+1 oy
920 göst.
Diğer kategorisinde (134 puan) tarafından

Bakın o kadar sinirliyim ki anlatamam bıktım hayattan ne zormuş geçimsiz koca neyse işten çıkınca bı şeyler lazım olduğunda söylemem lazım çünkü market bana baya uzak gidemiyorum çıkış saatleri arayıp söylediğimde kızıyordu neden arıyorsun mesaj at açamam telefonu neyse mesaj attım artık aramadım bu seferde ben yoldayken atıyorsun markete dönemem niye geç atıyorsun eve geldiğinde de asla geri gitmez , erkenden at mesaji bütün gün ne yapıyorsun da ben yoldayken atıyorsun neyse saat 3 attım lazım olan şeyleri pizza yapacaktım eksikti malzemeler hamur hazırdı baktım getirmemiş bı şey demedim gitmeyeceğini bı sürü laf edeceğini bildiğim için çorba vardı mutfağa geçtim bı pilav koydum çocuklara hazır oldu yemek köy dedi koydum yiyecez mesaj atmışsın görmedim yeni gördüm dedi gidip getireyim hayır gitme dedim öylesine söylediğini biliyorum çünkü hayytat gitmez sonra bana diyorki bu ne Trip ya ben trip atmıyorum uzuluyorum anlasana dedim , :( ama nerde 

27 Cevaplar

0 oy
(1,014 puan) tarafından
Sana şunu söyliyim canım zamanla değişecektir ona kırıldığını ve gösterdiğin değeri görmek isteğini anlat, birbirinize daha fazla zaman ayırın farkli şeyler yapın.

Kimseye de kulak asma herkesin eşinin olumsuz yönleri vardır mutlaka, tartışma çıkarmak yerine durumu idare etmişsin yine.
(134 puan) tarafından
Benim zoruma giden kendi ailesinden biri bı mesaj atsa en fazla bı dk sonra eşim yazıyor ,bazen bakıyorum arada asla yarım saat yok en fazla on dk ve benim atigim mesaja saatlerce görmüyor ☹️ sonra ben trip atıyor oluyorum insan kendine niye önce bakmıyor , neden kendine sormuyir
(1,014 puan) tarafından
Hep mi böyleydi ? Değer verdiğin önemsediğin halde böyle davranıyorsa sende aynı şekilde davranmalısın belki düzelir
(134 puan) tarafından
Evet hep böyle ben evim için çabalıyorum evim çiçek gibi güzel güzel yemekler sofralar hazırlıyorum bütün gün akşam için hazırlanıyorum şöyle yapalım cocukalral su yemegi yapacam sofrayı şöyle hazirliycam adam bütün hevesimi aliyir resmen ben her sabah bı şeyleri yoluna koymak duzeltlmek için uyanıp aksma kadar çabalarken akşam gene aynı hayalkırıklığı ile uyuyorum . Hala pizza hamurum duruyor
(134 puan) tarafından
Eşim ve cicuklar sevdiği için yapacaktım çok güzel şeyler yanına yemek için hazırlamıştım ailecek ne güzel olur diye ama adam hep hevesimi böyle kirar
(1,014 puan) tarafından
Eşinle alakalı şüphelendiğin başka bişey varmı, telefonuna falan bak farkettirmeden. bı kadın olarak üzüldüm senin gördüğün muameleye, affetme hemen bı hata yaptığında sana saygı duymayı öğrensin
(134 puan) tarafından
Yok bı şey görmedim hiç bkarim arada ama bizi aile olrak goremdi hiç benimsemedi değer vermedi
-Reklam-
0 oy
(1,514 puan) tarafından
Benim kocam mesela malzeme alma konusunda sıkıntılıdır sıkıntılı dediğim beceremez bir türlü istediğimi almayı bende internetten resmini atarım aldırcağım herşeyim sonra da ararım sana resimli listeyi gönderdim gelirken unutma diye bazen işin yoğunluğundan dalgın olabiliyor çünkü
(134 puan) tarafından
Canım  benim kocam bildiğin sorumsuz
0 oy
(5,140 puan) tarafından

Hahahbu benim kocam arasam mesaj at unuturum der mesaj atarım arasana  mesaja bakmam der bnde bu yzuden ondan hiç medet ummuyorum:D

