+1 oy
155 göst.
Diğer kategorisinde (262 puan) tarafından
Kızlar 30 aylığız bu yaşına kadar yere göğe degdirmeden kimseye emanet etmeden gözüm gibi büyüttüm halada öyle tek bakıyorum artık alistimmi bunaldimmi bilmiyorum çocuğum herşeye ağlıyor tam konuşamıyor daha yani kelimeleri var her dediğini götürerek işaret ederek bu felan diyerek anlatıyor Okey ama böyle herşeye ağlıyor dışarı çıksak rezil oluyoruz asla zaptemiyorum misafirliğe gitsek yine aynı okey herşeyi döküyor oynuyor normali bu ama inat çok zararlı ne varsa ona kosuyo bana vuruyor anneye vurulmaz desemde yok bende bazen her gün kendimi sınırlı ve kızarak buluyorum nerede eksik yapıyorum bilmiyorum bugünde kaynanamdaydim gezdirdik oraya geçtik cisi taşmış eve geldiğimizde öyle uyudu bezini değiştim ama zibina geçmişti biraz rahatını bozmadım sabah hemen duş aldıririm diye çok yoruldu ama vicdan yapıyorum acaba ne eksik yapıyorum tekmeliyo herşeyi firlatiyo bilmiyorum ilgisizmi kalıyor diye düşünüyorum ama of of vicdanım hiç rahat değil sizde kızıp bagiriyormusunuz sürekli aglamalarinda

2 Cevaplar

+1 oy
(1,749 puan) tarafından
14 aylık oğlum var oda öyle. Babam çok simartmissin diyor. Ama ne yapmam gerek bilmiyorum 
(262 puan) tarafından
Bebekken tabiki el bebek gül bebek büyüdü şimdide öyle ama hata mı bu yani şimdi normali bu değil mi zaten ya nasıl ne yapcaz bende bilmiyorum dil terapistine gidiyoruz ona mı sorsam
-Reklam-
0 oy
tarafından
benim yegenim tam da boyleydi pedegogla gorusmustu ablam ve o da yeterince ilgilenmiyor muyum acaba diye endise ederek gorusmustu pedegog ona cok fazla ilgilenmissiniz ve her dedigini yapmissiniz yasak ve kural koymali biraz kendi haline birakmalisiniz demisti kriz aglamalarini da agladiginda yasi kadar dakika odasnda yalniz birakin demisti mesela 3 yassa 3 dk ondan sonra gecti gitti hic biseyi kalmadi 
(262 puan) tarafından
Ayy çok güldüm Allah iyiliğini versin ben 2.5 dk bekletsem odayi yikar ama deneyeceğim ozamanda beni umursamiyorlar diye etkilenmez mi acaba ya bilemedim ki evet sanırım bebeklikten bu yana her dediği olduğu için ilgilendiğim için böyle de olabilir çünkü her saniyesi dikkat ederek büyüttüm çok şükür
tarafından
niye guldun asko ciddi bir yazi bu :) ilk beklemede yegenim de yikti zaten odayi ama sonra pamuk gibi bi cocuk oldu gercekten pedegog boyle bisey onerdiyse vardir bi bilddigi hic unutmuyorum ablamlara bi misafir gelmisti adamlarin ayni yasta cocugu vardi ve yarim saat sedaece ve sadece yarim saat sonra kalktilat yegenim yuzuneen tirmalar isirir bagiri aglar ama her seye aglardi ablam bu onerilenleri yapinca ozellikle odasinda bekleme olani pamuk gibi cocuk oldu
(262 puan) tarafından
Yani asko şeye güldüm böyle yapsam tıkar ortalığı diye ama deniycemm

İlgili bir soru bulunamadı

411,424 soru

12,384,771 cevap

43,448 kullanıcı

Kategoriler

...