+3 oy
305 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (4,347 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız akşama ne yemek yaptınız yapacaksınız azıcık sohbet muhabbet dedi kodu yapalım :angel:

Benim minik uyudu büyük minik babasıyla kahveye gitti sabah erkenden hastaneye gittik geldik erken geldim ama o yorgunluğu üzerimden atamıyorum bi kahve yapıp balkona kaçtım 8-)

Oğlumda efulim varmış yani kalp kapakçığı tam gelişmemiş ama masum dedi büyüdükçe toparlar dedi çok şükür böyle şeyler bekliyorduk o yüzden şaşırmadım :silly:

Kaynanamla görümcem evleri ayrılmış onun haberini aldım bi an boşluğuma geldi kahkaha attim eşimle göz göze geldik fazla sevinemedim birşey demiyor ama gözüne gözüne de sokmaya gerek yok kendi öz kızı bile sokağa saldı baş edemedi :D 

Akşama da pizza yapasim var yemekle uğraşmak istemiyorum :woot:

Bi kâhve içip mutfak toplayacağım akşam yatılı misafirim vardı bütün bardaklar tezgahın üzerine ini vermiş :O

Ben bu hayatta en çok anne olmayı çok sevdim keske rüzgar Aras ımıda daha önce doguraydim 8-)

image

image

8 Cevaplar

+1 oy
önce (1,341 puan) tarafından

Kolay gelsin sana :) herzamn güzel haberler alman dileğiyle :)

Bende oğlanı uyuttum babasını uyuttum keyif yapıyorum 

image

önce (4,347 puan) tarafından
+1
Afiyet olsun cnm
-Reklam-
+1 oy
önce (7,795 puan) tarafından

image

• :)kısır yiyorum loş ışıkta 
+1
Afiyet olsun cnm
0 oy
önce (109 puan) tarafından
Afiyet olsun büşüm. Biber doldurdum pişiyor corbamı yaptım az oturdum salata cacık yapcam biraz dinlenip yoruldum yav. 

Geçmiş olsun kuzuya ❤ maşallah toprak paşa ne güzel büyümüş ❤
Ellerine sağlık canım bol bereketli olsun inşallah ♥️

Çok şükür cnm büyüdü kalbim ♥️
Beraber olsun dicem de uzaklaşamıyon
Ah keşkem
Belki bigün büşüm
0 oy
önce (502 puan) tarafından
Bende yemek yapmadım daha kaynanam getirirse ondan bekliyorum:D portakallı revani yaptım bende ona ondan veririm..  kızz emzirirken sigara mı içiyorsun bende içiyorum da sütün azalmasına yol açıyomuş bırakamadım 
Hamilelikte bıraktım ama doğumdan sonra içtim canim

Azalma yaptığına inanmam benim ablam çok fazla içer ama şarıl sarıl sütü gelirdi
önce (502 puan) tarafından
Ay bilmiyorum ya benimki az da ondan mı diuorum ben hamileyken de tek tük içtim valla
0 oy
önce (522 puan) tarafından
pilav taze fasulye kesme makarna corbasi var yaninada yesillik yikiycam 
Ellerine sağlık canım
önce (522 puan) tarafından
sagol canm
0 oy
önce (1,056 puan) tarafından
Kofte patates 

Tarhana 

Pilav 

Salata 

Komşudan geldim kaynanalar bende :/ eşim de akşam işte gelmeyecek iyi sıkıcı olacak anlayacağın 

Benim de 2 yaşında  kızım var iyiki varlar♡
+1
Allah bağışlasın inşallah cnm

Allah kolaylık versin

Benim biri 3 buçuk yaşında miniğim 26 günlük
0 oy
önce (3,472 puan) tarafından
Senin kahkahana çok güldüm ama oh deme yine de canım ne olacağımız belli değil rabbime bırak o en güzelini yaşatır bu arada instagram da ipek kasap diye fenomen var onu  oğlunu toprağa ona çok benzetiyorum 
Oh da demiyorum ah da demiyorum canım rabbime havale ettim ben sadece izliyorum
önce (3,472 puan) tarafından
En güzeli canım benim ❤
0 oy
önce (3,397 puan) tarafından
Aleyküm selam afiyet olsun bende tavuklu mantar Pilav brokoli salatası yaptım aynı sorun benim bir yakınım çocuğunda vardı büyüdükçe geçti sizinde geçer inşallah Rabbim beterinden korusun şifalar versin inşallah

İlgili sorular

+3 oy
12 cevap 350 göst.
25 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,347 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 287 göst.
19 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,347 puan) tarafından soruldu
+3 oy
22 cevap 755 göst.
5 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,347 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 372 göst.
25 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,347 puan) tarafından soruldu

409,440 soru

12,305,671 cevap

38,563 kullanıcı

Kategoriler

...