0 oy
253 göst.
önce Diğer kategorisinde (411 puan) tarafından

Dün haberde gördüm psikolojik sorunu olan öğrenci müdür yardımcısının boğazını kesmiş adam yaşıyor şükür polis ifadesinde asıl hedefin hoşlandığı bir kız öğrenci olduğunu söylüyor ****** herif kız o gün okula uyuyakaldigi için gitmemiş eğer gitseydi okula götürdüğü çekiçle parçalara ayiracagini söylüyor tüylerim diken diken oldu neler oluyor böyle bu nasıl insanlık 1 yaşında kız çocuğum var o kadar korkuyorum ki ilerisi için onu nasıl korucagim 

image

6 Cevaplar

+4 oy
önce (3,269 puan) tarafından
Hayatımızda ne zaman büyüklere saygı, anne baba disiplini, din ahlakı çıktı işte o zaman bu hale geldik. Biz babaya saygıyla büyüdük, her seyi her yerde konuşamaz utanma duygumuz vardı, şimdi yeni nesil anneler aman çocuğu yanlış yaptıgın da bağırma aman psikolojisi bozulur diye diye doğruyu anlatmadığımız arsız utanmaz evlatlar çıktı. Bunun tek sebebi bu da degil telefon, ikbalin ölümünde o kadar video sızdırıldı ki sosyal medyaya herkes sansürsüz görmek için bir biriyle yarıştı. Eskiler güzeldi telefonsuz, büyüklerle olan içtenlik 
-Reklam-
0 oy
önce (1,888 puan) tarafından
Rabim korusun çocuklarımızı her gün yeni bir kötü habere uyanıyoruz piskolojiöiz bozulmuş moda oldu resmen kesmek biçmek öldürmek 
önce (411 puan) tarafından
Amin canım bunlar ne yiyiyo ne içiyor böyle vahşi oluyor anlamıyorum yarın öbür gün kızımız çocuklarımız okula gidecek onların da rabbim korusun başına gelebilir okul bile güvenli değil artık çok korkuyorum
0 oy
önce (189 puan) tarafından
Başka bir yerde de bir kız başka bir kızı bıçaklamış okulda onu da haberlerde gördüm Allahim yarabbim sonumuz nereye gidiyor Allah korusun yavrularımızı 
Amin canım benim Amin. Neye ozeniyolar yada anne baba onlara şiddet mi gösteriyor bu çocuklar böyle canavarlaşıyor bilmiyorum
0 oy
önce (2,838 puan) tarafından
Bu çocuklar neyin kafasını yaşıyor ne içip ne kullanıyorlarda böyle korkunç plan yapıyor, inşallah müebbet hapis yer, böyleleri ya idam edilmeli yada ömür boyu hapiste kalmalı, ama işte adalet diye birşey olmadığı için birkaç güne salarlar reşit olmadığı için 
İnşallah canım çocuk şizofren diyen var psikolojik sorunu var o kesin neden yatirmadilar daha önce ikbal Ayşenur olayında bile kac gun kac hafta kendime gelemedim
0 oy
önce (2,567 puan) tarafından
Ben videoyu izlemistim cok kotu ama kadin degilmi o cunku kadindi bogazini tutuyor ve kan fiskiriyor resmen cok kotu bi durum.insqllah sagligina kavusur.yanj sadece vasfi cocuk sahibi olmak ve  ebebyinlik yapamayn anne babalar yuzunden dunya bu hale geliyor.sonra ya kizlarimiz yada erkek cocuklarimiz yada emanet ettigmz doktr yada ogretmenlere oluyor olan.
Ay erkek öğretmen zannediyordum kadınmıydı neyseki yaşıyor çok şükür
0 oy
önce (610 puan) tarafından
Surda bir oyuna girdik de sapık birisi nickiji kadin kafasını kesin yapmış oyunda küfürler ediyordu,  pis.likler her yerde.
Valla doğru canım

İlgili sorular

+3 oy
15 cevap 672 göst.
0 oy
19 cevap 894 göst.
19 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Emine zerrin (285 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 420 göst.
0 oy
3 cevap 307 göst.