+4 oy
309 göst.
önce Ev & Yaşam kategorisinde (3,429 puan) tarafından

Selamün aleyküm hanımlar ❤️ naparsınız bugün neler yapacaksınızz☺️ 

Çamaşır astım evi süpürdüm yedi numara eşliğinde kahvemi içiyorum evim de evim modundayım :D

image

17 Cevaplar

+2 oy
önce (12,688 puan) tarafından

image

Daha kahvaltıda oturuyorum :D heryer bi yerde. Babası oğlanı traşa götürdü. Kızda oynuyo kendi kendine. Bende çay içeyom. Bizde tatil H.sonu H.içi yok hep aynı. Sadece okul tatile girdi işte bakalım napcaz 
önce (3,429 puan) tarafından
Güzel geçer inşallah tatiliniz canım. Aslında güzel oluyor da herkesle değil Benimkilerin bazısı değişik sadece bayramlarda denk gelmeyi tercih ediyorum:D
Anladım canım. Şükür çevremde sıkıntılı insanlar yok. Yada ben tölere ediyorum :) geçen yaz 1 ay kaynanamla kaldık eltimle birlikte çocuklarla. Önceli sene 2.5 ay yazın annemle bizim memlekete gittik kaldık çocuklarla. Benide severler sağolsunlar :))
Ne güzel canım sevindim adına daim olsun inşallah ☺️ çocuk için güzel oluyor aslında ya bu yaz kal diyordu eşim belki görümcem giderse onla giderim. Köy çok seviyorum ya havası keyfi ayrı güzel oluyor
Aynen canım bende çocuklar için çok seviyorum valla. Sizin köy neresi
Adana Aladağ canım
-Reklam-
+1 oy
önce (3,011 puan) tarafından

Afiyet olsun Neroşum. Bende sabahtan sadece duşa gire bildim. Simdi kizimi uyutuyorum. Dun aşi vuruldu huysuz bu gün. Burde camaşir katladim bu kadar. 

Uyusada yapsam kalan isleri .kahve bile icmedim:)
Teşekkürler kuzum. Oy kuzucum inşallah sakinleşir bugün.
önce (3,011 puan) tarafından
Ay inşallah ☺️
+1 oy
önce (576 puan) tarafından

Neriman sallanda gel Neriman dolanda gel neriman, canta kolunda kahveyi al bize gel neriman:D

Hahahah geliyorum
0 oy
önce (2,230 puan) tarafından
Afiyet olsun valla iş dolu kızım uyuyor siimdi bende yanına girdim uzanıyorum:D
Oh en iyisini yapmışsın işler biter. Bugün biz de 9a doğru uyandık çok iyi oldu ya :D
Akşam da misafir var eşimin arkadaşı ve annesi ben camış gibi yatıyorum. Aksamdan ikramlıkları hazırladım evin içi savaş alanı gibi hallederiz ya. Uyurken tıkanıyor balgamı var bırakmadım bende
Ya kuzucum kıyamam inşallah çabuk geçer. Bende eşimin dayısıgili çağıracaktım acaba ev temizken çağırsam mı ya aklıma soktun :D
Çağır çağır benden huzurlu bir akşam geçirmeye hakkın yok :D
Hahahaha şaka bir yana ev temizse aradan çıkart
Hahahah seni yalnız bırakmiyim eşim de sevinsin :D
0 oy
önce (46 puan) tarafından
Fincanın da nickle acayip uyumlu ama cicibici :D günaydın kahvaltı yaptık daha masam duruyor bebemi uyutuyorum sonra turbo takılmış gibi temizliğe giricem 
Teşekkür ederim :D❤️ minnoşa derin bir uyku diliyorum rahatça yaparsın inşallah ☺️
Unuttuğun bir şey var ben de bir bebe daha var :D
Hahaha ben alışık değilim de aklıma gelmedi :D ver eline bir bez toplasın tozları
Bakacağız artık saltanat bitti :)
0 oy
önce (3,020 puan) tarafından
Evi topladım süpürdüm oturuyorum. Ögleden sonra doğum gününe gidecem. 2 gündür keyfim yok başım ağrıyor midem bulanıyor migren ataklari geldi sanırım bir hafta cekerim böyle 
Rabbim şifa versin inşallah çabuk geçer ❤️ iyi eğlencelerr:)
0 oy
önce tarafından
Afiyet olsun cicikusummm

