+1 oy
45 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (447 puan) tarafından
Kızlar bebeğini devlette sünnet ettiren var mı oğlum 4 aylık bu ay sünnet ettireceğim özel çok pahalı geldi devlette ediyorlar mı Gebze yada İstanbul kartal Pendik civarında ettiren var mı

3 Cevaplar

+1 oy
önce (4,418 puan) tarafından
Devlette tam bayma ile yapıyorlar yani bize öyle dendi onu da önermiyoruz rızanız varsa. Yaparız dediler bizde klinikte yaptırdık
önce (447 puan) tarafından
Aa öyle mi yok ya bende istemem ilk oglumu özelde yaptirmistik bunda da 8binden başlıyor fiyatlar diye biliyorum özel hastanede
önce (4,418 puan) tarafından
Evet 8-20 bin arasıydı Haziran'da sorduğumda
-Reklam-
+1 oy
önce (19 puan) tarafından
Devletde 1yaşından sonra yapiyorlr ben istpanbulda oturuyorum bi cok devlete sordum oyle dediler ben özelde yaptirdim
Öyle mi bilmiyordum bizimki de özel olucak gibi duruyor
önce (4 puan) tarafından
Benim oğlum da Antep de devlet Hastanesi'nde yapildi ilk oğlum özelde yapıldı dediginz gibi pahalı olduğundan ikinciyi devlette yaptrdm ama lokal anestezi oldu bolgesel yani tamamen bayiltmadilar
Ne kadarlıkti canım 1 yaşından küçük muydu
+1 oy
önce (17,989 puan) tarafından
Ozel hastane mi yoksa klinikmi canm ne kadar fiyat verdiler bende düşünüyorum ama devlet hastanesi lokal anestezi yapmıyor diye biliyorum 
Genel anestezi de istemem ya bebek daha özel hastane fiyatlarına baktım ben 8binden başlıyor dediler klinik hiç bakmadım
önce (19 puan) tarafından
Ben klinikde yaptrdm cok begendim agustos ayinda yaptrdim.5bin lira odedik oglumun kırkı cikar cikmaz yaptrdik

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 808 göst.
0 oy
1 cevap 27 göst.
+1 oy
12 cevap 222 göst.
4 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Asenat (688 puan) tarafından soruldu

409,438 soru

12,305,723 cevap

38,566 kullanıcı

Kategoriler