0 oy
141 göst.
Diğer kategorisinde (38 puan) tarafından
Bu sene ilkokula başladı ve iyice belirginleşti öğretmenden aldığım bilgilerde bunu kanıtlar nitelikte bende randevu aldım psikiyatriye her belirti var malesef tek olmayan belirti dersleri iyi diğer sosyo kültürel yönden herşey tıpatıp uyuyor farkındayım ne duyacagimi da iyi biliyorum kendimi hazırlamaya çalışıyorum çok zormus kabullenmek sabrım olsun istiyorum altı aylık bebeğim var birde.nasil dayanacagim var mı bir teselli verecek biri bu durumu yaşayan çok ihtiyacım var kizlar...

3 Cevaplar

0 oy
(1,005 puan) tarafından
Çaresi olmaya bı hastalik değil doktor ilaç tedavisine başlar, ne gibi belirtiler var 
(38 puan) tarafından
Sosyalleşme problemi var aşırı agresif dürtüsellik var düşünmeden hareket ediyor kendine ve ya çevresine zarar vereceğinin farkina varamiyor nejada ruyarsamda aynı şeyleri tekrar yapıyor unutkanlık çok var eşyalarını okulda çok unutuyor dağınık asla toplu duramiyor arkadaş edinmede problem yaşıyor
(1,005 puan) tarafından
Okula gitmeden önce tedaviye başlanmalıydın, dheb belirtisi önceden de vardı muhtemelen
-Reklam-
0 oy
(992 puan) tarafından
Büyüdükçe düzelir rabbim dermansız dert vermesin 

Sen bide bana bak
(38 puan) tarafından
Neyin var
(38 puan) tarafından
Melek Rabbim şifa versin inşallah beklemek zor bu da bizim imtihanimiz
(992 puan) tarafından
Beklemek zor evet ama belirtiler o yoinde kaslarinda incelme var barız belli
0 oy
(5,063 puan) tarafından
İlaç kullansa çok daha iyi olacak. İlaç vermedi mi doktor?
(38 puan) tarafından
Pazartesi görecek doktor

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 123 göst.
10 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Anne.adayii (942 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 119 göst.
9 Haziran 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Bbg (1,737 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 151 göst.
10 Nisan 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde fikris35 (503 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 366 göst.

410,909 soru

12,365,431 cevap

41,971 kullanıcı

Kategoriler

...