0 oy
258 göst.
Diğer kategorisinde (993 puan) tarafından

Dertlerim dağ gibi

6 Cevaplar

0 oy
(993 puan) tarafından

En İyi Cevap
Benim için dinleyin 
-Reklam-
+1 oy
(4,088 puan) tarafından
Rabbim gönlüne ferahlik versin canim. Seni anlayan gercekten anlayan biriyle otur ağla içini dök. Esinden baskasi olsun . Çünki yoksa seni bbu dusunceler sinir hastasi eder . 

Esine destek olmalisin . O seni üzgün gormesin . Güclü dur ☹️
(4,088 puan) tarafından
Anliyorum anei dayanabilcek gibi degil . Rabbim yardimcınız olsun. Ne desem az kalır.
Dua ediyorum inşallah korktugunuza ugratmasin rabbim. İnşallah burda guzel bir haberle post acarsin ,
(993 puan) tarafından
Ben onu çok seviyorum kıyamıyorum ki hiç bana öte git bile demedi 9 sene ol bir kere sesini yukseltmedi hep sevdi çok sevdi
(4,088 puan) tarafından
Yaa☹️☹️
(4,088 puan) tarafından
Cok sevdigin icin malesef daha zor oluyor.
Rabbim birine asla cok seviyorum demeyin demis. Allah için cok seviyorum demeliyiz.
Ama olmuyor işte. Bende esimi cok seviyorum. Bir başı agrirda kötü oluyorum. Rabbim basımızın üstünden eksik etmesin eslerimizi
(993 puan) tarafından
Amin canım inşallah
0 oy
(306 puan) tarafından
Canım böyle şeylere inaniyorsan sana bir hoca onerebilirim etkili dua yöntemi gerçekten inanarak yaptığında sonuç alacağını düşünüyorum istersen özelden göndereyim sayfaya göz at. Şarkı dinlemenin ne seni rahatlatmaya ne de eşine şifa olmamıza hiçbir katkısı olmaz dertler imtihanlar Rabbimden bize gönderilen bir mesajdır bazen ona bizi daha çok yaklaştırmak içindir belki o şu an senin tavrını merak ediyor el açıp aman dilemek isyan etmekten karalar baglamaktan etkili olur Allah isterse sifa verir bizi de sana vesile kilar inşallah.
(993 puan) tarafından
Ben duamı hiç eksik etmiyorum gözümü kirpamiyorum

Ama şarkılar da duyguların yansımasıdır
(306 puan) tarafından
Anladım,Allah şifa versin inşallah.
(993 puan) tarafından
İnşallah canjm
(306 puan) tarafından
Sen sormadın ama ben Allah rızası için bu duayı paylaşmak isterim 40 gün süreyle günlük 100 tane fil suresini eşinin hastalığına şifa niyetiyle okumayı bı dene derim.
(993 puan) tarafından
Okuyorum canım inanki okuyorumherseyi herşeyi okuyorum
0 oy
(8,396 puan) tarafından
Derdin nedir mesela
(993 puan) tarafından
Postlarima bak görürsün
(993 puan) tarafından
Eşim hasta sanırım dünyadaki en pis hastalığa yakalandı . Teşhis asaminda
0 oy
(40 puan) tarafından
Öncelikle çok geçmiş olsun. Önceki postlarinizi okudum. Ne alaka diyebilirsiniz belki ama bana da Türkiye'deki en iyi hastanalerden birinde çölyak ön teshisi teşhisi konuldu. Bakan doktor prof hocasini çağırdı hoca geldi sen yalnizmi geldin ailen de gelsin falan dedi. Aklimi aldilar orda. Endoskopi istendi. Ben o arada okadar kafaya taktım ki vücudumdaki her yer seyirmeye kitlenmeye başladı. Ağrılardan yürüyemez hale geldim. Bir haftada 4 kilo verdim. Araştırmaya başladım belirtileri MS ile aynı. Sonuç olarak memleketime geldim. Çölyak için endoskopi çekildi. Hassas bağırsak sendromu çıktı. MS için tüm vücut ilaçlı tomografi kafa mr vs çekildi. Yumuşak doku romatizması yani fibromiyalji çıktı. MS ile belirtileri okadar aynı ki. Çolyakın da hassas bağırsak ile belirtileri aynı. Demem o ki okadar çok rahatsızlık var ki öyle hemen tanı koymak kolay ama çoğu da böyle asılsız çıkıyor. Rabbim tez zamanda şifasını versin. Kendini yıpratma eşine destek ol. O da senden güç alsın. Rabbim korktuguna ugratmasin
(993 puan) tarafından
Öyle tabi korkuyorum belirtiler var aksi gibi bir haftadır uyurken kas kastı kesiliyor sürekli saniyesinde geri düzeliyor korkuyom
0 oy
(818 puan) tarafından
Rabbim eşine şifa versin canım 

Eşinin ne gibi rahatsızlıkları vardı
(993 puan) tarafından
ALS supesi . Ellerde erime şekil bozukluğu seyirme yorgunluk güçsüzlük
(818 puan) tarafından
Allahım tez vakitte şifa versin Benimde eşimde bazı sıkıntılar var bende cok endişe ediyorum
(993 puan) tarafından
Amin hayırdır canim

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 461 göst.
21 Ocak 2020 Diğer kategorisinde Eminesrgn (20 puan) tarafından soruldu
+1 oy
17 cevap 523 göst.
30 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Gizem_clk21eker (1,104 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 119 göst.
21 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde 175766 (362 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 350 göst.
9 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Senaa123 (63 puan) tarafından soruldu

410,957 soru

12,367,033 cevap

42,107 kullanıcı

Kategoriler

...