+1 oy
195 göst.
Diğer kategorisinde (208 puan) tarafından

Bebeğimin kulağının kenarları niye boyke kabuk kabuk banyo sinrasingidiyor ama sonra yine böyle çözümü olan var mı 

image

6 Cevaplar

+1 oy
(29,437 puan) tarafından

Yenidoğanlarda normal bunlar

(208 puan) tarafından
Sağol canm kış olduğu içinde her gün yikamiyorum soğuk artık diye kirden diycem nerdeyse :)
-Reklam-
+1 oy
(13,394 puan) tarafından
Atopik cilt. Bunun için kremler var canım sebamed in falan. Şampuanı da ona göre kullanman lazım
(208 puan) tarafından
Sadece kulak kenarı böyle bide kasları boyke oluyor sacindaki konakta daha bitmedi zeytinyağıda sürdüm ama geçmedi tam çocuk doktoruna önümüzdeki ay gidicez onada gösteririm sağolasın canm
(13,394 puan) tarafından
İnce deri olan yerler genelde kavlar canım zaten böyle. Konak için bıobaby var uygun da şampuanı ona bak istersen. Her banyo sonrası tara çok bastırmadan. Bunun için de kremler zaten ücretli oluyor genelde eczaneye sorsan verir sana üzme ama canını geçecek bir şey
(208 puan) tarafından
Çok sağol canm bakayim
+1 oy
tarafından
Normal ya kızım da böyle oluyordu. Geçti sonra. Ayy kokusu burnuma geldiii❤️
(208 puan) tarafından
Sağol canm benimde ikinci bebeğim daha 2 aylık bu.herswyi endişelendiriyor beni sanki bakaymiyorum gibi hissediyorum bide  çok geç emiyor onada korkuyorum
tarafından
Senden daha iyi hiçkimse bakamaz o düşünceyi at kafandan. Emer annesi korkma er geç emer emsin ki güzel beslensin
(208 puan) tarafından
Sütun azaldigini hissediyorum hep  ne bileyim hep aksi şeyler düşünüyorum stresde yaolpiyorum  biliyorum 5 aylık olunca herşey daha iyi olucak şimdi tam küçük diye kaygılarım var evde mama da var hani gelmese hiç değilse veririm diye bakalmcanm. Annelik çok zor iş gerçekten
+1 oy
(3,025 puan) tarafından
Aynısı oğlumun kulağında oluyor nemlendirici sür 
+1 oy
(341 puan) tarafından
Atopik dermatit canım Bioderma atoderm veya mustela stelatopia serisinin krem ve şampuanlarını öneririm gün içinde sık sık nemlendirmen lazım bu nemlendiricilerle
+1 oy
(6,062 puan) tarafından
Bnm kızımda yüzü kulağı kaşı ortası kabuk kabuk tu burda herkes egzama dedi gttim sağlık ocağına doktor yok egzama degl kuruyor ondan Fito krem yazdı yüzünde kulak etrafına suryorum hepsi geçti bir iki güne bide bebek yağı al kullan dedi bugün aldım 

Vucudu hepsi kurumuş 
(208 puan) tarafından
Bu kaşlarinada suruluyormu benimkini kas çevresinde Kasım'da boyke var
(6,062 puan) tarafından
Fito krem çok iyi geliyor bizde iki aylık oluyoruz aşı oldinuzmu
(208 puan) tarafından
Asi olduk canm bugün aşının 3 günü şükür ateşsiz atlattık hiç çıkmadı ateşi ama çok çok halsizdi   benim ilk çocuğumda ise tam tersi olmuştu aşırı şekilde ateşi çıkmıştı sabaha kadar ugrasmistik düşüp düşüp çıkıyordu  ve sürekli ağlıyordu. Oyzden asi ateşini iyi takip et her bebek aynı olmuyor ben bunu iyi anladım inşallah senin bebeğinin ateşi de cikmaz
(6,062 puan) tarafından
Valaha büyük kızım huzursuzlanmisti ebe geçen dyordu bu özel asi toplu çagirip toplu asi ypcaz dye bende çok korkuyorum vala

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 142 göst.
10 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatya43 (560 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 180 göst.
11 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yasmengungor (1,300 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 471 göst.
28 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Gul_87 (49 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 221 göst.
22 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,300 puan) tarafından soruldu

411,620 soru

12,391,643 cevap

43,843 kullanıcı

Kategoriler

...