+1 oy
75 göst.
önce Diğer kategorisinde (219 puan) tarafından

image

image

bwn kıza benzettim aslında hiç anlamam ama

4 Cevaplar

+1 oy
önce (2,223 puan) tarafından
Benimde içimden kız geçti hayırlısı olsun 
önce (219 puan) tarafından
Bir tane kızım var ama yine de önemli değil cinsiyeti yeterki sağlıklı olsun  amin canimm
-Reklam-
+1 oy
önce (169 puan) tarafından
Benim içimden erkek geçti ve sanki çıkıntısı var doktor tahmin etmedi mi hic
+1
Birşey demedi canım emin olamadi sanirim
önce (169 puan) tarafından
Hayırlısı olsun inşallah gönlündeki dir❤️
Sağolasın Gönlümden sağlıklı hayırlı evlat olması geçiyor⁠♡
+1 oy
önce (868 puan) tarafından
Ben De 11haftalgm bugün doktor oğlana benziyor dedi iki hafta sonra tekrar gidicem 
Kesinlikle öyle bütün çocuklarımda bu yöntemle hamile kaldm hepside doğru çıktı
Kaç çocuğunuz var maşallah nasıl tutturrdunuz .Bnde bu sefer öyle bişey denedim ama bakalım böyle bir durum varmı gerçekten :) bir de adet bitimi hemen sonrasını mi değerlendirdinz yoksa yumurtlama günü adetten 12 13 gün sonramiydi
Yok adet sonrası değil bu 5 çocuğum 3 kızım bu seferki ile beraber iki oğlum olacak tam yumurtlama günü ve bir gece öncesi erkek oluyor yumurtlamadan 2-3 gün önce ilişkiye girilmeye başlandığında kız oluyor Allah'ın işine karışılmaz ama benim beşi de tuttu hiçbiri yanıltmadı bilimsel olarak da var bu teori
Tabi canım haşa Allah'ın işine karisilmaz belki de öylesi denk geliyo bazılarında oluyomus ama doğru .Mesela sizde tutmuş vardır bir hayır bunda da .Çokta kasmamak lazım tabi yoksa insan kafayı yer tutmayinca da var öyle tipler :) en iyisi hayırlı ve sağlıklı evlat istemek
Aynn Allah herşeyden önce sağlık hayırlısını versin
+1 oy
önce (602 puan) tarafından
İçimden erkek geçti sağlıkla gelsin inşallah 

Az önce bende cinsiyet tahmini postu açtım sağolsun kimse yazmadı bir arkadaş hariç oda moralimi bozan saçma sapan şeyler yazmıştı ben de kaldırdım 
+1
Niye böyle yazarlar anlamıyorum .merak etmek kötü birşeymis gibi yorumlarda olabiliyor yoksa illede kız veya erkek olsun kafasında değiliz ki .En azından bizde böyle konualrda az çok anlamış oluyoruz insanlar yorum yaptıkça .Doktor bana kafasını bacağını gosteriyo anlamıyodum ultrasonda şimdi az çok fark edebiliyorum mesela
önce (602 puan) tarafından
Aynen öyle valla çok moralimi bozdu

İlgili sorular

409,511 soru

12,308,907 cevap

38,644 kullanıcı

Kategoriler

...