+1 oy
192 göst.
önce Diğer kategorisinde (967 puan) tarafından

image

Ben kızılcık şerboyu bitirmeye çalışıyorum sağolsun ulaş ağlayıp duruyor :/. Kendime bir keyif mezesi hazırladım :D siz napıyorsunuz ? 

12 Cevaplar

+1 oy
önce (5,116 puan) tarafından

image

Gece rutinim 
önce (967 puan) tarafından
Benim ikili :D
önce (5,116 puan) tarafından
Benim fotolar neden ***** yumuk düşüyor buraya
Benim de öyle düşüyor normal yükleyince boyut ayarlıyorum o şekilde düz oluyor
-Reklam-
0 oy
önce (2,462 puan) tarafından

Afiyet olsun benim sinirler tavan moralim sıfır sıfır sıfır :(

Oğlum hasta şimdi uyutmaya çalışıyorum diğer yandan yatılı misafir geldi ya kaç gündür zaten perişan olmuşum misafir eksikti bide keyfi ya 

Ayy yatılı misafir hiç sevmem bende şimdilik benim başıma böyle şeyler gelmiyor şükür ki :/. Üzüldüm canım çok geçmiş olsun kıyamam yavruma ben
önce (2,462 puan) tarafından
Ailelerden çok uzaktayım ama burda eşimin bir amca oğlu burda onlar ha bire gelip kalıyor bu saat olmuş yemek hazırladım
0 oy
önce (36 puan) tarafından
Yatakta dönüp duruyorum gözlerim cayır cayır yanıyo ama telefonu da bırakamıyorum elimden uyku tutmadı
Benimde öyle zamanlarım oluyor ya yatağa yatıyorum düşünmekten uyuyamıyorum telefonu alıyorum gözlerim yanıyor
0 oy
önce (70 puan) tarafından
Uzandım bende. Eşim gurbette. Eve tek başımayım. Sıkılıyorum. Canım sıkkın eşim çalışmaya gitti kandırdılar. İş bulamıyor ortada kalmış. Aşırı canım sıkkın ya düşünüyorum
Allah kalbinizi ve işinizi feraha çıkarsın canım benim zor bilirim
0 oy
önce (969 puan) tarafından

Eşimi bekliyorum işten gellecek bende noodle yapcam ona şuan tv izliyorım 

Sanada afiyet olsun 
Ayy ben 2 tane yedim varya mide fesadı geçiriyordum kız ya bizde eşimle yiyoruz :) teşekkür ederiz ❤️
0 oy
önce (18 puan) tarafından
Afiyet olsun cips yiyince uyuyabiliyo musunuz yaa benim içimi yakar uykumu kaçırır bu saatte 
Biz her Türlü uyuruz :D
Çok yorgun oluyosunuz o halde şaşırdım yoksa zor olurdu uyumak
Yoo olmuyor aslında ne yediğimin bir önemi yok midem rahatsız değil yanmıyorum
Maşallah ne güzel Allah af afiyet versin size :)
Teşekkür ederim amin :) ❤️
0 oy
önce (97 puan) tarafından

Afiyet şifa olsun canım uyumaya kaçar ben :D

Sağol hülyoşum iyi geceler ❤️
0 oy
önce (86 puan) tarafından
Bende oğlumu uyuttum uyanmazsa insaAllah bir çay demleyip bir şeyler atistirip film izlicem uykum var aslında ama içim çok daralıyor kendime biraz zaman ayirmam lazım galiba :) afiyet olsun sanada
İşte biz anneler anca bu saatlerde kendimize vakit ayırıyoruz anca yoksa robota bağlıyoruz bende senin gibiyim çok iyi anlıyorum seni :)
0 oy
önce (518 puan) tarafından
Kalk idil ne uyuması sabahlayalım bebem uyumuyor 
0 oy
önce (223 puan) tarafından

Ohh afiyet olsun canım :)) TV izlemeyi veya dizi film o kadar ozledimki bu ara kendime hiç vakit ayiramiyorum :( oğlum 9da yattı 11 de kalktı bekliyorum ne zaman uyuyacak diye 

imagebbu akşamın ikinci kahvesi uykusuzum çok ayakta kkalmaya çalışıyorum 

Yarında kayinvalidemlere gidicez dört beş gün ordayız Allah'tan çantaları hazırladım bı de kendime bı bakım yapabilsem oğlum uyusa bakalım :( 

0 oy
önce (13,779 puan) tarafından

image

Koşu bandı aldı ayı

Bugün geldi 10.000’e tamamlayacaktım sözde benden bugünlük anca bu kadar yatacağım şimdi

0 oy
önce (2,066 puan) tarafından

Oh miss afiyet olsun canım ☺️ biz perte çıktık ailecek hastayız önce eşim sonra ben maskeyle dolaşmamıza rağmen bugünde yavrummm :( aman çok dikkat edin şu yeni salgın berbat birşey çocuğumun hiçbir şeyi yoktu akşam üstü yattı kalktı ateşler içinde gözler açılmıyor halsizlik diz boyu yani çocuk baygın gibiydi doktora götürdük acilde 625. sıradaydık hastane dolup taşıyor minicik bebeler nasıl öksürüyor hepsi solgun halsiz içim gitti yaa :( İnfulenza ilacı yazdılar geldik bakalım inşallah faydasını görürüz.Rabbim bizlerede tüm şifa bekleyenlerede şifa versin keşke çocuklar hiç hasta olmasaa

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 240 göst.
26 Ocak 2024 Diğer kategorisinde 241224 (5,163 puan) tarafından soruldu
+5 oy
10 cevap 270 göst.
5 gün önce Diğer kategorisinde A. idil T. (967 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 492 göst.
7 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 723 göst.