+1 oy
911 göst.
Diğer kategorisinde (134 puan) tarafından

Bakın o kadar sinirliyim ki anlatamam bıktım hayattan ne zormuş geçimsiz koca neyse işten çıkınca bı şeyler lazım olduğunda söylemem lazım çünkü market bana baya uzak gidemiyorum çıkış saatleri arayıp söylediğimde kızıyordu neden arıyorsun mesaj at açamam telefonu neyse mesaj attım artık aramadım bu seferde ben yoldayken atıyorsun markete dönemem niye geç atıyorsun eve geldiğinde de asla geri gitmez , erkenden at mesaji bütün gün ne yapıyorsun da ben yoldayken atıyorsun neyse saat 3 attım lazım olan şeyleri pizza yapacaktım eksikti malzemeler hamur hazırdı baktım getirmemiş bı şey demedim gitmeyeceğini bı sürü laf edeceğini bildiğim için çorba vardı mutfağa geçtim bı pilav koydum çocuklara hazır oldu yemek köy dedi koydum yiyecez mesaj atmışsın görmedim yeni gördüm dedi gidip getireyim hayır gitme dedim öylesine söylediğini biliyorum çünkü hayytat gitmez sonra bana diyorki bu ne Trip ya ben trip atmıyorum uzuluyorum anlasana dedim , :( ama nerde 

27 Cevaplar

+6 oy
(2,630 puan) tarafından
Sorumsuz erkek modeli.allah kolaylik versin.benm kocam be dediysem alir isten cikinca arar sorar diyenlerede kulak asma sakin uzme kendinj.
(134 puan) tarafından
Tesekur ederim ❤️
-Reklam-
+4 oy
tarafından
Benim eşim işten çıkınca 30 defa arar bir şey istiyor musun son kararın mı diye 
tarafından
+1
Ben alıştım artık buradakilere :D
(2,166 puan) tarafından
@Allah&buyuk02 inanki yorumum nispet için değildi başlığa göre cevap verdim Rabbim geçim versin inşallah sorumluluk sahibi ve istediğin gibi olsun eşin
(134 puan) tarafından
+1
Yok valla ben nispet olarak görmedim.zaten  ben öyle sordum soruyu sizde öyle cevap verdiniz

Amin ALLAH razı olsun ❤️
tarafından
+1
Neymiş demek ki her şeye duyar kasılmamalıymış bak post sahibi gayet sorduğunun ve alacağı cevapların da farkında zeki bir kadın çok şükür kardeşim teşekkür ederiz bizi zan altında tutmadığın ve bilinçli olduğun için Allah ın izniyle her şey gönlünce olsun
(2,166 puan) tarafından
Amin sendende Allah razı olsun canım ♥️
+2 oy
(3,104 puan) tarafından
Posta iyice bakıyorum sizinde kocalariniz böyle mi kocalariniz nasıl  diye sorulmuş mu bakıyorum bakıyorum yok anam sormamis kadın sen bakma kocalarimz alr ederler erkeklerin geneli anlattıgin gibi 4 cocukluyum hala düzene binmedi bu huyu alışkanlık ya
(134 puan) tarafından
Çok zor ya
(2,166 puan) tarafından
Başlığı oku istersen canım ☺️
+1 oy
(5,551 puan) tarafından
Yapması gereken şeyi yapmıyorsa bu sizin eşinizin sorumsuzluğu öküzlüğü. O evde bir yaşam varsa ihtiyaçlarda vardır ve bunu kadın karşılamıyorsa beyefendi düşünecek seni arayacak. Ne demek mesajı görmedim. Şu zamanda dakika dakika insanlar telefonunu kontrol ediyor. Herkesin elinde telefon. Görmedim değil görmek istemedim demektir bu benim için. 