Birazdan yaparım kendime eşime bnde
Teşekkür ederim canım. Oh en güzelinden yap yap :)
0 oy
önce (7,230 puan) tarafından
Afiyet olsun canım. Biz daha yeni kahvaltı yaptık oğlumla,eşim nöbetten çıktı sabah uyuyor birazdan uyanır evi üstten toplar kendimizi dışarı atarız nasipse hava çok güzel bugün. Yağıztoşun kütüphane günü bugün, benimde bakım günüm. Gün yoğun geçecek gibi:)
+1
Teşekkür ederim canım size de afiyet olsunn❤️ yağız kaç yaşında canım geçen de görmüştüm çok hoşuma gitti kaç yaşından sonra alıyorlar acaba ☺️ sana da keyifli bakımlar :)
4 buçuk sayılır canım ama 2 yaşından beri götürüyoruz hikaye saatleri, resim saatleri oluyor çocuklarla eğleniyor orada her hafta da bir tane kitap seçiyoruz oradan onu okuyoruz. Sende bir bak istersen bulunduğun yerde vardır diye düşünüyorum:) teşekkür ederim bu arada ❤️
Yaa ne güzelmiş canım araştırayım inşallah vardır değişiklik olur bize de ☺️
İnşallah canım benim ❤️
0 oy
önce (167 puan) tarafından

Bugün eşim izinli kolları sıvayıp ağır bı dip köşe temizlik yapacağız ama asla canım istemiyor aslaaa halsizim:angel:

Ağır işleri yapar zaten fırsat bulmuşken yap ne güzel Allah kolaylık versin:)
önce (167 puan) tarafından
Amin teşekkürler ♥️
0 oy
önce (4,356 puan) tarafından

Kolay gelsin cnm afiyet olsun 

Evimin işlerini yaptim kahvaltı keyfi yapıyoruz 

Bugün babam geliyor birazdan yemeklere girisicem 

image

Sana da afiyet olsun canım nasılsınn
Keyifli bir gün olsun inşallah ☺️
0 oy
önce (11,194 puan) tarafından
Kahve yok modum yok moralim 0 napacağım bilmiyorum her hafta sonu kayinnaya gitmekten bıktım 

