0 oy
1,617 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (13,672 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
..............

26 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çok şükür araları çok iyi ❣️
(13,672 puan) tarafından
Allah bozmasın :)
-Reklam-
0 oy
(164,315 puan) tarafından
Erkek kardesimle esim cok iyi anlasiyolar kardesim benle konusmuyo esimle konustugu kadar 
(13,672 puan) tarafından
Ne güzel canım :)
0 oy
(2,483 puan) tarafından

Babam hep mesafeliydi ama annemle taaa sevgililik doneminden beri esimle iyiler

Evlendik babamlada yakın oldular cok sukur arayip sorar 
Babam kendi evladi gibi goruyo iyiligimizi dusunuyo
Esimde bisey yapmadan hep danışır :))
(13,672 puan) tarafından
Ne kadar güzel canım kız ailesi daha iyi sanki :)
0 oy
tarafından
Allah muhabbetlerini artirsin ogullari gibi severler annemin 4 kizi var bi bn ewliyim esimi oglu yerine koydu resmen bi kavgamizi falan hissetsin bna kizar naptin yine ogluma diye :)(sagolsun esimde onlari cok cok sewer.
(105 puan) tarafından
Ay kuzum valla gozlerim doldu canımsın.. Allah Razi olsun senden.. İste o yuzden burdayım kuzum kimsem yok burda işte sizin gibi kardesleri m var şukur kii
tarafından
Oyle cnm bnde yanlizim kaynanadan falan hayir yok bisi soracak olsam telefonda annem olmadi burada sizler iste :)
(105 puan) tarafından
Kaynanam lar iyi işte ailem de birbirine iyi degil ki hepsi erkek ve araları yok xogunun sevgisiz huzursuz ailede buyumek istemezdim şimdi gurbette yım eşim le şukur eşim herksden iyi şukur
tarafından
Onemli olanda o zaten cnm Allah muhabbetinizi artirsin
(105 puan) tarafından
Sagol canm valla oyle... Ama kalabalık içinde yanliz lik kotu yınede.  Sabr diliyorum hendı me
0 oy
(264 puan) tarafından
Babam kimseyle oturup sohbet etmez eşimlede etmez o yuzden eşim sıklir orda farkederim bunu bide mutfakta annemle ben otururuz eşimj babam yanina cagirir ama hic konusmaz cok sert yapilidir erkek kardesim deseniz eve girmez
(13,672 puan) tarafından
Babanın yapısı öyle demek ki canım eşin de idare ediyor  erkek kardeşin daha mı genç
0 oy
(5,908 puan) tarafından

Ailem esimi cok sever kndi ogullari gibi gorurler biz baska sehirdeyiz oraya gittigimizde annem esimin sigara kullugunu bile hazir eder oglum der hep her aradginda oglum der ona esimde ailemi cok sever erkek kardesim esimi cok sever eniste demez abim der hep esimde kardesimi cok sever ama buyuk abimi kucuk kardesim kadar sevmior yigenlerim esime asik resmen kucugu esimi gorunce abiii abiii dior onu goster dior telefonda beni unutuolar :D

(13,672 puan) tarafından
Ohh ne güzel Allah muhabbetinizi arttırsın kuzum :)
(5,908 puan) tarafından
Amin kuzum sagolasin ♥️
0 oy
tarafından
Arayip sormasıına gerek kalmiyor yakasini tutup annem gile götürürüm hep :D ahhaha alişsin bir zahmet 
(13,672 puan) tarafından
Vayy evin reisi benim diyorsun :)
tarafından
Yani sonuçta oda annesinin evinden çikti bende araya sogukluk girerse toplanmaz daha bende asla ona izin vrmem :)
(13,672 puan) tarafından
En iyisini yapıyorsun :)
0 oy
(35 puan) tarafından

eşim annem tarafindan nazlanmakta :)

