0 oy
46 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (25 puan) tarafından
önce tarafından yeniden gösterildi
Hamileligin ilk haftalarında yani 2 -3-4. haftalarda yaşadığınız belirtiler nelerdi? Baş dönmesi mide bulantısı gibi klişeler hariç hangi belirtileri fark ettiniz.

6 Cevaplar

0 oy
önce (332 puan) tarafından
önce tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Göğüs sızlaması adet olacakmışsın gibi bir his doluluk hissi sırt bel ağrısı bide idrar yolu enfeksiyonu olmuşsun gibi idrara çok çıkma 
önce (1,499 puan) tarafından
Adinimiz uyumu der susarım  ahaha
-Reklam-
0 oy
önce (12,682 puan) tarafından
Ben ilk hamileliğimi nasıl anladım. Menepozlu gibi sıcak basıyodu aralık ayında çıkarıyodum hemen üşüyordum geri giyiyodum hemen sıcak basıyodu. Ve hiç adet döneminde falan göğüslerim sızlamazken ilk defa göğüslerim sızlamıştı. Dedimki ben hamileyim
0 oy
önce (4,015 puan) tarafından
Adete 1 hafta kala yani yumurtlamadan bir hafta sonra: birinde mide bulantısı, birinde koku hassasiyeti, birinde bulantıdan yeme isteğinin kaçması oldu. Sadece 2 gün sürdü ve geçti. Bu saydıklarımdan biri kimyasaldı. 
0 oy
önce (330 puan) tarafından
İlk zamanlar aşırı derecede yemeye başlamıştım yani sürekli biseyler yeme hissi oldu sonra sonra bir anda oturduğum yerde gözlerimde sinekler uçmaya başlamıştı ve göğüslerim aciyodu şişmişti test yaptım negatifti en son ben hamile olabilirim dediğim şey de bir gün kahvaltı yaparken ağzıma domates attigimda balık yiyormusum gibi olmuştum ve hemen o gün bir test daha yaptım pozitifti
önce (330 puan) tarafından
Birde sağ kasığımdan bacağıma vuran bir ağrı vardı devamlı
0 oy
önce (18 puan) tarafından
İştahsızlık ve koku hassasiyeti yaşamıştım bazı yiyeceklerden tiksinmiştim
0 oy
önce (289 puan) tarafından
Göğüs hassasiyeti karın altına yani adet olurken ağrı olan yere hafif kramplar ve akıntı iştahsızlık veya aşırı iştah

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 173 göst.
3 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Tostininin annesi (190 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 170 göst.
7 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yildizsumeyye (1,056 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 93 göst.
0 oy
1 cevap 75 göst.
28 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Beyazgul47 (211 puan) tarafından soruldu

409,440 soru

12,305,689 cevap

38,564 kullanıcı

Kategoriler

...