+1 oy
92 göst.
önce Diğer kategorisinde (6,014 puan) tarafından
Kızlar iki ay olacak doğum yaptım gece iki kere kalkarım.ama.uyuyoriz da blmiyorum hep uykum geliyor hiç enerjim yok braz temizlik falan hemen uyku bastryor.uyudugumda hiç kalkmak istemiyorum dedim acaba kansizlikmi var kan ilacı kullandım 40 Ken btti acaba nye öyle 

5 Cevaplar

0 oy
önce (4,514 puan) tarafından
Ee bacım sürekli senden beslenen bir minik var normal değil mi :) ben oturduğum yerde uyurdum gece 3-4 de kalkar yemek yerdim normal bunlar ayrıca değerlerin de düşmüş olanilir
önce (138 puan) tarafından
Aynen emdikleri için enerji çok harcıyoruz bende öyleyim çabuk çabuk acıkıyorum uykum geliyor normal bence
önce (6,014 puan) tarafından
Çok acikiyorum deli gbi yiyorum ama uyku bukadr çok olması normlmi ben acıkma normal blyorim uyku hiç blmiyordum
önce (4,514 puan) tarafından
Normal canım :) bende bu yüzden kan filan vermiştim her şey çok iyiydi ama ayakta uyuyordum. Oğlum şuan 11 aylık uyusam bile uykumu alamam emzirmeyenler benden daha dinç
Vala haklısın gdip kan vercem
-Reklam-
0 oy
önce (7,968 puan) tarafından

Dur bakıyım ben 295 gündür uykusuzum :):kissing:<3

Ya Allah yardım etsin gece emzdrip besigne koyuyorum uyuyoryom öyle zor degl çok ama nedense hep uykum var
Bnmki besikte yatmıyor çoğu kez . Yanımda yatıyor emiyor :)
Yanımda bırakınca büyük kız bırakmıyor yatağıma gryor bide ben emzdryorum yaa elini kolunu uzatyor bebeğin kafasina vuruyor yanliskla
Ayy evet tehlikeli. Zaten besige alışması daha iyi
0 oy
önce (5,435 puan) tarafından
Saglik ocagina gitte vitamin degerlerine baktir bir düsmüstur belki takviye verir
Valaha kan vercem galiba ya maf oldum
0 oy
önce (154 puan) tarafından
Canım bebek emziriyorsun doğum yptin gün içinde yorulabolirsun bn oazara gidince o gece eeknden uykm gelir mesela
He ya bı yere gdince eve gelene kadar uyku nasıl bastyor sen kaç aylık bebek
0 oy
önce (21 puan) tarafından
Benim de cnm ya uykum çok geliyor artık başıma agrilar giriyor başka mesela abla doğumdan sonra ne gibi sıkıntın oluyor yani mesela doğumdan donra baş dönmesi oluyor iştahsız kalıyorum sürekli ayağım ellerim soğuk senin de bunlar var mı 
Hayrlı olsun cnm normal doğum mu
Evet normal doğum
Bende normal doğum yaptım kolaymıydi ilk gebelikmi benim ikinci
Ne kolayı vallah çok zordu benim de ikinci gebeliğim ilk gebeligimde 3 gün doğumhanede kaldım zorla dogurtular beni 2 gebeliğim evde sancimi çektim en son idare edemedim gittim hastaneye doğum yaptım
İlk gebelik bende de çok zordu suni verdiler zorla doguttular kürtaj oldum zaten bitanede buda normaldi ama kolaydı ilk gbi zor degldi

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 549 göst.
10 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,014 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 70 göst.
6 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Serpil ahmet (563 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 76 göst.
6 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,014 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 244 göst.