(13,672 puan) tarafından
Neden kiii :)
0 oy
(518 puan) tarafından
Abim var uzaklarda hatta tanismiyolar bile  neyse orasi uzun hikaye. Ailemi ailesi gibi görür sever sayar annem babamda oğulları gibi sever cok sükür cok cok iyi valla.
(13,672 puan) tarafından
Allah bozmasın canım bizim aileler daha hoş görülü sanırım
(518 puan) tarafından
Nasil yani
(13,672 puan) tarafından
Kız tarafının annesi babası yani canım
(518 puan) tarafından
Yaa evet gerçekten öyle damatlar daha cok seviliyor. Ama benimde iyidir aram kaynanamla. Kayınpeder konusmaz hiç cok sessiz ona nötrum ama kaynanami severim hep ararim
(13,672 puan) tarafından
Ne konuşacağını bilmiyordur kuzum belki konuşsa kötü olcak bazen nötr olmak da iyidir :)  bende çok severim kayınvalidemi valla :)
0 oy
tarafından

Hiç ne onlar arar nede eşim onları kötü değiller ama iyide değiller :ermm:

(13,672 puan) tarafından
Olsa da olur olmasa da olur gibi anladım canım
tarafından
Aynen kuzum bn isterdin iyi olsunlar ama kafa yapıları uyuşmuyor eşim de uzak duruyor anlaşamıyoruz diye annemlerde öyle  aynı pek iyi değiller ama küste değiller onlarda gelir eşim de gider arada
(13,672 puan) tarafından
Kavga kırgınlık olmasın da böyle de idare edilir canım saygılı olmak her şeyden önemli
tarafından
Aynen canm bnm
0 oy
tarafından
Benim ailem oğulları gibi görüyorlar eşimi oğlum derler sürekli kardesimlede çok iyiler 
(13,672 puan) tarafından
Ne güzel kuzum önemli bunlar
0 oy
(9,647 puan) tarafından
Çok şükür iki taraflara aramız iyi :)
(13,672 puan) tarafından
Biz gibi :))
0 oy
(1,264 puan) tarafından
Benim  ailem  eşime çook iyi zaten ben8m esim ailesiyle hiç anlaşamıyor  (kimseyle anlasamaz) benim babam onun askerlik parasını verdi bundan bir kaç ay önce esime çok önemli bir iş için para lazımdı babam  20 bin verdi  abileri de çook zenginler  trilyonerler maşallah  abisi vermedi sürekli sorar  paran varmi  diye  eşim issizdi iş buldu daha neler neler  ama hemsi boşş   herkese hak ettiği değeri vereceksin  ve benim esimde  zerresini hak etmiyor 
(13,672 puan) tarafından
Eşin bu kadar iyiliğe karşılık kötü mü davranıyor insanlar artık Kendi kendi evlatlarına yardım etmiyor
(1,264 puan) tarafından
Hemde nasıl kötü  bana cektirmedigini  birakmadi aileme etmedigi küfür kalmadı kimsenin ahı kimsede kalmaz  allahım görüyor yeter ben ona sığınıyorum
(13,672 puan) tarafından
Çok fazla değer görmüş bı yerleri kalkmış canım Allah ıslah etsin
(1,264 puan) tarafından
Amin canım  herşeyin fazlası zarar
0 oy
tarafından
Benim babam açlığa çok dayanan biri değildir ama konu eşim olunca adam saatlerce bekliyor normalde babam 6.45 de evde olur babam gelince sofra genelde kurulu olur babam bugün geldi sofrayı kuruyoruz onur nerde dedi baba geç gelcek 8 de anca evde olur dedim bekleseydik yaa beraber yerdik dedi olsun baba biz yiyelim dedim ben zorla otururdum babamı ama pazar eşimin ailesine kahvaltıya gidecez 10 dakika beklemediler bizi 10 dakika zor geldi onlara eşim dediğim gibi bazen geç çıkmak zorunda kaldığı zamanlar annem tabağa eşime yemek ayırır bazen söyler ben ayırırım ben ayırınca bana kızar az koyuyorum diye doldurur tabağını yesin oğlum bol bol der annesine gideriz akşam yemeğinde patates kızartması koyar önümüze sen düşün şimdi 
(13,672 puan) tarafından
Valla o kadına helal olsun o zaman
tarafından
Nede canım...
(13,672 puan) tarafından
Evlat ayrımı yaptığı için kuzum
tarafından
Heee allaha havale ediyorum kuzum allah görüyor allah eltime verdiği değerin yarısını anca eşime verir düşün eltime verdiği değeri kendi öz kızına vermez o eltimle kaybında bir şey var ne var bilmiyorum onların yeri ayrı kızına bile oma verdiği değeri vermiyor
(13,672 puan) tarafından
Aralarında bi sır vardır belki ya da başka bir şey senin kaynana çok değişikmiş
0 oy
tarafından
ailem gorguludur kültürlüdür esimin ailesi gibi wampir degiller cok şükür somurmeyi birak onlar yaridmci olurlar maddi manevi o yüzden esim ve ailemin arasi iyidir cok şükür
(13,672 puan) tarafından
Vampir mi o kadar mı yani :)  ne varsa kız ailesinde var
tarafından
sadece wampir yetmez iki yüzlü sinsi menfaatci kibirli pislik insanlar nefrett ediyorum onlardan
ahh ahhh az mi cektirdiler hamileligim burnumdan gelmişti Hakkim helal değil
(13,672 puan) tarafından
Ayy kuzum naptilar bu kadar yaa
tarafından
siddet
küfür
evden kovulma
çocuğumu dusurmeye çalışma
eve hapsetme
zulüm
iftira
en kötüsü de onlar yüzünden karnimda yavrumla 4 defa canima kiymaya calismamdi
0 oy
(11,499 puan) tarafından
Aralari  çok iyi;))) 
(13,672 puan) tarafından
Ohh ne güzel canım:)
0 oy
(964 puan) tarafından
Erkek kardes dedin de. 

