+1 oy
62 göst.
önce Diğer kategorisinde (177 puan) tarafından
Bebeğim aç degilmi en son bir önceki emzrmeden  sonra   2 saat   oldu  uyandirip memeye aldım midesini bulandrdi emmedi şimdi 3 saat doldu birazdan uyandrmayi deniycem ama midesini niye bulandrdi memeye gelince artık çok yoruldum bu emzirme işlerinden bazen emiyor 2 saatte bir fakan ama bazen 3 saat oluyor 4 saate yaklaşıyor mesela oyle emiyor ilk cocugumu 18 aylık olana kadar emzirmistjm ne icmemezlik yapardı ne mide bulandrma ne de süt azalması vs hiç yasamiyordum şimdi işin içinde. Hiç çıkamıyorum  kendisinin uyanmasını mı beklemeliyim nasıl yapıyorsunuz siz.

7 Cevaplar

0 oy
önce (177 puan) tarafından

En İyi Cevap
Post yukarı lütfen 
-Reklam-
+1 oy
önce (572 puan) tarafından
2 aylikmis galiba bebegin artık uyandırıp emzirenyi bırakırabilirsin. Kendi acıkınca emer.
Ama hep 4 saati geçmesin deniyor  diyor ya o nasıl olucak her yerdede 2 aylık bebek 2 3 saatte bir besleme yaziyor
önce (572 puan) tarafından
O sarılık olmasın diye 40 i çıkana kadar ve her bebek standart değil ki doyuyor demekki zorlama
Sağol canm
0 oy
Kzlar cvp yazarmisinz
0 oy
önce (781 puan) tarafından
Canım ter kokusu olduğu zaman da bebekler emmez mideyi bulandırır birde acıktığı zaman kendisi ister zaten zorlama 
0 oy
önce (546 puan) tarafından
Canım 2 aylık olmuş artık merak etme acıkınca kendi uyanır karnı doyduğu zaman öğürür benim kızım 4 aylık oldu doyunca öğürüyor. Ama dediğin gibi yinede 4 saati geçirme 
0 oy
önce (2,461 puan) tarafından
Canım senin çocukla benim oğlanın arası çok fazla yok 2 buçuk aylık ayın 25 inde 3 aylık olucak kendisi ne zaman acıkırsam o zaman emiyor yani senin artık uyandırmana gerek yok o senin dediğin yenidoğan bebekler de oluyor kendini strese sokup durma bence 
0 oy
önce (811 puan) tarafından
ayni aylarda oglum da oyleydi acikinca emzirin ogurmesi karninin doymus olmasindan kaynakli ve ben biseyi cok merak ediyorum ikinci cocugunuz ama snki ilk anneliginiz gibi cok paniksiniz olmayacak seyelri basit seyleri kafanizda cok buyutuyorusunuz ilkinde de boyle miydi ?
önce (811 puan) tarafından
ayrica 2 aylik bebek artik saat sijirlamasi yapmak gerekmez aciktiginda emzirilir boyle 3 saate bir istemedigi halde emerse meme reddi falan yasarsiniz allah korusun sakin olun anneliginize guvenin

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 1,662 göst.
6 Aralık 2018 Diğer kategorisinde Hamiş (817 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 115 göst.
0 oy
1 cevap 40 göst.
25 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Sarioglusumm (209 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 50 göst.
14 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Esra1212 (267 puan) tarafından soruldu

409,535 soru

12,310,053 cevap

38,674 kullanıcı

Kategoriler

...