0 oy
194 göst.
önce Diğer kategorisinde (283 puan) tarafından
Uzun zamandır burdayım her ne kadar aktif olup yorum yapamamış olsamda fırsat buldukça tüm soruları okuyorum fakat dikkatimi çekti kimse son zamanlarda mutlu değil kimi eşinden kimi maddi açıdan çoğunlukla sağlıktan ortada bir güvensizlik söz konusu çoğunluğumuzda herşeyi boşvermişlik hissi ne oluyor bizlere arkadaşlar ya ...

11 Cevaplar

+1 oy
önce (3,452 puan) tarafından
Şahsen ben mutluluğumu paylaşmaya utanıyorum. Bazen içimden geliyor yani güzel anıları paylaşıp sohbet etmek ama kimseyi incitmek istemiyorum. Bazıları gerçekten ağır imtihandalar Allah yardımcıları olsun. Bazıları da olumsuz yöne bakmaktan mutlu olacakları şeyleri kaçırdıklarını düşünüyorum. Yoksa benim hayatımda mükemmel değil bazısıyla benzer şeyler de yaşıyorum ama elhamdülillah mutluyum. Güzeli görebilmek de büyük nimet bence. 
-Reklam-
+1 oy
önce (3,063 puan) tarafından
Mutsuzum ben. Eski ben değilim 
+1 oy
önce (2,528 puan) tarafından
Çok şükür ben de olandan olmayandan, kalandan gidenden memnunum hayatımda. Sahip olduğum olmadığım her şeye sonsuz şükürler olsun ♥️
+1 oy
önce (3,265 puan) tarafından
Gercekten çaresi olmayan bacılarım Allah yardımcınız olsun, Ben mutluyum Elhamdülillah 
0 oy
önce (739 puan) tarafından
Bilmem ben mutluyum aslında kız canımı anlık sıkan şeyler oluyo ama genel anlamda çabuk unutuyorum mutluyum yani şükür :)
0 oy
önce (156 puan) tarafından
Çok şükür bir sıkıntım yok mutluyum Rabbım bundan aşağı etmesin ☺
0 oy
önce (7,106 puan) tarafından
Kendi adıma yazayım çok şükür mutluyum şartlarım zor ama mutlu olacak şükür edecek bişey her zaman vardır böyle düşünüyorum bu şartlarda çok insan isyan bayrağını çekerdi biraz polyannalık var bende ☺️
0 oy
önce (865 puan) tarafından

ben mutluyum cnm normalde ailemle bizde sağlık sıkıntısı var ;)

0 oy
önce (2,187 puan) tarafından
Evet valla mutluluk yok ne bileyim 

Yada ne yoksa insan o yüzden mi mutsuz bilmiyorum sevilmek çok isterdim mutlu bir yuva hep özendim.
0 oy
önce (2,357 puan) tarafından
Mutluluk hemen nazara geldiği için kimseye paylaşmak istemiyor burada bende dahil çünkü kocamda kocam dediğim.aksam bir birimizi yiyoruz sonra neden noldu bize diyoz sjsjs 
0 oy
önce (2,468 puan) tarafından

Hastalığın en çok olduğu dönemdeyiz oğlum hastalandı ona üzüldüm korktum bir yandan oğlum büyüdükçe ailemin yokluğunu daha çok hissediyorum mutluyum çünkü çok şükür dayanma sebebim oğlum var mutsuzum çünkü ailem yanımda değil :(

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 90 göst.
13 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Janya 6 (145 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 649 göst.
6 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Linkin (19,823 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 420 göst.
14 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 189 göst.
9 Mart 2024 Diğer kategorisinde Alyamm (608 puan) tarafından soruldu

409,604 soru

12,313,664 cevap

38,782 kullanıcı