Abim eşi ve 2 çocuğu hasta. Annem kalp hastası kendini zor idame ediyor üstelik babam ve kız kardeşime de bakıyor. 

Onların hasta olduğunu duyunca topladı getirdi evine. 1 haftadır onlara da bakıyor. Buyur kaynana var kaynana var. Benim annem de kaynana bendeki gudubet de kaynana
(13,672 puan) tarafından
Ben eşin hepsini topladı sizde bakıyor diye anladım annelik bu işte hasta olsan da annelik yaparsın
(964 puan) tarafından
Peki kaynanalarimiz niye oğullarını evlendirince annelikten vazgeciyorlar :(
(13,672 puan) tarafından
Benim ki çok şükür çok iyi bana kayınvalidelik değil annelik yapıyor Allah razı olsun
(964 puan) tarafından
Çok sevindim senin adına
 Ne kadar mutlu oldum bilemezsin. İnşallah hep oyle devam eder ilişkiniz
(13,672 puan) tarafından
Amin canım benim inşallah Allah herkese nasip etsin
0 oy
(5,935 puan) tarafından
Benim Annem canını verir eşimde öyle Allah var çok saygılıdır ikiz erkek kardeşlerim var ablam var en çok ikiz erkek kardeşlerim in  kuzey ile olanıyla kanka .diğeri ile de iyidir ablama karşı da saygısını hic bozmaz yani şükür iyi herkesle 
(13,672 puan) tarafından
Çok şükür canım böyle olunca insanın yuvasında da huzur mutluluk oluyor
(5,935 puan) tarafından
Tabiki de olmaz olur mu.esim tek çocuk k.validemler erdek te ben istanbuldayım.esim kardeşlerimi ablamı sever ne güzel iyiki 4 kardeşin var der.ee iyi olduğu için bende her fırsatta 2 gün dahi olsa bile 2 ayda 1 giderim esimi çocukları alip k.validemlere
(13,672 puan) tarafından
Eşin senin ailene karşı saygılı sevgili olmasa sende olamazsın ki biraz da karşılıklı bu ilişkiler kayınvalidene mecburiyetten gitsen bu sefer mutsuz olucaksın bu da senin yuvana yansıcak
(5,935 puan) tarafından
Tabiki de canım.doğru yazdıkların.ama melek melek kaynanam hele k.pederim Allah razı olsun onlardan
0 oy
(258 puan) tarafından
Kiz ailesi damadi cok sever bubi gercek ama gelinler hep hor goruluyo 
(13,672 puan) tarafından
Neden acaba
(258 puan) tarafından
Kısır dongü galiba dunyanin kanunu diyelim
0 oy
tarafından

Valla abla çok şükür Rabbime çok iyiler, Allah'ım bozmasın ve Rabbim herkesin yuvasına huzur mutluluk versin

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 1,020 göst.
5 Temmuz 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 593 göst.
13 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Dilekk (1,162 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 267 göst.
14 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde Balımm (4,893 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 750 göst.
1 Haziran 2020 Diğer kategorisinde ❤sevgi seli❤ (667 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,500,134 soru

24,500,904 cevap

358,260 kullanıcı

...