Ha post başlığına göre cevap alırsanız çok üzülürsünüz insanlar size nispet yapıyor gibi olur ve bu da sizi daha çok üzer 
(134 puan) tarafından
İşte bende buna üzülüyorum her dk elinde telwfon zaten
(5,551 puan) tarafından
Üzülmen fayda ediyor sorunu çözüyorsa üzül ama çözmüyorsa üzülme üz!
Eşinin öyle bir ders ver ki daha aramadan gelmesin. Yemek  yapma çocuklarının kendi karnını doyur o aç kalsın. Ya da sevmediği yemeği yap. Öyle bir tepki koy ki aklını başına alsın
0 oy
(838 puan) tarafından
Benimki gelmeden sorar o sormasa da ben yazarım alır . 
(134 puan) tarafından
Rabbim daim etsin
(838 puan) tarafından
Sağol canım inşallah senin eşinde düzelir bu konuda
0 oy
(1,969 puan) tarafından
Cinnet gecirtir boylesi 
(134 puan) tarafından
Hergun cinnet geciriyorum
0 oy
(4,881 puan) tarafından
Sorumsuz çünkü eve birşey almak ona yük geliyor evini yuvasını eşini çocuğunu seven bir adam görevini sorumluluğunu bilir kendisi arar eve geliyorum ne lazım diye
(134 puan) tarafından
Aynen valla
0 oy
(111 puan) tarafından
Canım benim Rabbim  kolaylık versin istediğin gibi bir eş olsun inşallah 
(134 puan) tarafından
Amin amin inşallah ❤️
0 oy
(1,272 puan) tarafından
Belki parası yoktu alamam demeye utandı  bir ara benim eşimde eli sıkışıktı bi kaç kere dedigimi almamıştı mesajını görmeedim falan dedi bende kızdım niye böyle yapıyorsun alma bi daha bişey bu eve diye oda param yok alamam demeye utandım demişti sonra ben mahçup oldum onu zora soktugum için
(134 puan) tarafından
Yok canım parasızlıktan değil durumumuz iyi çok sukur
(1,272 puan) tarafından
Ya o yüzden demedim canım zaman zaman parasız kaldıkları olabilir yada sadece sorumsuz da olabilir bilmiyorum ama çokta kafana takma ya
0 oy
(292 puan) tarafından
Kocanin istedgi sağlam bı dayak
(134 puan) tarafından
Aynen ama oda ise yaramaz
0 oy
(2,166 puan) tarafından

Sağolun eşime şükrediyorum burda okuduklarımdan sonra 8-)

