0 oy
53 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,002 puan) tarafından
Doğduğundan beri gözlerinde capaklanma oluyor ya masaj çok az yapabildim..hem yaptırmadı hem de doğru yaptığımdan emin olamadım..bir ara geçer gibi oldu..hastalanınca fazla fazla geri olmaya başladı resmen gözünden iltihap akıyor çocuğun..damla kullanıyorum geçiyor bırakınca yine oluyor..doktor 6 aya kadar geçmezse ameliyat demişti 9 aylik oldu hala geçmedi.. böyle olup bir işlem yaptıran var mı aranizda küçük diye geçer diye bekledim hep

4 Cevaplar

+2 oy
önce (133,756 puan) tarafından
post ciksin  
-Reklam-
0 oy
önce (635 puan) tarafından
Benim oğlumda dogdugunda vardı.  Sonra 4 5 aylikken duzenli masaj yaptim gun icinde ne zamn aklıma gelirse.  İnternetten baktım  hani zaten çok bastirmicaz. Yanlis yere yapsakda zarar gelmez.  Ben Bunu aklıma geldikçe yaptim    5 6 gunde geçti. Oysaki neler neler yaptim geçmedi. Simdi bile geç değil.  Uyurken bile yapabilrsn
0 oy
önce (793 puan) tarafından
Oğlum 10 aylık, doğduğundan beri sağ gözde aralıklı dönemlerde akıntı oluyor. Geçen hafta enfeksiyon kaptı. Antibiyotik ile geçti. Şuan iyi ama bazen tekrar akıntı oluyor. Şimdilik bir işlem yapmadık. İlerde nasıl olur bilmiyorum. 
0 oy
önce (8,020 puan) tarafından
Benim oğlumun aynıydı. Doktor masaj yap bir yaşına kadar geçer geçmezse ameliyat ederiz demişti. Gerçekten de tam bir yaşına girdi geçti gitti hepsi.
önce (1,002 puan) tarafından
İnşallah bizimki de geçer ya.. siz düzenli masaj yapmış mıydınız
önce (8,020 puan) tarafından
9 ya da 10 aylıkken düzenli masaja başlamıştım.Ondan önce ara ara yapıyordum.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 35 göst.
0 oy
22 cevap 263 göst.
9 Aralık 2024 Diğer kategorisinde mehlikam (40 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 140 göst.
28 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Yildizsumeyye (1,057 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 86 göst.

409,789 soru