+1 oy
93 göst.
önce Diğer kategorisinde (2,155 puan) tarafından

image

Günaydınnnn erkenci kuşlar  benim  cicivim  7.25 te uyandı birazdan koca beyim De işten gelir  kizcem uyuyor   bnde kendime bir ayılma kahvesi yaptım  bakalım gün bize ne getirecek  sizinde gününüz güzel  huzurlu mutlu geçsin <3

4 Cevaplar

0 oy
önce (2,208 puan) tarafından
Günaydınn valla bugün uyuya kalmışız eşim direkt ise gitti bizde kızımla emişiyoruz. Birazdan kahvaltısını hazırlarımm
önce (2,155 puan) tarafından
Afiyet olsun ☘❤
önce (2,208 puan) tarafından
Sana da afiyet olsun ❤️
Teşekkür ederim ❤☘
-Reklam-
0 oy
önce (88 puan) tarafından
Gün bugün bana 5.30 da aydı biraz uyusa oğlum bende uyicam kahvaltısını yaptirdim keyfinin gelmesini bekliyorum. Uykusuzluktan basım ağrıyor 
Oo sizin baya erken başlamış gün inşallah uyur
önce (88 puan) tarafından
Şuan sallıyorum ama insaAllah
İnşallah  iyi uykuları olsun ☘❤
0 oy
önce (790 puan) tarafından
Günaydın hepimiz e hayırlı günler maşallah bebiş tekrar yatmış bile bende 4 oğlan mecbur erken kalkıyorum namazdan sonra hiç yatmadım eşim şimdi geldi nasipse inşallah köyüme gidip gelcez karne ziyareti büyüklere çamaşır yıkama kurutma yaptım köyde olmayan şeyler hazırladım yola çıkicaz inşallah 
Bndede 2 tane çocuk var    ufaklık sabah erken kalktı dha uyumaz  kızda uyandı kahvaltı yaptircm   4 oğlan maşallah  Allah bağışlasın
0 oy
önce (1,895 puan) tarafından
Gün aydı mı aymadımı bilmiyorum bütün gece uyuyamadım oğlum uyutmadı şimdi uyuyor beyim bi yanım yat uyu diyor diğer yanım birazdan uyanır hiç boşuna uyuma diyor yatakta kaldım öyle 
Uzan gözlerini kapat dinlen

İlgili bir soru bulunamadı

409,458 soru

12,306,313 cevap

38,584 kullanıcı

Kategoriler

...