0 oy
136 göst.
önce Diğer kategorisinde (917 puan) tarafından
Biliyorsunuz eşim bir süreçte ALS supesi var 

Bir hftadir gecelri sürekli beş dakika bir tüm vücudu sıçrıyor kasılıyor mu kasları istemsiz hareket ediyor mu anlamadım video çektim doktora gotsercem ..ama hastalık alakalı mi bagimsiz mi bilmiyorum 

Önceleri sicrardi birkacjez şimdi gece boyunca istemsiz hareket ediyor kasları gerçekten artık çok korkmaya başladım .bütün vücudu atıyor ta yatak sallanıyor uyuyamıyorum o derece gerçekten korkuyorum 

9 Cevaplar

0 oy
önce (2,232 puan) tarafından
Allah korktuğunuzu yaşatmasın canım benim. Çok geçmiş olsun 
önce (917 puan) tarafından
Sağol canım da artık cidden çok korkuyorum çok çok fazla gece uyurken napacam bilmiyorum
-Reklam-
0 oy
önce (7,864 puan) tarafından

Geçmiş olsun canım. Allahtan ümit kesilmez 

İnslalh canım korkuyorm bağımsız mi aceba
0 oy
önce (55 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun inşallah değildir 
İnslalh yaa nasil bir girdabin içindeyim byle bilmiyorum
Allah yardımcıniz olsun y
Bide sürekli öram agriyo buram agriyo diyor gücüm yok diyo iyice deliriyorim
Sakin ol bir doktora gidin bakalım ne çıkacak iyi düşün iyi olsun
Ev et canim az kaldi
0 oy
önce (2,139 puan) tarafından
Psikolojik de olabilir. Oda korkuyordur sonuçta sürekli düşünüyordur. Beyni vücudu tam uykuya dalamıyordur. Allah şifasını versin. Ama canım als yı bu kadar çok dile getirme şüphe sadece belki de bambaşka bir şey çıkacak.  Benim kuzenim liseye gidiyordu kulak arkasında şişlik oldu doktor lenf kanserinden şüphe etti ama sonuç enfeksiyon çıktı ameliyatla aldılar geçti gitti.
Canım işte bende biliyorum ama belirtilerin hepsi var ister istemx çok korkuyorum
0 oy
önce (5,269 puan) tarafından
ALS hastaliginda olabilir cnm  kas ağrısı boyun bacak her yeri ağrır nefesi kesildigi için aniden yataktan sicraya bilir geçmiş  olsun 
Yani kesin als değil hala bakacaklar sadece Süpe ve ileri evrede değil
Çok şükür huzursuz bacak sendromu da olabilir  cnm
İnslalh canım dua et olurmu
Rabbim şifa versin
0 oy
önce tarafından
Ufff meltosss :((((((((
Evet:(
0 oy
önce (335 puan) tarafından
Stresten olabilir benim eşim de öyle. Yorgunluktan vücut hareket etmiyor uyku moduna alıyor kendini ama beyni uyanık sinyal gönderiyor herşey yolunda mı diye reflekslerini kontrol ediyor istemsiz kasların hareket ediyor sıçrıyorsun yani beynin öldün mü kaldın mı bir sorun var mı diye kontrol ediyor çok büyük bir şey değil. Eşin ne iş yapıyor çok mu stresli bir hayatı var ?
Eşim iki senedir çok sitresli kamyon şoförü harfiyat yani
önce (335 puan) tarafından
Ondan olabilir ayrıca ALS dendi diye bu kadar korkma olsa bile herkeste aynı ilerlemiyor bizim burda geçen bir dede vefat etti 75 yaşında öğrendik ki ALS imiş ama torunları var yani . Sadece son bir senedir ellerini kullanmakta zorluk yaşıyordu o kadar. Bazı insanlar bu hastalıklarla doğup büyüyüp ölürler farkına bile varmazlar stres etme kendine. Şimdi diceksin nerden hakimsin bu konuya maalesef benim bebeğim dmd ölümcül kas hastası. Kas hastalıkları arasında en kötüsü rabbim şifasını versin görmediğim doktor hastane kalmadı ama ilacı tedavisi yok Allah kocanı sana çocuklarına bağışlasın onu sizin başınızdan eksik etmesin bana da dua edersen sevinirim.
İçimi rahatlattı inanki benim eşim daha çok genc
Allah yardımcin olsun o yavruya kıyamam brn böyle perişan olurken seni düşünemiyorum kas hastaliklari dünyada ki en zor hastalik
0 oy
önce (715 puan) tarafından
Benim eşimde sıçrıyor öyle ama rüya görüyor diye düşünüyorum 
Ama beş dakika da bir sıçrıyor ve Als şüphemiz var diye içim içimi yiyor önceleri endişe etmiyordum
önce (715 puan) tarafından
He ozaman farklı canım rabbim hayırlı haberler almanızı nasıp etsin
Amin canim
0 oy
önce (2,351 puan) tarafından
Eşim çok yorulunca çok stres yapınca 2 dkda bir sıçrar durmaz sıçraması bende öyle olurum ama hissediyorum sicradigimi eşim hissetmiyor zor bela uyandiriuorim iyi değilsin diyorum geri uyuyor tekrar devam ediyo Rabbım şifa versin stres yapıyor olabilir 
Mümkün değil şuan hastane için bile zor izin veriyolar
Akşam yürüyüşe çıkın sizde
Onu yapiyoz canim
Rabbım safi ismi hürmetine şifa versin inşallah kötüyü düşünüp kötüyü çağırmayın Rabbım büyük bol bol dua edin
Amin canim

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 91 göst.
13 Aralık 2023 Diğer kategorisinde _GaRDeNYa_ (521 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 163 göst.
15 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Mehtapgnc (914 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 1,052 göst.
7 Mart 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu