0 oy
52 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,134 puan) tarafından
Bizim evde alaturka wc yok maalesef sadece klozet var. O yüzden daha önceden varmıydı bilmiyorum. 2 gün önce misafirliğe gittik orada alaturka wc kullandım. Ve peçeteye 4 5  damla irili ufaklı kan geldiğini gördüm. Afersiniz ama kabız değildim ama o gün biraz zorlanmıştım. Ona yordum ama hala her getia sonrası kan görüyorum ve 1 haftadır midemde tuhaf bir agrı hissediyorum sanki bir şeyler batıyor mideme. Doktora gitmeliyim gidersem de hangi bölüme gitmeliyim

5 Cevaplar

+1 oy
önce (3,290 puan) tarafından
Kesinlikle doktora gitmelisin canim. Bagirsak enfeksiyonu. Yada midede kizariklik bagirsaklarda kizariklik gibi durumlar ola bilir.

Benim babam bundan 3 yil once bildigin kan diskisi yapiyordu . Tam 2 ay. Bir deri bir sumuk kalmisti. Zar zor da olsa tedavi ettiedik. Ama babam annemee soylemedigi icin ilerlemisti artik. O yuzden sen bir randevu al
-Reklam-
0 oy
önce (941 puan) tarafından
Tabikide gitmen gerekiyor bölüm olarak bilmiyorum ama ihmal etmeden git. Post üste çıksın bilen arkadaşlar yardımcı olurlad
0 oy
önce (13,076 puan) tarafından
makat yırtığı olabilir

gaita testi de verirsin olmadı. eğer makat yırtığı değilse kolonoskopi gerekebilir. bağırsağa bakarlar.

zorlandım diyorsun büyük ihtimalle makat yırtığı olmuştur 
önce (1,134 puan) tarafından
Ama şuan zorluk yaşamıyorım hala devam ediyor. Daha önce çok çok büyük labızlıkşar yaşamıştım ve hiç böyle olmamıştım
0 oy
önce (1,546 puan) tarafından
Çatlak olabilir makatta hamileliğimde banada olmuştu canm genel cerrahi ye gitmen gerekiyi
0 oy
önce (1,921 puan) tarafından
Gastroentolojiye gitmelisin

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 90 göst.
26 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hirakusunannesi (346 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 113 göst.
9 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 101 göst.
29 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hirakusunannesi (346 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 31 göst.

409,840 soru

12,321,932 cevap

38,985 kullanıcı

Kategoriler

...