Kızlar 30 aylığız bu yaşına kadar yere göğe degdirmeden kimseye emanet etmeden gözüm gibi büyüttüm halada öyle tek bakıyorum artık alistimmi bunaldimmi bilmiyorum çocuğum herşeye ağlıyor tam konuşamıyor daha yani kelimeleri var her dediğini götürerek işaret ederek bu felan diyerek anlatıyor Okey ama böyle herşeye ağlıyor dışarı çıksak rezil oluyoruz asla zaptemiyorum misafirliğe gitsek yine aynı okey herşeyi döküyor oynuyor normali bu ama inat çok zararlı ne varsa ona kosuyo bana vuruyor anneye vurulmaz desemde yok bende bazen her gün kendimi sınırlı ve kızarak buluyorum nerede eksik yapıyorum bilmiyorum bugünde kaynanamdaydim gezdirdik oraya geçtik cisi taşmış eve geldiğimizde öyle uyudu bezini değiştim ama zibina geçmişti biraz rahatını bozmadım sabah hemen duş aldıririm diye çok yoruldu ama vicdan yapıyorum acaba ne eksik yapıyorum tekmeliyo herşeyi firlatiyo bilmiyorum ilgisizmi kalıyor diye düşünüyorum ama of of vicdanım hiç rahat değil sizde kızıp bagiriyormusunuz sürekli aglamalarinda