+1 oy
150 göst.
Diğer kategorisinde (11,927 puan) tarafından
Çok yanlızım .hastahanedeydim nefes alamıyorum sırtımda ağrı var.antibiyotik icmeme rağmen durumum kötüleşiyor.kimse yok yanımda.anneme kardeşime yalvardım gel diye.yqlvardim.agladim.hadi annem çalışıyor.kardesim çalışmıyor bir işi yok .sırf uyusukluguna gelmiyor.ben o üzülüyor diye çocuğumun akülü araba parasını yedim de memlekete gittim yanlız birakmamayim diye.buralarda yanlız kaldım bıktım artik

8 Cevaplar

0 oy
(391 puan) tarafından
Allah yardımcınız olsun yalnızlık Allah'a mahsus ama bazen en yakınımızda olanlar aslında bize en uzaklar 
(391 puan) tarafından
Allah'ın izni ile feraha çıkarsın geçer bu günlerde bir şekilde
(11,927 puan) tarafından
Ne olur dua edin bitsin artik
(391 puan) tarafından
Seni  okadar iyi anlıyorum ki gerçekten insan kendi derdinde ama evlatları için üzülüyor
E anlayanı da yok en yakınından bile destek görmüyor
Sığınacak tek liman Rabbimiz
Sendeki bence psikolojik bir olay sakinleştirici bir hap yazsın yada iğne bulunduğun ortam ve insanlardan uzaklaşa bilsen keşke bir süre hep kaygı ve düşünceli olmak insanın nefesine vuruyor
Stres hormonu şimdi be olacak ne olur acaba yalnızken ne yapacağım gibi korku ve panik verecek şeyler daha çok tetikler biraz sal kendini aç bir film izle sevdiğin abur cuburları al
Ne bileyim belkide tam tersi yalnızlıktan böyle oldu birileri hoş sohbet etse güzel bir iki kelam belki muhabbet ile kafan dağılır unutursun kendini takılı bırakma
Tez zamanda şifa versin Rabbim sana
(11,927 puan) tarafından
Canım antibiyotik icmeme rağmen ciğerlerim ilerlemis.yani pskolojik degil
(391 puan) tarafından
Peki sorun ne tam olarak doktor ne dedi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Nefes egzersizi yap oksijen yükselir agizndan al burundan ver. Çık geçmiş olsun 
(11,927 puan) tarafından
Yapıyorum zaten canim
tarafından
Allah yardımcın olsun tez zamanda iyileşirsin insalah
(11,927 puan) tarafından
İnşallah ne olur dua edin
0 oy
(12,860 puan) tarafından
Canım senin eşin nerde. Ayrısınız biliyorum ama hiç mi çocukları almıyor yardımcı olmuyor. Kayınvalide falan
(11,927 puan) tarafından
Kayınvalidem yok.babalari zaten çocukların başında.
(12,860 puan) tarafından
Anladım canım ben bu durumda çocuklarada sen bakıyorsun sandım. Çok geçmiş olsun ya valla zor bi durum. İnsanin içinde biraz vicdan olacak ..
(11,927 puan) tarafından
Evve gidince gene ben bakıyorum canım.simdi hastahaneye geldim diye boyle
(12,860 puan) tarafından
Babaları almıyor mu hiç dinlen diye sen mi vermiyorsun canım
0 oy
(101 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun çocukların var diye biliyorum sen hastaneye giderken bakacak kimsen oluyor mu
0 oy
(1,930 puan) tarafından
Gerçekten insan zor zamanlarında anlıyor kim dost bana biri deseki zor durumdayım dardayım ne olursa olsun bir yolunu bulup koşmuşluğum var yemeklerine kadar yapıp götürmüştüm var 9 aydır hamileyim birisi kapımı çalıp al bir kase çorba demedi bu zamanda anladım kim dost kim düşman annem kardeşim şükürler olsun öyle insanlar değiller bı telefonuma bakar gurbetteyim eş dost yok malesef eşim yetiyor ama insanın gözü hep birilerini arıyor rabbim sanada şifa versin inşallah rabbim yardimcin olsun 
0 oy
(649 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım neyin var 
0 oy
(927 puan) tarafından
Tırnağın varsa başını kası böyle düşüncesiz insanlar gelseler ne faydaları olacak ki Allah acil şifalar versin
0 oy
(436 puan) tarafından
Gerçekten ailenin kardeşlerin iyi olması ayrı bir hazine bu dünya da , zor zamaninda yanında olmayan kardeşten ne hayır gelir , annen için bir şey diyemem sonuçta, yakın arkadaşın yada kuzen akraba kimse yok mu öyle yalnız insan hastanede iyice hasta oluyor, en azından sohbet eder destek olur moralin düzelir, Allah hayırlı bir kapı açsın sana

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 398 göst.
19 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde sweetlady (832 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 243 göst.
19 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Alpingo!!45 (737 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 126 göst.
0 oy
1 cevap 77 göst.

410,814 soru