(2,166 puan) tarafından
Olmuş olmuş burda okuduğum bir çok posttan sonra şükretmeye başladım bir çok şeye meğer ne ottan şeyleri dert ediyormuşum diye eminimki tekde değilim ☺️☺️☺️
(7,751 puan) tarafından
+4
Peki bu şükrünü buraya yazmanın manası ne bacım aç ellerini Allah'a şükür et . Kocasından yakınan kadina nispet eder gibi yazmanın alemi ne ki
(2,166 puan) tarafından
Hayatta nispet amaçlı değil benim yazdığım gibi çok gördüm şikayet postlarinda yaaa niye yükleniuorsunuz banaaa ☺️☺️ Rabbim geçim versin herkese nispet falan yok nereye çekerseniz siz artıkın
(134 puan) tarafından
Tesekur ederim cevabınız için
(2,166 puan) tarafından
Rica ederim ♥️☺️
0 oy
(3,428 puan) tarafından
İyiki marketin ordan geçiyo yani ne yapacan başka, işe git gelirken bişeyler al bitti görevin bu kadar bunu bile yapamayan, yapmaktan aciz, yapmayı dünyayı fethetmiş olarak gören var hey Allahım. Şükür kırk kere arar açmazsam gelince tekrar gider 
(134 puan) tarafından
İşte sanki bana dünyayı verecek
0 oy
(7,816 puan) tarafından
Desene eşine işten çıktığında ara sor ona göre şu şu lazım diyeyim böyle anlaşamıyoruz diye 
(134 puan) tarafından
Arayamam der bı mesaj at , atıyorum gene aynı sorun
(7,816 puan) tarafından
Hmmm sen ona de ki ne emmeye geliyorsun ne gömmeye
0 oy
(669 puan) tarafından
Olsun yinede telefon kullanıyor...benim 1 ve 3 yas bebegim var adam telefon kullanmıyor ..telefonu var..herseyi kendim yapmak zorunda yım sunu alırmısın deme sansım bile yok cünkü telefonkullanmıyor kapalı...bide beni eleştirir nasıl bir deliye düştüm
(134 puan) tarafından
Böyleleri evlenmemeli
0 oy
(497 puan) tarafından
Dediğin gibi kocan biraz geçimsiz. Çok üzerinde düşünmemeye çalış. Alıştır kendını bu huyuna. 
(134 puan) tarafından
Aynen yapacak bı şey yok
0 oy
(10,466 puan) tarafından
19.00 paydos eder ondan bir saat yarım saat önce kadar arar ne yaptın nasılsın akşama ne var falan filan sorar bişey lazimsa yaz der. Markete vs. Girdiğinde mutlaka arar. Şunu mu alayım bunu mu o marka mi bu marka mi :D  seninki biraz sorumsuz terso biri sanırım. Bazen mesajı görmedi diye aradım oda unutamamak için açmadım falan der
(134 puan) tarafından
Rabbim daim etsin
0 oy
(172 puan) tarafından
Her eş aynı değildir tabi ama kocanda çok sorumsuz bacım ya snaa uzak gidemyrsun madem bi zahmet bı kaç dakikani sana ayirsinda arasın seni bsey lazmmi alayım diye benm kocam unutur bazen kaç kere ararım mesaj atarm unutma diye belkide seninkide unutuyordur yada dalgınlığına geliyordur aranız bozulmasın ya 
(134 puan) tarafından
Yok canım unutmak değil bence sorumszu
0 oy
(2,728 puan) tarafından
Ben linç yemeyi de göze alarak bir yorum yapacağım. Ablacığım pişecek aşın malzemesini de kocamdan beklemem. Çıkarım bebemle kendim alır gelirim. Her şeyden önce içim rahat etmez kendim seçip almayınca. 3'te mesaj atıp da akşama kadar malzeme yolu gözlemem.
tarafından
Hocam sanal marketten söylemekte buna dahil mi :D
(2,728 puan) tarafından
E herhalde :) İlk onu diyecektim ama kesin laf edilir diye iner alır gelirim dedim :D Gerçekten de öyle, sayılıdır eşime şunu al gel dediğim :)
(134 puan) tarafından
Oturduğum yerde market yok araba ile gidiliyor
0 oy
(13,762 puan) tarafından
Allah yardimcin olsun canım işin zor gerçekten. Ben genelde hep.kendim alırım aylık market harcına da kendim çıkarım bisi lazım olursa da bakkala giderim köyde oturuyorum bana da uzak marketler 
(134 puan) tarafından
Bana da çok uzaklar hava buz gibi iki küçük bebe cikamiyorum
0 oy
(4,539 puan) tarafından
Her eş böyle değil, senin eşin biraz umursamaz davranıyor bu konuda. Bunu da belki şöyle çözebilirsin. Akşam eşin evdeyken ne lazımsa yaz whatsapptan at ona, gün içerisinde istediği vakitte alsın. Görmedim, bilmiyorum şansı da olmaz böylece. 
(134 puan) tarafından
Gün içinde bazen aklıma bı şey gekiuir bi bakıyorum bebeğin bezi bitmiş falan  

Çok tesekur ederim cevabın icin
(4,539 puan) tarafından
Anladım o zaman yerin varsa o tarz şeyleri stokla acil olacak şeyleri. Bitmeye yakın yaz listeye. Huzurunuz bozulmasın tek sorun buysa. Rica ederim.

İlgili sorular

+1 oy
11 cevap 316 göst.
4 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Cem.re 123 (49 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 178 göst.
16 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 970 göst.
30 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Viyanaltinn (320 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 255 göst.