0 oy
105 göst.
önce Alışveriş-Hediye kategorisinde (59 puan) tarafından
Hanımlar bebeğim ek gıdaya başlayacak tabak, suluk, kaşık vs almayı düşünüyorum. Bunun için araştırma yapıyorum ama ne alacağıma hangi marka alacağıma karar veremedim. Sizin kullanıp memnun kaldığınız veya aksine kullanıp nereden de aldım dediğiniz ürün veya markalar var mı? Tavsiyelerinize ihtiyacım var :)) 

6 Cevaplar

0 oy
önce (3,457 puan) tarafından
Oioi marka güzel tredyolda avent markanın alıştırma suluğu şu an çok uygun fiyata wee baby ve bebedor da güzel ben bu markaları alıyorum 
önce (59 puan) tarafından
Oioi için yorumlarda silikonunda deterjan kokusu ve koku yaptığı söylenmiş ama ben tüm silikonlarda aynı şeyler yaşanacağını düşünüyorum o yüzden oioi yerine fiyat konusunda uygun bir marka alıp çeşiti çok almak daha mantıklı mı sizce
Oioi pahalı evet ben almadım hediye gelmişti ama onun yerine uygun fiyatlı bir kaç ürün  almak daha mantıklı ikea ürünleri de güzel benim onlardanda tabak çatal kaşık
önce (13,080 puan) tarafından
slikon ürünlere bulaşık deterjanı kullanarak temizlik yapılmaz. yemek işi bittikten hemen sonra temizlenmeli ve makineye konmamalı. kullanma talimalatlarına uyarsanız sorun olmaz. koku olduysa karbonatlı suyla biraz fırınlamak gerekiyor.
Kiwi'nin silikon seti hakkında bi bilginiz var mı?
Yok maalesef  az önce bim markete gittim orayada çatal kaşık tabak gelmiş bebek ve çocuklar için
-Reklam-
0 oy
önce (602 puan) tarafından
Bu hafta 101,şok,bime hep bebek ürünleri geliyor bi bak aktüellere ürünleri güzel görünüyor 
Evet gördüm ama eşim markete gelenin çok sağlıklı olmadığını düşünüyor aslında e bebeğe bakarak daha uyguna geliyor
Ben bebeğime cam suluk aldım arkasında wee ürünüdür yazıyordu
Yok maalesef
0 oy
önce (163 puan) tarafından

Oioi kullanıyorum. Fiyatları yüksek ama çocuğum için her zaman en iyilerini seçmeye çalıştım. Şuan 16 aylık. Hala aktif kullanıyorum, hatta çok daha aktif kullanıyorum. 

0 oy
önce (827 puan) tarafından
Bugün bine dünde a101 e gelmişti bende dün sıradan mama tabağı aldm valla ne marka bilirim ne anlarım benim için güzelin ucuzu olan güzeldir hesaplı olsunda markayı takmyrm dün a 101 de 16 liraya aldm iki bölmeli kaşık catalda bebsi marka oda 16 liraydı işimi görüyor cnm
0 oy
önce (644 puan) tarafından
Bugün bime oioi 'nin ürünleri gelecek bak bence

Ek gıda muz , elma püresi, irmik alıp ek gıda yapabilirsin,  labne ile muz veriyorum, bebek tarhanasi alabilirsin .
önce (644 puan) tarafından
Hiç bilgim yok
0 oy
oioi kullanıyorum, bebeğin kendi markasının da ürünleri baya iyi. suluk olarak munckin 360 derece alıştırma bardağı ve pipetli suluğu kullanıyorum 
onu hiç bilmiyorum daha doğrusu böyle bir ürün olduğundan da haberim yoktu

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 26 göst.
0 oy
1 cevap 42 göst.
11 Aralık 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde YiğitAli'm (35 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 29 göst.
27 Kasım 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Nare88 (221 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 74 göst.

409,868 soru

12,322,815 cevap

39,012 kullanıcı

Kategoriler

...