+1 oy
100 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (1,299 puan) tarafından
Beş yasinda oğlum hafif ateşi var dün gece öksürükten yatamadı sabaha yakın uyudu bugünde sabahladik baksanıza saat sabah 4 olmk uzere öksürükten yatamadı oğlum evdeki şuruplarından verdim ama Fayda etmedi önereceğiniz neler var doğal yada suurup oğlum öksürmekten helak oldu

7 Cevaplar

0 oy
(1,299 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Hepinize tek tek yazamadim kusura bakmayın dediniz bir kac şeyi duyup uygulamistim zten çok fayda görmedik babasi ile doktora çıktı ilaçları kullandık baya geçti diyebilirim öneriler için sağolun
-Reklam-
+2 oy
tarafından

image

Benim oğlumu öksürükten kurtaran bu oldu.
(1,299 puan) tarafından
Eczanelerde varmi
tarafından
Tabii ki
(65 puan) tarafından
Bu benim oğluma da çok iyi geliyor  ve bitkisel
(793 puan) tarafından
Ben de bunları kullanıyorum canım çok faydasını gördüm gerçekten
0 oy
(2,899 puan) tarafından
Akgunluk sakizi, eritip cezvede agzina pamuk ortuyorsun. O pamuk dumani hapsediyor. O pamugu coxugun sirtina sabaha kdr koy. 1 3 kerede gectigini gorursun inşaAllah 
0 oy
(360 puan) tarafından
4 bucuk yasinda benim kiz da oksuruyor tereyagini cezvede eritip biraz da pekmezle kaynatin soguyunca icirin benim kiza iyi geliyor
0 oy
(1,509 puan) tarafından
Hakiki zeytinyağını bir kavanoza koy biraz 5 6 sarımsak rendele birkaç saat güneş görmeyen yerde beklesin gece yatarken ayağının altına sür pamuklu çorak giydir gece birkaç kez tekrarla yoğun öksürüğü varsa işe yarıyor canım oğlumda astım bronşiolit öksürük krizi geldi mi kusuyor en son hastalandığında yaptım çok şükür işe yaradı bende hamileyim ilaç kullanamadım hastalandım yaptım bende de işe yaradı
0 oy
(157 puan) tarafından
İki kaşık balın içine toz zencefil toz tarçın karıştır anında etki eder 4.5 güne kadar bişeyi kalmaz gün de 2 defa ver
(157 puan) tarafından
Bide bir bardak suyun içine 2 kaşık pekmez ve limon sık oda çok etkili
0 oy
(5,473 puan) tarafından
Bir ara bizde olduk ozellikle gece oluyordu saglik ocagi alerji surubu verdi ve geniz akintisi icin sokturucu surup odaya sogan kestim koydum ve buz koydum cok sukur iki uc gunde gecmisti ayaklarina baby vicks caldim sırtına da ve soguk hava verdim 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 199 göst.
11 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Cemo55 (97 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 202 göst.
5 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 83 göst.
30 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birhilall (1,486 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 232 göst.
19 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,468 puan) tarafından soruldu

410,704 soru

12,357,867 cevap

41,188 kullanıcı

Kategoriler

...