+1 oy
480 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (209 puan) tarafından
Hayırlı sabahlar hanımlar benim büyük sıkıntım var bı görümcem var düşman başına 5 sene kaynanamla altlı üstlü oturdum kaynanamin eviydi görümce her Allah'ın günü çıkıp çıkıp geliyodu geldiği yetmezmiş gibi herşeye karışıyordu anlatsam çok uzun olacak diye yaptıklarını yazmiycam ama en ufak örneği kızımı sözde seviyor ya kizzz kahhpe pislik kahhpe diye soyluyodu kızım 2-3 yaşındaydı bıktım artık o şeytan karıdan eşim çok şükür bı ev yaptırdı oradan uzak gorumcemin kendi gelemeyeceği mesafedeydi tutturdu annemgili de tekrar bizimle götürecem altlı üstlü diye yalvardım yakardım goturmeyelim ablan yije başıma bela olacak diye yeminler etti sözler verdi ben asla getirmem kendi de gelemeyecegine göre 3-4 aya bı gelir dedi yuvam huzurum bozulmasin diye tamam dedim annesigille geldik buraya bizim eve altlı üstlü yine bu sefer görümcem 3-4 haftaya bı eşimi arayıp gel bizi al gel bizi al diyerek kendini getirtmeye başladı yine başta ses etmedim akşam yarın ablamı getirecem dedi beni aldı bı titreme ellerim buz gibi oldu sinirlendim söz verdin dedim niye getiriyosun su 6 senedir bu ablan yüzünden kavga ettik hep dedim boşanacam dedim bana bağırmaya başladı evliliğinde aamina koyayım sununda aamina koyayim deme. Bilmem ne demeye başladı eniştesi bunlarla kus ne geliyor ne ablasını getiriyor biz özel şoförlük yapıyoruz bende bugün annem gile gidecem gelmeyecem dedim eşime ablani getir bu evde o sana baksın dedim normal eşim iyi ama ailesi konu oldumu beni asla gözü görmüyor ben yuvamin yıkılmasından da korkuyordum ama bugün gidecem dedim sözümden dönmüş gibi olup kendimi ezik hissetmek istemiyorum ben ne yapayım bilmiyorum 

