0 oy
202 göst.
önce Diğer kategorisinde (2,232 puan) tarafından
Günaydın kızlar nasılsınız iyi misiniz? 

Eşimin teyzesinin oğlu ve gelini sürekli bize gelirler oturur kahve çay içeriz. Her hafta gelirler 1 buçuk saatlik yol. Yeni kızı oldu Allah bağışlasın 3 aylık oldu. Herneyse benden kızımın bandanaları kıyafetleri vardı fazla fazla hiç kullanmadıkları mı versem yanlış anlar mısın dedim yok yanlış anlamam bende takmak istiyordum dedi. Eşi pek çalışmaya niyetli değil çalışsa da 1 ay diğer ay başka iş başka iş geziyor. Herneyse ben kıyafette verdim fazladan fazladan. Buraya kadar sıkıntı yok. Bebisi görmeye gelelim diyoruz dedim daha hasta olmamıştık 2 hafta önce ilk tamam gelin dedi. Ben dedim ki benim kız öğlen uykusunu yapsın 12 de uyuyor saat 2 gibi uyanır gelirim akşam da eşim gelir alır dedim tamam dedi. Ama hergun de sürekli konuşuyoruz neyse gideceğimiz zaman saat tam 2 de benim kız hasta oldu isterseniz gelmeyin size de geçer dedi tamam dedik. Sürekli bize gelmek ister. Ne çıkartmalıyım bu işten. 1 kere gittik içeceğimiz kahveyi yanında çikolatasına kadar koyduk gittik. Bugün de demiş sana mı gelsek. Bende bizde hastayız dedim ki gerçekten hastayız 2 3 gün önce hastahaneye gittik post bile açmıştım. Yani anlam veremedim sürekli gelmek istiyor ama bizim gelmemizi istemiyor. Şimdi yanlış anlaşılmak istemiyorum ama evi biraz eski esyaları da öyle acaba o yüzden mi istemiyor diye düşündüm. Eğer öyleyse beni evi eski diye çağırmıyorsa ben öyle kınayacak insan değilim en çok buna kızarım yani neden böyle yaa

