+1 oy
118 göst.
Diğer kategorisinde (260 puan) tarafından
Hiç iyi değilim lütfen birisi bana ne yapacağımı söylesin. Abdest aldım namaz kıldım duş aldım sakinleştirici içtim bir türlü sinirim geçmiyo. Kızım 4yasında yemek yeme sorunu var sonunda patladım bagırdım kızdım. Kendime vurdum gögsüme yumruklar attım... dogdugundan beri hep eziyet kolik bebekti sanki dünyaya bana eziyet etmek için gelmiş kardeşi var o daha akıllı ama oda ablasından görüp huy değiştiriyor.. Eşim yok ayrıyız çocuklardan haberi yok. Kızlar bide ne olursunuz kızmayın ama hep kötü şeyler düşünüyorum aklımda hep kötü düşünceler geliyor namaza başladım  ama neden bilmiyorum çocuklarıma ben iyi anne değilim.. Kendimi yırtıyorum onlar için ama sonra kızıp bagırma tabletleri vardı aldım kırdım onlara kızmayım diye yemin ediyorum çoğu zaman yanlarında bile oturmuyorum. Bunu krizlerin hocası doktoru yok mu Allah rızası için akıl verin. 

7 Cevaplar

+1 oy
(11,927 puan) tarafından
Pskiyatriye gideceksin canim
(260 puan) tarafından
Boşanma davam sürüyor hastaneye gidersem sisteme düşer
(11,927 puan) tarafından
Sinirlendikçe kalkıp başka odaya git çık balkona nefes al
-Reklam-
+1 oy
(1,752 puan) tarafından
Canım çok fena vesvese var sende sürekli lâ ilâhe illallah de bide sürekli salavat getir inşallah kısa sürede kurtulursun tabiki çocuklarla tek başına mücadele etmek çok zor buda dengeni bozuyo seni alt üst ediyor Allâh yardımcın olsun
(1,752 puan) tarafından
İnanki çok alakası var çocuk yemiyor diye sürekli aklında kurar durur nebilim insan oğluyuz vesveseye açıgız şeytan sürekli dibimizde
(1,005 puan) tarafından
Benim kafamda çok dolu nasıl rahatliycam bilmiyorum rabbim yardım etsin, teşekkür ederim cevabınız için.
(260 puan) tarafından
Vesveselerimden nasıl kurtulacağım bide kızım çok zor bir çocuktu eşimle ayrılmamızın tabiki sebebi değildi ama onunda çok etkisi oldu sürekli kavga ederdik. Kızım çok ağlayan sürekli kucak isteyen bi çocuktu şimdi diyorum biraz toparlasın bazen nefes alacak yer bırakmıyot birde üzerine yeme sorunu var. Kızılaydan destek alıyorum evimle kızılay arası 30km neredeyse iki çocukla tramvaya ın bin kızım birşey daha fazla yesin diye ama sanki böyle bazen babasının huyunu devam Ettityor gibi geliyor ben zaten çok asabi bir insanım bide üzerine bunlar olunca çok kızdım sen benim kızım değilsin annen değilim diye bağırdm bütün bunların bir son bulması lazım kendi haline bıraksam acıkınca yese desem herkes diyor sen çocuğa bakmıyor musun ne yapacağımı şaşırdım
(421 puan) tarafından
Öncelikle milletin ne dediğini ne düşündüğünü bir köşeye at kimse senin yaşadığını bilemez. Hayat senin çocuklar senin kimse anne kadar iyi bakamaz uzak dur öyle insanlardan sonra çocuk yemiyor diye kendine de onada eziyet etmenin hiç bir anlamı yok yemek saati yemiyorsa hiç oralı olma bırak ne zaman yemek isterse senden o zaman ver birde sen yedirme koy önüne kendisi istediği gibi istediği kadar yesin sen zorlayıp kural koydukca i inat edecek çünkü çocuklar kuraldan hiç hoşlanmaz iki gün dene bak göreceksin nasıl faydası olacak bir öğün yemedi diye hasta olacak değil acıkınca ne yapacak mecbur gelip yiyecek rahat ol sabırlı ol Allah yardımcın olsun inşallah hayatında hiç bir zorluk yaşamadan evlatlarına baka bilme gücü versin Rabbim.
