+1 oy
235 göst.
önce Diğer kategorisinde (51,567 puan) tarafından
sinif temsilcisi para topluyor ne kadar topladi nereye harcadi bilgi vermiyor dün grupta biri sordu ben ve bir kisi de destek olduk niye merak ettik diye mimlendik cocugu okula gidenler sizde durumlar nasil

14 Cevaplar

+1 oy
önce (223 puan) tarafından
önce tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
İkboş ablaaammm ❤❤❤
Yaptığı aldığı herşey için bilgi vermek zorunda
önce (51,567 puan) tarafından
artist vermiyo özelden soracak misiz gruptan yazamazmis
Ne alakaymıs kendine mi harcıyor sanki:D birine başka birine başka cevap verecek ozaman
cins iste
-Reklam-
+1 oy
önce (12,776 puan) tarafından
Ne için topluyor mesela kitap mı alınacak yada sınıfta eksik birşey mi var 
ilk öğretmenler günü icin topladik. çantaya karar verildi bide sal cicel almis. biri sordu cantanin resmini atta gorelim diye oylelikle attı kaca nerden aldi bilmiyoruz.
sonra okul icin perde parasi topladikn200 er lira biz hepsi gitti saniyoduk.toplantida ogretmen bisey soylerken soyledi bin lira kalmis bilmiyorduk
perşembe günü okuma etkinliği icin pasta icin para topladik yine söylemedi
önce (12,776 puan) tarafından
Aldığı herşeyin fiyatını kalan parayı söylemesi gerekiyor. Aldığı hediyeyi de göstermesi lazım illa birinin söylemesine gerek yok ki. Bence diğer veliler de baskı kurmalı bu konuda eğer birşey değişmezse öğretmen ile konuşun değiştirsin sınıf temsilcisini
tek bu oldu gönüllü birkac kisiyle kanki onlarda pohpohluyo
+1 oy
önce (15,707 puan) tarafından
Bizde para toplayan kimse yok. İlk başta biri dedi oyuncak alacağim sınıfa, isteyenler yollasın diye ben yollamadim. Ondan sonra kimse bişey istemedi. 
temsilci istedi ogretmen bu angarya isler icin iste bu gönüllü oldu ama sanki silah zoruyla yapiyo gruptan yazamazmis merak eden ozelden sorsunmus
+1 oy
önce (7,073 puan) tarafından
Bilgi vermek zorunda tabiki sınıf temsilcimiz yok öğretmen destek kuvvet olarak beni çağırıyor öteki velilerde bana gıcık ☺️
☺️ bu diyor merak eden özelden yazsin
+1 oy
önce (127 puan) tarafından
Sınıf temsilcisi işi kalkmadı mı ya
ya bir kisinin ustlenmesi gerek para topla getir götür buna sanirsin Cumhurbaşkanı
+1 oy
önce (1,696 puan) tarafından
E tabiki yani ne kadar toplandığını, nereye ne kadar harcadığını söylemek hatta faturası fişi her neyse göstermek zorunda, babamın oğlumu niye körü körüne inanim ki , kaldı ki kendinden emin insan zaten o şüpheye düşürmez direk gösterir bilgi verir...
bir kuruş gecmiyor merak etmeyin yazdim iki yandaşı da destek cikti ona. gecen sene bende sinif annesiydim her aldigimi ettgimi kalani yazardim fislerini saklardim dedim. uzun uzun tartisildi kimsenin nasil yaptığı beni ilgilendirmez merak eden ozelden sorsun yazmis grubu sohbete kapamis
+1 oy
önce (4,344 puan) tarafından
Bizde mutlaka bildiriyolar. Hediye de alinsa sinif icin de kullanilsa seffaf davraniyolar. Oyle de olmali bence.
sorduk diye hain ilan edilmedigimiz kaldi niye verdigimiz paranin pesine dusuyormusuz merak ediyorsak gruptan soracakmisiz
önce (4,344 puan) tarafından
Simdi olayin ozunde haklisiniz ama aranizda nasil iletisim oldu bilemiyorum. Her halukarda trip atmak yerine bilgi vermeli. Bizde konusu bile olmadan bilgi verdiler.
+1 oy
önce (1,920 puan) tarafından
Faturasını bile paylaşmalı ne demek özelden sorun. Ne münasebet 
faturayı gectik ne aldigini ne kaldigini bile söylemiyor öğretmene söylüyorum diyo sanki o veriyo parayi
önce (1,920 puan) tarafından
Bir kere sizden böyle bir para toplayamaz bile. Çok rahatsizsaniz ogretmene söyleyin. Mesela belki 100 TL ye alıyor 2 bin diyor kim ne bilecek ki
iste perde icin verdik 200 er lira biz hepsi harcandi sandik. ogretmen pasta istedi 1200 e anlastilar meger kasada bin küsur lira varmis biz yine 150 er topladik 4350 +1000 lira çok iyi para sadece pastayi baskasi anlastigi icin fiyatini biliyoruz diger harcamaları soylemedi kalem almislar çocuklara kalan parayi hala bilmiyoruz bide çiçek almis.
bugun karne almaya girdigimizde sinifa girer girmez verdi öğretmene. butun sinif resim cekilip cikinca da kızını ogretmeni cicekle resim cekmis
0 oy
önce (631 puan) tarafından
Vermem hediye alavaksam kendim alırım,  yardım yapavaksam kendim yaparım kendini bi halt sanıyorlar git papaz ol vallahi 
ogretmene dicem bakalim
0 oy
önce (633 puan) tarafından
Söylüyor gruba. En son öğretmenler gününde toplandı para çiçeğe pastaya hediyeye hepsine ayrı ayrı fiyatını yazdı. Doğrusu bu zaten 
yani yazilmasi lazim bu artislik yapıyor
0 oy
önce (1,461 puan) tarafından
E hani yasaktı bunlar 
ya bir ayakci sartta ne saniyorlar kendilerini bilmiyorum
0 oy
önce (4 puan) tarafından
Bizde sınıf temsilcisi yok ama bu tür şeylerle daha çok ilgilenen bı veli var. Aldığı herşeyin fişini fatusasini mutlaka gönderir gruptan. 
bizim artist gurur yapiyo
0 oy
önce (1,337 puan) tarafından
Bizimki iyidir sağolsun fiyatını söyler, eksiği fazlayı söyler mutlaka sağolsun. Ama çok fazla para toplanıyor bu yıpratıcı biz veliler açısından. Güya devlet okulu Ama sürekli nakit para vermek zorunda kalıyoruz kitaplara, gösterilere, hediyelere... 
bizimde hediye cikarip duruyorlar bide marka takıntıları var
0 oy
önce (1,001 puan) tarafından
Sızde sıkıntı karşınızdaki özelden sorum diyor sızde tamm mı diyorsunuz verin ağzının payını bızım insanımız halkını savunmaya korkuyor maalesef herkes haddıno6 bilecek yok öyle özelden yaz
yazdik yazdik en son yandaslari dahil olunca kavgaya dönmeye basladi grubu sohbete kapadi

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 357 göst.
3 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Casperiye (6,109 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 375 göst.
13 Eylül 2023 Diğer kategorisinde ikbal (51,567 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 1,010 göst.
25 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde 1sa3g (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 257 göst.

409,792 soru

12,319,984 cevap

38,933 kullanıcı

Kategoriler