdiniz. Neden önceden aramadın da diyemezdi, aradım ama çekmiyordu derdiniz. Kızının eli kötü olmuş çünkü. 

Hastalık olduğunda aramamasına da, tepkinizi normal hastalık sürecinde verirdiniz. 

Sorun görümcenizle, üçüncü kişiler dahil olunca ben de hiç sevmiyorum. 
Ya görümcemin genel huyu böyle beni alttan alttan karalamaya çalışan birisi zaten sözde çok sever beni ama alttan alttan da yapacağını yapar 1 hafta kaynanasında kaldı ne zaman arasam günde iki kere arıyordum açmıyordu benim de durmadan aklıma gelmiyor sonuçta iki tane çocuk çocuğum var bazen elime telefonu bile alamıyorum kızının eli evet kötü oldu ama geçen sene bana sürekli çocuğumla ilgili sen doğru düzgün bakamıyorsun îmâsı yaptı kaç kere ateşli hastalık geçiriyordu durmadan o yüzden benimkilerin çok şükür öyle şeyleri yok bağışıklıkları çok kuvvetli diyordu
önce (770 puan) tarafından
Bu dediklerinizde zaten haklısınız. Demek istediğim, ulaşana kadar arasaydınız, bu konuda size asla laf çarpıtamazdı. Eşinize karşı tabiri caizse başınız dik olurdu.
Arayıp konuştuktan sonra da normal mesafenizi koyardınız.Sırf akrabalık ilişkisi var diye, kimse kimsenin saygızlıklıklarını çekemez.
+1 oy
önce (737 puan) tarafından
Salla gitsin bacım yaa koca tarafını taka taka hastalık sahibi olduk milletin afrasiyla tafrasiylami ugrasacan ayrıca yıl olmuş 2025arayip ulaşamayınca falanca aradı die mesaj gidiyo onunda mi görmemiş yalan çocuğunun hırsını öyle çıkarıyor bence 
Görüyordur muhakkak ama düşmedi diyor bilöhğrım ne kadar doğru ne kadar yalan telefon hattımı değiştirip mesaj attığımda da o aile wp grubunda sen telefon numaranı mı değiştirdin bana neden atmadın dedi attım o kadar eminim ki kendi wp sinde süreli mesajlar var ekran da alamadım ama profil fotoğrafı sadece kişilerine açık görmesine rağmen resmen iftira atıyor güya bak bak beni umursamıyor istemiyor gibisinden alttan alttan düşünce veriyor millete
+1 oy
önce (952 puan) tarafından
Şu kaynananın söylediği laflar aynı benim kaynanaminkine benziyor, mesala bizde geçen gün şiddetli tartıştık ilk alttan almaya çalıştım baktım olmuyor ağzıma geleni saydım bende sinirden elim ayağım titredi hamileyim bide şekerim yükselmiş üzerine. Sonra eşime anlattım onunlada 2 gün falan tartıştık. Yani olan bize oluyor boşver aramissin gosterseydim arama kaydını.
+1 oy
önce (2,128 puan) tarafından
Benim çocuğumu arayıp sormayani ölüm dışında hayatta aramam. Niye onun çocuğu benimkinden daha mi değerli de gorumcenin bir taraflarını kaldıracağım. Sana söyleyeceğim tek şey alttan alırsan ne senin ne de çocuklarının değeri olmaz.
0 oy
önce (531 puan) tarafından
Normalde sakin bir insanım kimseyle tartışmam ama o son dediğinden sonra patlardım ağzıma ne gelirse söylerdim. Sonuçta aramışsın telefonu çekmemiş gerçekten içinde kötü niyet yoksa eşine söyle, nasıl biri bilmiyorum ama ben olsam söylerdim o da hepsinin ağzının payını verirdi
Bak canım başka olaydan örnek vereyim anla nasıl biri olduğunu ben telefon hattımı değiştirdim iki üç ay oluyor wp den herkese toplu halde gönderdim görümcemin de wp de süreli mesajları açık 24 saat sonra siliniyor ben attım ona eminim herkese toplu attım çünkü hatta görüldü attı ertesi gün bu wp aile grubu dediğim gruba çocukların fotosunu attım görümcem sen telefon numaranı mı değiştirdin dedi evet sanada attım ya dedim yok bana mesaj gelmedi dedi nasıl gelmedi herkese attım dedim yok gelmedi diye tutturdu abla sende süreli mesajlar açık yoksa ekran görüntüsü atacağım dedim o ne ki ben bilmem ki süreli mesaj ne ayağına yattı çocuklar mı baktı anlamadım ki dedi oysa profil fotoğrafı sadece kişilerine açık o gruba mesaj atmadan önce attığım duruma baktı ama orda güya bakın bakın bana atmadı gibisinden düşünce yaratmaya çalışıyor
0 oy
önce (5,116 puan) tarafından
Amaaaaaaan kim sana nasıl davranıyorsa sende ona misliyle aynısını yap kafana takma
0 oy
önce (518 puan) tarafından

İki kere fazla aramak zor olmamalı,  gorumceyi geç çocuğu merak ettiğim için evine kadar giderdim.

Hastalık ile bu durum farklı ama kaynanaya ne ekersen onu biçersin derdim
0 oy
önce (18 puan) tarafından
Böyle olmaz ki ama her şeyi senden bekleyen birileriyle arana mesafe koy bence en doğrusu bu zaten ne kadar içli dışlı olursan o kadar suyu çıkar uzak dur sana her istedikleri lafı söyleme hakları yok herkes yerini bilsin 
0 oy
önce (19,773 puan) tarafından
Eşine neden söylemedin onu anlamadim
0 oy
önce (59 puan) tarafından
Bence durumu eşinizle paylaşın, benim yaptığım en büyük hatalardan biri yaşadığım durumları eşimle paylaşmayıp içime atmak oldu. En ufak şeyde ben abartıyo oluyorum ne yaşadığımı eşim bilmediği için

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 275 göst.
1 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Tugcee.r (46 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 118 göst.
2 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Gzr (48 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 155 göst.
0 oy
19 cevap 569 göst.

409,439 soru