+1 oy
120 göst.
Diğer kategorisinde (489 puan) tarafından
2 Ocak'ta sezeryanla ikinci kızımı kucağıma aldım bikaç gündür gözünde sabah uykusundan ve gündüz uykusundan kalktığı  zaman çok çapaklanma var bende geçer diye bişey yapmadım bugün arastırdıgımda anne sütü damlatmak iyi geliyomuş aranızda yapan varmı 

9 Cevaplar

+1 oy
(605 puan) tarafından
Bir şey damlatma ılık suyla pamukla sil
(489 puan) tarafından
Her uyandıgında özellikle sabah baya oluyo tek gözünde bende bi arastırayım dedim
-Reklam-
+1 oy
tarafından

Cay iyi gelir diyorlar...başıma gelmedi çok şükür 

(489 puan) tarafından
Deneyim canım bende
+1 oy
(8,060 puan) tarafından
Pamuğu çaya batırıp içten dışa doğru tek seferde sil canım iyi gelir.Benim oğlum öyleydi ama bizim damar da tıkalıydı tabi istersen bi doktora da götür. 
+1 oy
(1,950 puan) tarafından
Streril bir tülbent yada varsa elinde spançla ılık suyla silmeni oneririm...yenidoğan yoğun bakım hemşiresi bir arkadaşıma  sorup öğrenmiştim...
tarafından
Steril tülbent olmaz, steril tıbbi bir terimdir.
(1,950 puan) tarafından
Sizde tıbbi  çalışan   yeri gelince ekonomist değilseniz yorumlarınizi  linç girişimlerinizi alıp çekilebilir siniz...bayan diva  yorgun bunu tıbbi bir çalışan söyledi sizle doktorculuk  ve ekonomi konusamicagim başarılar ...size...
tarafından
Sterilize ne demek araştırırsan dediğimi anlarsın Steril tülbent dememiştir spanc demiştir de neyse si fiyasko yorumlarına devam edin ❤️
(1,950 puan) tarafından
Linç girişimleri müze diğer post yorumlarında size başarılar dilerim Google'dan sizinki gibi tıbbi sekreterlik oynacak vaktim yok... Şayet  sağlık sekterunde yetişmiş bir aileden ve çevremde var bir çok sağlık çalışanı arkdaslarim var sizle burdan googla yazdiginiz ekonomi konuşmaları ve tıbbi terimler üzerinden  sempozyum yapamiycam...divalıgizda başarılar size...
tarafından
Aynen siz şey yapın yogurt ile kiz isteyin puhahaha
tarafından
Bir ablan olarak söylüyorum belli ki toysun,  başkası gibi gözükme çaban çok belli oluyor kendin ol canım.
(1,950 puan) tarafından
Köyden gelen avakodu mu getirecek...kültür catismanda  başarılar .ben kendimi iyi biliyorum en azından yetiştirmeye çalışıyorum.... Toy gibi  etiketleri izi kendinize saklayın diva....Bayan yorgun....
tarafından
Bayan tuvalete yazar kadınım ben bayan96
(1,950 puan) tarafından
İsterse peceteye yazin umrum disisin bayan toy  adfedici ..
0 oy
(29,319 puan) tarafından

Ilık suyla pamukla sil

0 oy
(395 puan) tarafından
Göz yaşı kanalı tıkanıklığı vardır muhtemelen doktora götür tobresed damla veriliyor bir doktor muayenesi şart yani
0 oy
(1,592 puan) tarafından
Eğer siz hasta değilseniz mastit yoksa sutunuzle islattiginiz pamuk ile silebilirsiniz çayla silmek de etkili olur ama gözüne bir şey damlatmayin. Birkac gün deneyin etkili olmazsa mutlaka doktora götürün gecikmeyin tedavi de uzun sürüyor yoksa
0 oy
(4,553 puan) tarafından
Benim oğlumun gözünde de var yoğun bakımdayken enfeksiyon yapmış gözü dün doktora tekrar gösterdim anne sütü damlatmamı söyledi yapıyorum zaten hastaneden çıktığından beri bayağı bayağı toparladı
(489 puan) tarafından
Anladım cnm günde kaç kere yapsak acaba, anne sütünü damlatsak
(4,553 puan) tarafından
Ben her emzirme de yapıyorum güzel silip sıkıyorum
0 oy
(694 puan) tarafından
Göz yaşı tıkanıklığı var mı acaba.   Benimde bebegimde dogdugundan beri vardı her türlü şeyi yaptım Dr damla yazdı kullandım bitki çayı ile sildim olmadı.   Sonra o gözüne göz yaşı tıkanıklığı masaji yaptım internette var.  5 6 güne tamamen geçti.   Anne sütü duydum ama kullanmadım 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 86 göst.
14 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Melo B. (147 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 73 göst.
31 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Tazeannee (116 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 110 göst.
29 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Gulsahh. (554 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 152 göst.