0 oy
147 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (133 puan) tarafından
Bn evlenmeden önce hic yemek yapmamiştim hic bilmiyordum evlendiğimde de 1 yıl neredeyse el lezzetini tutturmaya caliştim. Şimdi artık her şeyi yapar oldum ve ne zaman bn yemek yapmasını hic bilmiyordum evlendikten sonra öğrendim desem kayınvalidem bu cümleri kurmamdan cok rahatsız oluyor susturmaya calişirtırmasada hemen araya girip başka konu acmaya calişir ne var ki bunda. 

5 Cevaplar

0 oy
önce (955 puan) tarafından
Belkide kendisi gençliğinde yemek yapmayı öğrenirken çok zorlanmış 
önce (133 puan) tarafından
O yemek yapmaz kayınbabam yapar ilk defa onda gördüm.
önce (955 puan) tarafından
O zaman yapmayı bilmiyordur ondan
önce (6,084 puan) tarafından
demekki kendisi evlendikten sinra bile ogrenememis eziklik yasiyor kiskaniyor:))
-Reklam-
0 oy
önce (77 puan) tarafından
Rahatsızlık duyuyor senin bir şeyi güzel yapmandan da ondan. Biz ev aldık almayın dediler araba aldık ne gerek vardı dediler. Oğlan doğurana kadar dilleri susmadi iki çocuk düşürdüm karninda çocuk tutamiyor dedi arkamdan. Ben umursamıyorum artık arabaya binmem falan hep sorun oluyor. Ben kullanırken kalbi atıyormus :D oglumum mali diyip duruyor sanki oğlu tek başına yapmış gibi ya da hepsini kendisi karşılamış gibi. Kaynana değil de kuma sanki. Allah ıslah etsin 
Bnde öyle düşündüm fakat olurda mi cok mu kötü niyetliyim belki eksikliğimin kimsenin bilmesini mi istemiyor olabilir diyede olabilr mi
önce (77 puan) tarafından
Ekligini kimse bilmesin isteseydi olur mu kızım sen her zaman güzel yemek yapiyordun el lezzetin var derdi. Kaynanam geleli 3 saat olmadan avel avel bakma da çay koy dedi. Sohbete dalmışım oysa kızım çay bitti de diyebilirdi. İnsanın kalbi katran karası olursa dili zehir saçar
0 oy
önce (986 puan) tarafından
Ben olsam sürekli açarım ayni konuyu cevap basit kıskandığı icin
0 oy
önce (914 puan) tarafından
Başkalarının yanında yapıyorsa bunu, kendince annenizin eksiğini kapatmaya çalışıyor olabilir. Ben eksik olarak görmüyorum ama, yemek yapmayı öğretmek annenin görevi gibi algılanır ya, eşi dostu annenizi ayıplamasın diye olabilir. 
Akrabalık bağımız yok gurbeteyim bn.
Ervaaa :D tahmin ettim bu yorumun geleceğini, ama ne bileyim benim kaynanam sustursa bu yüzden sustururdu. Sağ olsun, o iyi olduğu için
SehribanGorel, kendisi bilmiyor mu yemek yapmayı? Yani benim aklıma bu iki seçenek geliyor sadece
Biliyor yapmasını coğunlukla yemeği ocakta bırakır yakar cünkü ocağa koyar gider yatar bide cok kolay yemeklere kacar yemek bile denilemez kahvaltılık türü yani gavurluğa yapmaz. Bnim yemeğimi beğenmiyorsunuz deyip hic yapmamaya calişir.
Anladım sen ondan iyi olduğun için kıskanıyor seni. Valla inadına yemeğe insan çağır, ya da giderken bişeyler yap götür onun çevresine. Sen çok dillendirme, bırak çevresi konuşsun seni
0 oy
önce (76 puan) tarafından
Aynı brnimkinin beni kıskandığı gibi. Çoğu konuda 

Bana diyorki oğlunu benden kiskanmayin 

Bende dedimki oğlunu neden senden kiskanayim.ben kıskanacak zamanı kişiyi iyi bilirim dedim sustu insan kendimden bilir işi işte demekkki beni oğlundan kıskanıyor ki böyle diyor 
Kıskanc biri ama bu konuda bilemedim.
önce (76 puan) tarafından
Benimki de kıskanç Dar çok dar ama ben şöyle diyorum hep istediği bişey var Allah'ım benim kalbimi kırdığı sürece sen onu ona nasip etme diyorum

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 66 göst.
28 Kasım 2024 Diğer kategorisinde &&&&&& (417 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 93 göst.
28 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Mavi-beyaz (2,389 puan) tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 295 göst.
26 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Ayze (101 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 193 göst.