0 oy
178 göst.
Diğer kategorisinde (962 puan) tarafından
Bildiğiniz siyah yani dişlerini kaplamış resmen hem içten hem arkadan. Götürdüm Bi diş doktoruna normal yapabileceğimiz bise yok ddi zaten düşecek bunlar ddi. Ama yani çok kötü, yaşayan varmi. Fırçalama da yapıyorum 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Antibiyotik kullanımının aşırılığı ve demir ilacı kullanıyorsa o da yapıyor olabilir 
(962 puan) tarafından
Demir ilacı yok antibiyotik çok kullandı evet ama fırçalama yla böle geçmiyor
-Reklam-
0 oy
(281 puan) tarafından
Dis fircalamasini artır günde iki kez hergun açılma olur dis renginde
(962 puan) tarafından
Öyle yapayım ama yutulabilir diş macunu
(281 puan) tarafından
Cocuklar için olanını al yaşına göre
(962 puan) tarafından
Öyle zaten biri burdan önermişti onu aldım
0 oy
(887 puan) tarafından
benim kızımın dısleride öylee 3,5 yaşında götürdüm sizinki gibi dediler fırçalamayla şekerle alakası yok biberon çürüğü çok mü süt emiyo dedi gercektende çok süt içerdi biberonla ustelik diş macununa varana kadar özenle almıştım düzenli fırçalıyorduk da
(962 puan) tarafından
Benim oğlum hiç süt emmedi biberonla tek biberonla su içiyor özele raddevu aldım
0 oy
(573 puan) tarafından
Emerek uyuyan bebeklerde de olabilyor. Buna ek olarak demir takviyesi de sebep olabiliyor lekelenmeye. Benim oğlum 2 yaşına az kaldı disleri lekelendi bende sutten kestim düzenli fırçalama yapıyoruz zaten iki diş üç diş derken yüzeyden okluzyona sıçradı artış başladı bende dislerini güzelce temizledim sütü de kestim zamanla düzeldi erken zamanda oldu ama. Hersey yolunda çok şükür.  Hiç lekesi ve çürüğü yok mis gibi . 
(962 puan) tarafından
Maşallah benim oğlum süt içmiyor meyve suyu normal süt ayran yani su dışında bise içmiyor
0 oy
(2,904 puan) tarafından
Bizimkide o yaslarda basladi boyle siyahliklar vs, 5 yaşında iyice cirumeye başladı. Delindi arka disler, abse filan yapti, anesteziyle alinacak o dişler herhalde, randevuda belli olacak. O zamana kadar pahali bir ozel macun onerdiler, once bilseydim onunkullanir curumesine engel olurdum. Ismi mousetooth
(962 puan) tarafından
Merhaba rica etsem resim atarmisin macunun
(255 puan) tarafından
1000 lira :D ohaaaa
(962 puan) tarafından
1000 TL olan dış macunu mu
(255 puan) tarafından
Evet canim
(2,904 puan) tarafından
Evet maalesef 800 tl gibi fiyata almistim internetten, ama bunla fircalamiyorsun. Cocugumun disleri buyuk ihtimalle cekilecek, bilseydim daha once alirdim, o kadar agri abse olana kadar...aksam yatmadan fircaladiktan sonra bu macunlq dislerini kapliyorsun, çürümesini engelliyor.
0 oy
(962 puan) tarafından

image

Kızlar dişler böyle hele iç tarafları tamamen kaplamış. Diş fırçası önerisi olan
0 oy
(3,315 puan) tarafından
Gece yatmadan fırçalatın en azından dedi bize diş doktoru.. yeni daha  0 3 yaş macun aldım günde 2 kere fırçalatıyorum. Ama kan ilacı başladık yine olmaya başladı fırçaladığım halde.

Birde şey duymuştum ek gıda zamanları annesi dahi olsa aynı kaşıkla vermemek gerekiyormuş. Ağız florası bozuluyormuş. Ben ağzım temiz hiç çürükte yok diye veriyordum. Ondan mı bilmiyorum. Kimisi de yapısal 
(962 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım bende gund wiki kez fırçalıyorum
(3,315 puan) tarafından
Kan ilacı kullandı mı
Genelde ondan oluyor diyorlar ama benimki kullanmadığı zamanda hep siyahlamaya devam etti
(962 puan) tarafından
Kullandı ama ben hep icirdikten sonra ağzını ıslak bezle sildim aradıktan 1 kask su verdim
0 oy
(4,319 puan) tarafından
Valla bacım benim oğlan da 2 yaşıi 3 aylık üst 4 dişi Yok resmen damakla bir oldu diş doktoruna götürdüm yapacak bir şey Yok fırçalayın nasıl oldu diyor çocuğun ilk dişleri çıktığında ek gıdaya yeni geçmiştik çorba püre yiyordu çocuk o zaman başladı kum gibi dökülmeye kaç defa götürdüm her götürmeye fırçalayın 

Nasıl olacak bilmiyorum 
(962 puan) tarafından
Ay inşallah geçer çok üzülüyorum ben ya
(4,319 puan) tarafından
İnşallah canım randevu bulabilsem götüreceğim tekrar büyük ihtimalle çeneden kaynaklı sorun var herkes öyle diyor ama bilmiyorum
(962 puan) tarafından
Agarta diş macunu önerdi biri onu kullanıyorum ama biri başka önerdi onu soracam eczaneden iki hafta sonrada raddevumuz var

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 38 göst.
0 oy
2 cevap 65 göst.
20 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Seri (2,196 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 82 göst.

410,832 soru

12,362,484 cevap

41,674 kullanıcı

Kategoriler