Şuanda ağlama modum açılmış 
Yaa neden gidiyorsunuz ki keyfi mi
önce (11,194 puan) tarafından
Eşim çok özlüyor da anasını emmeye gidiyor tövbe ya
Ah bi bilsem canım bıktım artık
Valla aile yapınızı bilemiyorum canım ama ben çoğunluk tek yolluyorum artık. En başta laf edildi ama alıştılar
0 oy
önce (66 puan) tarafından
Ben daha eve dokunamadım kızım kahvaltı yapıyor bugün geç kalktık afiyet olsn sana canm
Teşekkür ederim canım size de afiyet olsun. ❤️
0 oy
önce (228 puan) tarafından
Afiyet olsun canım ne güzel keyiff :)) Şuan evimde kalıp oğlum uyurken yatmayi o kadar çok isterdim ki :) biz bugün eşimin ailesine gidiyoruz bikac gün orda kalacagiz. Oğlum gece hiç uyumadi sabah yedide yattı bende tabi hiç uyumadım hala ayaktayım hazirlandim eşimi bekliyorum ama uyudum uyucam yani :D oğlumu izliyorum gece beni uyutmadi kendisi şimdi mışıl mışıl uyuyor :D 
Ay canıım bir daha karar vermeden bana söyle ben vaz geçiririm :D kaç aylık oğlan ya kaç gündür uyutmuyor seni hasta mıydı. Şaka maka güzel geçer inşallah evi özleyip dönünce daha keyifli oluyor:)
Ya oğlum 15 aylık ara ara böyle dönemleri oluyor malesef 10 15 gün mesela akşam dokuzda yatar sabah sekizde falan kalkar.
Ama ara ara da 10 gün falan böyle geceyi gündüzü birbirine karıştırır. Şimdi bu saatte uyuyan gece nasıl uyusun tabi. Umarım bu yolculukla düzelir mecbur uyanır şimdi gidince arabada uyur biraz.
Yani canım dönünce işler var ama yinede evim yani. Kaynana evinde çalışacağıma evimde hem yatar hem çalışırım :D
Anladım canım inşallah bugün düzelir dediğin gibi hareketli geçer zaten. Normalde de evimden ayrılmayı sevmezdim ama son zamanlarda her gittiğim yerde dönüşü hesaplıyorum :D ya iş yine aynı dediğin gibi ama evdeki gibi istediğin an yat ertele olmuyor. Eşimin de canı istiyor belki o gider bakalım karar veremedi:)
Valla canım iyi anlasiyorsan değişiklik olur ama değilse boşver eşin gitsin:D evin rahatlığı hiçbir yerde yok aynen :)
0 oy
önce (1,519 puan) tarafından
Afiyet olsun balım kızım uyuyo oğlumda ikinci kahvaltısını yapıyo . Çamaşır katlanan ve banyo tuvalet temizlemem lazım ama o kadar uykum var ki kızım hiç uyumadı elimde bardak uyucam
Yaa kıyamam sana canım. İnşallah gün içinde çok yormazlar seni işleri boş ver dinlen bol bol
0 oy
önce (1,662 puan) tarafından
Valla hiçbirsey yaptığım yok dokzu aylık bebeğim var dokuz aydır bı rahat yüzü görmedim ne zaman düzelecek bilmiyorum kahve herşey yalan oldu
Yaa huysuz mu neden öyle. İnşallah büyüdükçe düzelecek canım Allah kolaylık versin ❤️
0 oy
önce (17,303 puan) tarafından
Evi bitirdim merdiven dairesini süpürüp sildim. Çamaşır var onları asacam sonra duşa girecem. Hamur da yogurmustum. Ben çıkana kadar o da mayalanır. Fırına çıkaracam 
Maşallah hamarat hanım ellerine sağlık :)
0 oy
önce (2,344 puan) tarafından
Akşam temizledim evi hiç bir işim yok geç yattık şimdi halen yataktayım karnım agriyo 2 gündür adetim gecikti şükür şimdi oldum 
önce (856 puan) tarafından
Evlenince geçmedi mi karın ağrın
2 katına çıktı desem :( doğumda geçer dediler yok geçmedi daha fazlalaşti bekarken ayakta atlatirdim ağrıyı şimdi yatakta
Bekarken hastanede atlatırdım da şimdi hiç hissetmiyorum bile , yumurtalıklarına hiç baktırdın mı
Hastanelik hiç olmadım sjsjs anca evde can cekistim yok cnm niye ki ondan dolayı mı ağrı yapıyor
Yumurtalıklarda kist olunca ağrı yapar balım ondan
Ciddi misin şimdi ben nereden ne diye randevu alacam ve ne dicem doktora ona göre gideyim yaa çünkü belime sırtıma atiyo agri
Kadın doğuma randevu alacaksın canım anlatacaksın derdini

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 89 göst.
1 gün önce Kültür-Sanat kategorisinde iiiinciiii (1,362 puan) tarafından soruldu
+3 oy
44 cevap 523 göst.
+1 oy
21 cevap 502 göst.

409,546 soru

12,310,357 cevap

38,679 kullanıcı

Kategoriler

...