(1,752 puan) tarafından
Bak canım kendimden örnek vericem sana büyük oğlum 13 yaşında ve agzına lokma koymadan büyüyen  bir çocuk şuandada öyle yemek seçer ekmek yemez herşeye burun kıvırır o çocugun genetiğinde var bende ilk eşimden ayrıldım ve büyük oğlum huyu suyu herşeyi aynı babası bebekkende çektim büyüdü hâlâ çektiriyo yemek yemiyor diye kendini asla yıpratma yemeyen çocuk ne yapsan ne etsen yemiyor sen  onu dövsende yemez sövsende yemez akışına bırak açlıktan ölecek değil ya acıkınca illaki bişeyler yiyecek azda olsa bir anne için yemeyen çocuk çok zor biliyorum bende senin gibiydim üzülürdüm yemiyor diye ama boşuna üzülmüşüm o çocuk her türlü büyüyecek varsın yemesin zaten ömrünün sonuna kadar yemek illaki hayatının bir yerinde oluyor aynılarını yaşadım 2 yaşındaydı bide çocugum ben boşanırken ailemin yanına gittim annem baktı ben çalıştım eğer çalışmasaydım kendimi toplayamaz kendi kendimi yerdim bişeylerle meşgul ol sana tavsiyem üveys veysel karani zikirini çek okadar rahatlıycaksın ki maddi manevi her türlü iyi geliyor
+1 oy
(2,625 puan) tarafından
Böyle davranarak çocuklarına kötülük yapıyorsun zaten eğer yapmak istemiyorsan onlar için kendini durdur başkasının öfkesini yavrularından çıkarma psikiyatriye gidebilirsin ayrıyetten kendini de durdurmaya çalış mesela yarın için kendine plann yap çocuklarım ne yaparsa yapsın bağırmak yok vurmak yok sakin alıcam de mesela bence dene 
+1 oy
(131 puan) tarafından
Seni anlıyorum benim kızımda öyle problemli yemek konusunda onu bırakıp sinirden odadan çıktığım oluyordu sırf beni o sinir harbiyle görmesin diye . Ama sonra ne farkettim biliyor musun aslında sorun kızımın yememesi değil başka şeyler ve bende bulduğum ilk şeye takılıp sinirleniyordum. Tavsiyem kesinlikle profesyonel yardım ama söyleyebileceğim tek cümle şu ' o çocukların size ihtiyacı var ve çok savunmasızlar ' bunu düşünün ve sadece bir kaç dk hiç bir şey yapmadan bekleyin 
+1 oy
(1,005 puan) tarafından
Yemek yememe sorunu her çocukta var, bende bugün çok sinir oldum oğluma sabrettim bı süreden sonra patladım.
+1 oy
(446 puan) tarafından
Alakasız gelecek belki ama D vitaminine baktır. Düşüklüğü hem depresyon hem de öfke patlması yapıyor 
0 oy
(20,024 puan) tarafından
Psikiyatri var bu işlere bakiyor. Tableti vermemekle iyi yapmışsın. Tek başına buyutuyorsun çocuklarını zorlanman çok normal. Bı de küçük olan bilmez de büyük tüm yaşananlara şahit olmuştur. O da daha çok etkilenmiştir küçükten. İnşallah herşey düzelir. Sen bı psikolojik destek al bence. Kendini daha iyi hissedersin. Hem çocuklarına nasıl davranman gerektigini de konusursunuz

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 245 göst.
28 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Denizela (162 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 131 göst.
4 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 108 göst.
8 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 192 göst.