+2 oy
133 göst.
önce Diğer kategorisinde (180 puan) tarafından
Verem aşısı olalı 1 ay oldu ama kabuk yara fln olmadı bana diyolar aşı tutmamıştr o yüzden kızarıklık olmadı. Doğru mu acaba yada yara olmadan da tutma ihtimali var mı

17 Cevaplar

+3 oy
önce (1,698 puan) tarafından
Kızlar hemen kabuk veya iz olmuyor 3. Aydan sonra oluyor kabuklanma kızarıklık 
-Reklam-
+2 oy
önce (498 puan) tarafından
Bi ebelerle konuşun kontrole gidince 
+2 oy
önce (1,919 puan) tarafından
Ayy ben de sağlık ocağına soracağım benim oğlum da tam 1 ay önce oldu iz falan hiçbir şey yok . İnternette tutmadı demek değil yazıyor. Bilen biri yazsın lutfen
önce (827 puan) tarafından
Oğlumun da 6 buçuk aya yakın kabu baglamadi korkmayın heralde şimdiki asilardan kaynaklı
Oğlumun da 6 buçuk aya yakın kabu baglamadi korkmayın heralde şimdiki asilardan kaynaklı 7 buçuk aylık suan 1 aydır kabuk bağladı
önce (13,062 puan) tarafından
en erkenn4 aylıkken yara olur. yara olmak zorunda da değil
+2 oy
önce (2,857 puan) tarafından
Benimki de 3 Ay sonra mı ne hafiften kızarmisti aşırı kabuk bağlayıp yara olmadı hemsiremiz de gördü her seferinde olumsuz bir şey söylemedi ama siz yine de bir sorun muhtemelen birkaç ay daha bekleyelim der en kötü 
+2 oy
önce (901 puan) tarafından
İz ve kabuklanma hemen olmaz bizde 3 ay sonra falan olmuştu azıcık kızardı. İki ay sonra kabul tuttu. Yani kabuk tutması 5 ayı buldu. 
+2 oy
önce (393 puan) tarafından
Bizim 3 buçuk aylıkken kabuk tuttu böyle birşeyi ilk defa duyuyorum siz yinede aile hekimine yada hemşireye bir danışın
+2 oy
önce (4,485 puan) tarafından
Bizimki 4. Ayda yara oldu 6. Ayda geçti 
+2 oy
önce (631 puan) tarafından
2 3 ayı buluyor kabuk bağlaması .
+2 oy
önce (4 puan) tarafından
Kızım dört aylık aynı şekilde kızarıklık bile yoktu. Ebeye sordum tutmadı mi diye bastırdı asi yerine içinde sertlik var tutmuş bazı bebeklerde reaksiyon göstermez dedi. Ve bı kaç gündür kızarmaya başladı verim aşısı yeri. Yani geç de olsa belli ediyor yerini. Elinizle bı kontrol edebilirsiniz sertlik var mı diye.
+2 oy
önce (791 puan) tarafından
Benim kızımda 7. Ay da kızarma olmuştu kabuk falan hiç tutmamisti doktor tutmuştur demişti . 
+2 oy
önce (832 puan) tarafından
Bizde olduk cnm 5 inci ayımız bekliyoruz kızarıp kabuk için 
+2 oy
önce (1,156 puan) tarafından
Benim oğlumda da olmadı hemşireye sordum bisey olmaz dedi tutmuştur dedi çünkü bakti kızarıklık vardı içinde sertlikte vardı 
+2 oy
önce (13,695 puan) tarafından
Kızım da aynı oldu sinek ısırığı gibi ufacık bi kızarıklık vardı şuan 3 yaşında ufacık bi lekesi var ebe herhangi bi sorun var demedi kontrollerde hep gördü öyle olsa tutmamış derdi
+2 oy
önce (11,486 puan) tarafından
Bizimkinde de öyle olmuştu doktor sorun yok demişti sürekli akıyordu iltihap sivilce gibi bi yere değse patlıyordu çokmşiş ve kızarıktı. 1 yalına kadar kabuk tutmadı
+2 oy
önce (2,154 puan) tarafından
Kızımın 2.5 ay sonra olmaya başladı. 
+1 oy
Oğlumun da 6. Ayında kabuk bağladı bende sizin gibi kotrkyrdm doktor eğer 6 aydan sonra baglamazsa test yaparz tutmamssa tekrarlatiriz dedi çok şükür kabuk bağladı şuan 7 buçuk aylık 
0 oy
önce (13,062 puan) tarafından
aylıkken oluşur o yara ve olmak zorunda da değil 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 593 göst.
20 Şubat 2020 Diğer kategorisinde ❤Hanifela ❤ (4,721 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 67 göst.
30 Kasım 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Birkucukbebis (268 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 186 göst.
16 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Gamze amar (93 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 78 göst.
2 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Prenslerin&annesi (827 puan) tarafından soruldu

409,789 soru

12,319,904 cevap

38,930 kullanıcı

Kategoriler

...