15 Cevaplar

+4 oy
tarafından
Görümcem kayınvalidem kızıma pis b*kli dedi diye kaç gün kavga ettik. Evladına kimse bişey diyemez. Gelsin sende cehennemi yaşat o*rospu naber de hak etmiş pislikler 
(209 puan) tarafından
Ya bide bu en ufagi çok ahimi aldı gerçekten ben ne yapacağımı bilmiyorum
tarafından
Utanmadan nasıl evine gelebiliyor? İstemediğini hissettiriyor musun? Yoksa buda yüzsüz mü? Bende öyleydim görünce midem bulanıyor bir insanı görünce mide bulanır mı benim bulanıyor ayda yılda bir bile gelmez. Sadece arada bir mesaj atar. Nasıl gelip kalmayı düşünüyor anlamadım ya
(209 puan) tarafından
İstemediğimi biliyor ama öyle yüzsüz ki inanamazsin
(169 puan) tarafından
Ben bu küfürlü yorumu yapsam siteden bile atilirim size bişey olmamış hayret
-Reklam-
+4 oy
(832 puan) tarafından
Git annene emin ol pişman olcak şimdi giy ki tepkini koy bir dahakine gitcem desende inanmaz sana 
(209 puan) tarafından
Geldim akşam almaya gelecekmi gelmeyecek mi bilmiyorum
+4 oy
(6,751 puan) tarafından
Bence git annelere iyi bir ders ver kocana. Ha gidemiyorssan da görümcene anlayacağı dilden konuş bak bakalım geliyor mu bir daha 
(209 puan) tarafından
Zaten eşime de dedim gidecem dedim sonrada ablana söyleyecem sen anlamıyorsun dedim annemgile geldim akşam almaya gelirmi bilmiyorum
(6,751 puan) tarafından
Gelmezse gelmesin ama sakın o görümceye o kadar yüz verme dişin göster artık
+2 oy
(20,205 puan) tarafından
Hem görümcene hem eşine çok taviz vermişsin 35 yaşındayım bugüne kadar hiç kimse ile kavga etmedim öyle hitap etse iyi ihtimalle evden kovarim kötü ihtimalle saçını başını yolar eline veririm görümce ise gorumceliğini bilecek misafir gibi gelecek edebiyle oturup gidecek 
(209 puan) tarafından
Maalesef ilk başta çok taviz verdim
+2 oy
(2,277 puan) tarafından
Benim cocuguma öyle dese önce sensin sonra da sülalendir kah pe der gönderirim evden. Benim kayınpederim gorumcemin kızına sesini yükseltti. İyi bir şey demiyorsun ben olsam çocuğumu alır giderim bir daha da göstermem dedim. Sen eğer bugün gitmezsen bir daha sesini cikaramazsin haberin olsun.
(209 puan) tarafından
Sürekli beni eziyor eşim hiç takmıyor
+2 oy
(1,019 puan) tarafından
Büyüklerin yok mu eşinin akrabası senin akraban onlarla konuş 
(209 puan) tarafından
Herkes biliyor kimin haklı olduğunu eşimin ailesi hariç diğer akrabaları beni çok sever herkes bunların huyunu biliyor zaten o raddeye geldik
(1,019 puan) tarafından
İşin ciddiyetini anlamasını sagla
+2 oy
(592 puan) tarafından
Sana tavsiyem kocanın ailesi yüzünden huzurunu bozma onlara bu fırsatı verme,ailesini kötüleyecek şeyler söyleme çünkü ailesidir ne kadar da kötü olursa olsn şimdi bizim ailemize laf denildiginde lafı ağzına tıkıyoruz kocalarimizin ,ama sen tatlı dile kocana şöyle olur olmz davranislarindan anlarsın birde gorumcen kaç yaşında gelince suratın asik olsn ve birşey yaptığında mesela yemeği sen yapyrsn kaldırıp dizmesini yâda çay katmasini şöyle bende başka işleri haldcgm gjbi yapmysa sen de yapma kaç parçaya bolunecegim de tek başıma konusmanla kendini haklı çıkar ve suratın hep aşık olan konsuken biriysen ztn güler yuzluysen zor kurtulursn ondn
+1 oy
(209 puan) tarafından
.....................
+1 oy
(423 puan) tarafından
Okuyunca görümcem melekmis dedim
+1 oy
(416 puan) tarafından
Yani anlamıyorum bizde görümceyiz yeğenlerimizi alır bağrımıza basarız kendi evladımız gibi severiz annesi ister iyi ister kötü olsun benim abimin yada kardeşimin çocuğu sonuçta sevilmez mi... öyle hakaret eden kim varsa ağzına kürekle vurasım geliyor sen çok taviz vermişsin bacım o lafları dediğinde kıyameti koparsaydın yüzsüzlük yapamazdı. Kayınvaliden ile altlı üstlü oturuyormuşsun gitsin kendi annesine ne yanlarına çıkarım ne hizmet ederim evlatlarımı da göstermem kapım ayrı sonuçta eşin çok istiyorsa o insin yada çıksın yanlarına. Kayınvalidene söyle yaptıkları yüzünden görüşmek istemiyorum kapımı çalmasını eşimi arayıp beni getirmesin diyebilirsin. Görümcen çok seviyesiz ve saygısız bşr kere kendi ailesine saygısı yok olsa kendi yeğenine böyle der miydi? Biz yeğenlerimiz canımızı veririz her biri ayrı özel her biri ayrı güzel 
+1 oy
(2,976 puan) tarafından
Eşimin babaannesi kızım bebekken çok ağliyor mızmız diye çok arsız soysuz dedi canına okudum. Bir Allah'ın kuluna niye dedin diyemedi. Haa o son oldu, şimdi en çok kızımı sever. Keşke kızınıza ilk kötü konuştuğu zaman tepki verseydiniz. Terbiyeli davranınca daha çok tepene çıkıyor herkes
+1 oy
(942 puan) tarafından
git kız benim komşum gitti şimdi kocası köpek gibi peşinde hemde adam kendi götürüp koydu sana meraklı değilim diye sonrada yalvar yakar geri getirdi
+1 oy
(3,060 puan) tarafından
Bacım burda konu eşinde bitiyor onlara çok taviz vermiş seni savunmadığını göstermiş onlara ablası kendisinin senden önce bir değerde olduğunu düşünüyor görünen o ki eşinde ablasına çok düşkün bu kadar olayı görmezden gelmiş annem hep der ki nerde çokluk orda b.. gerçekten doğru bir söz bu uzak kalmak en iyisi olurdu ama eşin getiriyormuş Allah yardımcın olsun 
+1 oy
(921 puan) tarafından
Sen niye kocanla kötü oluyon gorumcenin ağzına etsene kendin evinde mutsuzsun sözün geçmiyor geldin burayı mutsuz ediyorsun mutlu olsan evinde oturursun kim senin kadar anasına gidiyor diye laf söyle 
+1 oy
(11,819 puan) tarafından
Valla benim için boşanma sebebidir arkama bile bakmam. Çok istiyorsa annesini ablasını boşanır kendi evine yerleştirsin yaşasınlar gül gibi
(11,819 puan) tarafından
Taviz verme blöf de olsa terket aklı başına gelsin gelmiyorsa zaten doğru yoldasındır.

İlgili sorular

+3 oy
29 cevap 1,945 göst.
5 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Syma (866 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 1,300 göst.
6 Kasım 2020 Aile & Aşk kategorisinde sinem8omer. (153 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 258 göst.
22 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Selma1632 (115 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 544 göst.
1 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde sarenn (50 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,939 soru

23,686,656 cevap

310,637 kullanıcı

...