8 Cevaplar

+2 oy
önce (2,793 puan) tarafından
Birdaha ki grlmek istediginde diyeceksin ki, bizzde size gelmeyi planliyorduk, gecen seferde gelemedik. Musaitsen gelelim mi de, sen ona cevir daveti bakalim ne diyecek.  Her hafta her hafta gelinmez ki.... musait defilim de, baska planimiz de yavas yavas kes ayagini. O kdr yol bide usenmoyorlar mi her hafta
önce (2,232 puan) tarafından
Valla eşim de diyor buraya gelirken benzine verecekleri parayı çocuğuna kıyafet alsın bir daha vermiceksin dedi haklı adam. Oda istiyor bazen bende hemen tamam diyorum veriyorum üstüne bide yeni kıyafet alıyoruz. Bende her seferinde bir bahane bulurum
önce (2,793 puan) tarafından
Aynen, biyere kadar surekli olmaz
-Reklam-
+1 oy
önce (18,154 puan) tarafından
Bence size hizmet etmek yerine sizden hürmet ikram görmeyi seviyor
önce (18,154 puan) tarafından
Siz küçücük bebe ile düşmeyin yollara biz gelelim de yukarıdaki arkadaşın dediği gibi daveti ona çevir bak ne diyecek o zaman anlarsın niyetini
Aynen öyle bakalım yazarsa öyle derim teşekkür ederim canım
önce (3,431 puan) tarafından
Ay sonra post aç
Merak ettim bu konuyu
Bakalım ne der bu sefer
+1
Tamam canım açarım ama büyük ihtimalle. Biz yola çıkmıştık der bende evde değilim derim açmam da gelirse o bebeğe üzülür yine açarım gibime geliyo
önce (3,414 puan) tarafından
Benimde aklıma bu geldi. Benim ablam ve eltim de böyle. Yatılıya gelirler 4 4 luk hizmet ederim full menu evime geldiklerinde yatılıya da olsa  bir bardak kaldırmazlar ki ki iki tane küçük çocuğum ama ben onlara gitmek istesem ki her gittiğimde yardım ederim asla oturmam evine bile almazlar. Post sahibi o bayanı tanımıyorum ama kimisi hazıra oturmak istiyor sen hazırlayacaksın yedireceksin içireceksin onlar da oturup kalkacak.
+1 oy
önce (565 puan) tarafından
Kendi hizmet etmeye üşeniyor bence 
O zaman bende üşenirim 3 aylık bebe nerde koysan uyur. 18 ay atağına girdik kendimi camdan atasım var bana geleyim diyor bende zaten hastayız yalan söylemedim. Bir hafta sonra yine yazar bende başka planımız var falan derim
+1 oy
önce (55 puan) tarafından
Ya ne olursa olsun her hafta misafir olup evine davet etmemesi hiç hoş bir şey değil ben 2 defa üst üste gittim birini kendi evime davet etmediysem üçüncüye gidemem utanırım bence tekrar gelmek istediğinde bizi size gelecektik deyip tepkisini ölç bakalım ne cevap verecek 
Aynrn öyle bende zaten toplasan 1 kere gittim o üstüne doğum yapana kadar geldi lohusayken gelmedi bitek bebeğin solunum sıkıntısı var diye bende gitmek istemedim 3 ay olmuş bir görelim istedik hediyemizi aldık hatta eşim git dedi benim gidesim yoktu o geldi bize kıyafet götürdü sen bişey götürmezsen olnaz ara dedi bende çocuğu var mesaj atayım dedim işte 2 de uyanır gelirim dedim saat tam 2 de hasta oldu dedi çocuğuna hastalık yakışırdı gelmeyin dese zaten gitmezdik. Öyle biriyle işim olmaz zaten bidaha gitmem de gelmesin de sonra benden kıyafet istiyor kusura bakma buraya gelmek için benzine vereceğin parayı çocuğuna harca eşimde öyle dedi
önce (55 puan) tarafından
Bence öyle yani bilmiyorum ön yargıda bulunmak istemiyorum tek taraflı dinleyip ama durum öyle görünüyor giysi alacakları parayla benzin koyup hem dışarı çıkalım gezelim hem bize hürmet edilsin hem giysi götürelim hepsi bir arada gibi bir şey
0 oy
önce (3,441 puan) tarafından
Biz yarım saatlik yoldaki görümceme her hafta gidemiyoruz sıkışmayalım diye. Ayda bir veya çok sıkılırsak iki. Utanma geri çevirmek ayıp değil canın istemiyorsa müsait değilim planımız var de yeterli. Ben çekiniyorum ya bence herkes çekinmeli sürekli gitmeye. Kısasa kısas da sevmem ama arada bir çağırılmalı yani. 
Valla eşim de kıyafet isterse vermiceksin dedi buraya gelecek benzin parasını buluyorsa çocuğuna da kıyafet alsın dedi haklı adam
0 oy
önce (11,453 puan) tarafından
Evi eski diye çekinse bi mahçup olurdu heralde habire gelmek istemezdi diye düşünüyorum 
Yeni evli belki öyledir dedim ama zaten ben evine gitmiyorum kendisini ve bebişi görmeye gidecektim. Çokta önemli değil gidip gitmemem ama davet edemem bende zaten onca yol aramaz 5 dk kala geliyoruz der ev nasılsa öyle davet ederim. Onlar yargılamaz diye düşünüyordum ki bende asla yargılamam. Zaten haber verse bile yargılamam ben geliyorum diye o kadar temizleyebilmiştir
0 oy
önce (1,917 puan) tarafından
Canım ben kendimden örnek vereyim  eşimin halası davet etmişti biz gittik onlara. Evleri o kadar lüks ki . Zenginler Kadıköy'de oturuyorlar sitede. Ben de beykozdayim müstakil iki katlı bir evin giriş katını tuttuk. Neyse biz eve girerken aniden geldik ve boya yapmadık ev sahibi de yapmadı. Eski kiracının cocugu duvarları çizmiş. Üstüne benimki de duvarlara resim yaptı resmen. 2. Çocuk geldi ben işten ayrıldım durumumuz yok. Bu eve tülüm perdem uymadi. Halılarım eski. Eşime cagirmayalm dedim. Hizmet ile alakalı oldugunu düşünmüyorum. 
Ya benimde aklıma geldi ama benim evimi dağınık da gördü temiz de anladın mı. Halı kaldırdım temizliğe girişecektim haber geldi öyle bile gördü yani aramızda samimiyet vardı şaşırdım ama dediğinde olabilir.
0 oy
önce (37 puan) tarafından
Sen gelince agirlaman belki hoşuna gidiyordun veriyor iciriuor yediriyor anlamında veya evine gelen misafire cekiniyor olabilir hürmet konusunda ama her hafta da gelinmez ki anne babasına bile gitmez insan bazen 
Misafir ağırmalayı çok severim. Çok şükür evim boş kalmaz Cat kapı gelende olur haberli gelende bende giderim aynı şekil. Ama bu kadın sürekli gelmek istiyor. Gelmeyin dese zaten gelmezdik. Çocuğuna hastalık yakışırdı hasta oldu dedi yani öyle biriyle zaten isim olmaz bundan sonra

İlgili sorular

0 oy
32 cevap 1,052 göst.
9 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 180 göst.
27 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Adanur (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 777 göst.
25 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Dijle (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 85 göst.