+1 oy
83 göst.
önce Diğer kategorisinde (149 puan) tarafından
Biri sürekli olarak sinir ediyor beni bnde ona karşılık başka bişey diyip hemen kizariyorum patlicak gibi oluyorum kendimi çok belli edyrm belli olmak istemiyorum bu sorunla nasıl başa çıkacam 

2 Cevaplar

+1 oy
önce (498 puan) tarafından
Ay bende sinirden hemen aglarim cok sinir bozucu bi özellik. Cok kiziyorum kendime sinirden agliyorum ama zayif görünüyorum aglayincada maalesef aşamadim
-Reklam-
0 oy
önce (829 puan) tarafından
O kişi ne derecede yakının ona göre tavrını farklı vermelisin mesela akranin ise boş yapma diyerek umursamazsin senden büyükse hiç yasinin insanı değilsin biraz utan kendine gel dersin küçük ise zaten sert dille uyarır uzak durursun 
önce (149 puan) tarafından
Kaynana
önce (149 puan) tarafından
Allah kahretsin ki 2senedir evliyim çözmüş değilim kadını iyi mi kötü mü çözemedim ama laf sokuyor sürekli sonra diyor byle diyorum kırılma bnide deli etti sonra ben bişey diyince patlicak gibi olyrm yani belli edyrm kendimi belli etmeden laf sokmak istyrm ağlamaklı olurm kndimi col zayıf hissedyrm
önce (86 puan) tarafından
Canım benim kendini asla zayıf hissetme sana 1 söylendi mi 5 cevap ver boşver niye kendini üzüyorsun
önce (829 puan) tarafından
Valla eskiden bende sinir olur kendimi yerdim sonra ona kızdım dedim görüşmek istemiyorum beni olumsuz etkiliyorsun tahammül edemiyorum diye ne yaptım dediğinde De tek tek yüzüne söyledim daha eskisi gibi yapamıyor kızdın mi kızdın mi diye geziyor bir şey deyince o yüzden gereken yerde cevabını ver önce mesafeli ol her zaman müsait olma sonra zorla gelirse tuz yuzeyken söylersin

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 52 göst.
0 oy
0 cevap 22 göst.
4 gün önce Diğer kategorisinde Nudem (149 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 143 göst.
2 gün önce Aile & Aşk kategorisinde Ayaz Vakti (144 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 111 göst.
13 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Gzr (50 puan) tarafından soruldu