0 oy
201 göst.
önce Para & Ekonomi kategorisinde (70 puan) tarafından
Kızlar arabayı satarsak tüm borçlar bitiyor faiz ödemekten kurtuluyoruz bankalarla aramız düzeliyor ama elimdeki tek mal araba korkuyorum satmaktan birde iki çocukla 5 ay arabasız kalacağız 5 ay içinde emin evime gireriz diyor eşim sizce mantıklı mı bende çalışmak istiyorum ama bebeğim var çok daraldık

12 Cevaplar

+1 oy
önce tarafından
Valla canım fazie girmektense arabamı satarım ben 
önce (70 puan) tarafından
Valla korkuyorm neden bilmiyorum elimdeki tek mal evim yok birşeyim yok
önce tarafından
Peki arabayla sık bı yerlere gidermisin
Ve araba olmazsa ulaşım sıkıntısı çekecek misiniz cnm
Araba ile gideriz yok işlek biryerde yaşıyorum ama  iki çocuk olduğu için toplu taşımalar zor oluyor bana
-Reklam-
0 oy
önce (5,041 puan) tarafından
Satma! Borç herturlu ödenir ama o araba bidaha alınmaz.
Bende anlatamıyorum eşime borç bitmiyor takla attırıyorum diyor bana
0 oy
önce (163 puan) tarafından
Bir araba sattıracak kadar ne borcu? Evde yokmuş herhalde.
Evet taşındık nakliye derken bir ara araba arıza yaptı çok masraf oldu
0 oy
önce (3,532 puan) tarafından
Ben olsam sattirirdim 

İyi kötü bi araba alırsın sonrasında 

Suan bunaldigini kendin söylüyorsun 

Satmak en mantıklısi
Kafam çok karışık gerçekten öyle çok harcama yapmadım nerde neyi yanlış yaptık bende anlamıyorum
0 oy
önce (1,696 puan) tarafından
Borcun varsa gücün malına yeter canım, yine alınır, ben olsam satar kaptırdım borçlarımı 
Teşekkür ederim canım
0 oy
önce (339 puan) tarafından
6 aydır ikinci kızım doğmuş 6 aydır iki çocukla tek başımayım eşim doğumdan sonra giti kaç aydır iki çocukla köy ve çarşı arasinda mekik dokuyyorum insan alışıyor sizde alisirsiniz zor olur ama alişirsin borctansa arabayı satin
Teşekkür ederim canım
0 oy
önce (1,239 puan) tarafından
Çocuklarına ailenden bakan olrsa ise girsen daha mantıklı 2 cocukla arabaszlikta zor
0 oy
önce (1,931 puan) tarafından
Eşin faize girdiyse o borç bitmez. Her ay katlanarak faiz gelir ve o borcu bitiremezsiniz. Abim de sizin durumdaydı. Sattı borcunu kapattı şimdi araba için para biriktiriyorlar. Aylık 10 bin faizden kurtuldular
0 oy
önce (13,707 puan) tarafından
Allah bi yerden Kapı açar bir kula borcum olmasın kafasındayım ben 
0 oy
önce (2,572 puan) tarafından
Canm yankis anlama ama swn borcu degil rahatligini dusunuyorsn.faize girdi diyosun faiz dahami iyi allah askina satarsn kapatrsn borcunu sonra once ucuz bi araba alirsn sonradan yukseltirsn modelini.yok iste satma borc odenir aeaba zor alinir diyenler neyin kafasini yasiyor borc olup o arabaya nasil binmeyi dusunuyorsn araba su yakmiyor.2cocugm var diyorsn tou tasima zor diyorsn valla kusura bakma ama yapan cok kadin var toplu tasimada cocuklariyla.bukadr rahata alismayin esin dogru olani soyluyor.borc icnde coluk cocuguma nasil bakicaksn o borc birikcekte birikcek faize giren borc bitmez oyle gidim gidim odemekle.5 6 ay sıkabilirsnz disinzi abartilcak bisj yok bence sen cok buyutuyorsn canim 
0 oy
önce (791 puan) tarafından
Tüm altınlarımla borç kapatmış biri olarak söylüyorum eğer dardaysanız faiz ödemektense satın borcunuzu kapatın gitsin. En azından elinize aylık iyi kötü bir maaş geçer sende yapabildiğin kadarıyla ufak tefek birikimle başlarsın araban olmasa bile arkana atarsın birikimleri . Birde borç olunca ister istemez ev içinde ufak tefek huzursuzluklar da oluyor . İnsan mutlu huzurlu olmadıktan sonra dünya onun olsa da boş 
0 oy
önce (2,668 puan) tarafından
Ben satmam, araba almak daha zor geliyor bana. Onun yerine sizde bir işe girin beraber ödeyin borcunuzu

İlgili sorular

+3 oy
14 cevap 227 göst.
12 Ocak 2025 Para & Ekonomi kategorisinde Simsek21 (1,663 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 155 göst.
0 oy
3 cevap 104 göst.
31 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Serapse (151 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 546 göst.
29 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Melek06 (869 puan) tarafından soruldu

409,892 soru

12,323,496 cevap

39,035 kullanıcı

Kategoriler