(134 puan) tarafından
İşte bende bütün işlerimi hal ederim ama oturduğum yerde market yok
(5,140 puan) tarafından
Benimki alır hiç sorun yok fazla fazla alır ama soun şu ki tek tek yazma veya tek tek söyleme der
0 oy
(693 puan) tarafından
Canım çok özür dileyerek konuşmak istiyorum. Kendi adıma yani ben olsam diye konuşuyorum sakın acaba mi yoksa mi deme ama benim eşim bu durumu yasatsa hayatı cehenneme çevirmiş resmen ben artık hayatı cennete çevirdiği enerjisini tüm enerjisini aktardığı birileri var diye düşünürüm malesef. Evde çoluk çocuklu kadın var üstelik market uzak bide ortam da belliyken ulan sen de erkek misin derim ben öyle kocaya . Ayıp bee. Pizza konusunu okurken yeminle içim acıdı gözlerim doldu ya :(( nekadar iyi de olsan kötü de olsan o evde çocuk var her an canı bisey çeker özenir ister. 

YAZIKLAR OLSUN NERDEN TUTSAN ELINDE KALIYOR . NEDEMEK YAA  neden arıyorsun açamam mesaj at resmi daire mi lan orası hayırdır.  

Annesin biseylerin hatrina susuyorsun belli ama karşıdaki de sustukça esekligi elden birakmiyor . 

Allah yardım etsin canım en kısa zamanda inşallah aklı başına gelir de hatasından döner nediyim daha . 
(134 puan) tarafından
Aynen çok haklısın ihanet konusuna da bı şey diyemem ALLAH la onun arasında

İnan hala pizza hamurum duruyor kızıma göstermedim malzemeleri gördü annem yarın pizza yapacak dedi yarın için hazirladigimi düşündü

Benim zoruma giden bazen mesajlarına bakiyirum ailesi atmış en fzala 10 dk sonra eşim cevap vermiş ama beni atigima saatler sonra bile görmedim diyor ☹️
(693 puan) tarafından
Offf ya yazıklar olsun.  Ağız dolusu sövmek geliyor içimden şuan.  Sana değer vermiyorsa bosver sende ona verme canım ya mahvetmis seni bildiğin evde dursun diye kullanıyor ya vsrya deliriyorum şöyle insanlara be var dışarıda ya evde gül gibi karın çocukların anasi ne sağa bakar nede sola . Özür dilerim ama ağıza sı**an tatlı olur. Aklın varsa bundan bidaha cocuk yapma bacim sana da yazık diğer yavrularına da .
(693 puan) tarafından
Kız yemin ederim okadar moralim bozuldu ki sana o pizza muhabbetine özellikle pizza yaptığım her an aklıma bu sözlerin gelicek artık  lanet olası herif
(134 puan) tarafından
Üzülme ne olur❤️ ben çok çektim daha bu neki bı duysan şok geciririsin  durumumuz var ama ne yazılı herşey onun elinde dışardan bakan durumunuz iyi der ama öyle değil iyi ama neyime , şansima oturduğum yerde hiç bı şey yok ne market ne bakkal , olsa para ister gider alırım bı şekilde ama yok bı ihtiyacimkz Olur çocuklarla zor bela internet üzerinden sipris veriyorum inada bin türlü şey soyelr
(693 puan) tarafından
Kız nasıl üzülmeyeyim yazık günah ya.  Seni tanımam ama bu yaşadıklarına empati kurmamam anlamına gelmez. Hissettiklerini yüreğimde hissettim ya resmen .  Bi mesleğin olsaydı keske böylelerine
böylelerine bi dk sabredilmez boyun eğilmez aslına da neyse
0 oy
(6,070 puan) tarafından
Benim eşim para varsa alır yoksa snra der ama ben yapacağım şeyi sabahtan söylüyorum geç görüyor aradığımda calisyor pek konuşamıyor ama onunda huyu oyle mesela eve gelse gtmez dışarı a 101 altımda Allah'tan kendim inip aliyorim
(134 puan) tarafından
İşte benim oturduğum yerde market yok bakkal yok uzaklar hava buz gibi bebem küçük
(6,070 puan) tarafından
Doğrudur valaha hava soğuk olmazsa bebek arabasına koy git bizimde altımızda ekmek btiginde bataniye sarıp koşup alıp yukarı hızlı koşuyorum ama sabah syle ne. Eksikse mesaj at öyle ypyom bnde vala
0 oy
(3,317 puan) tarafından
Benim kide aynı. Aslında sorumsuzluk değil bu . Alır almasına ama markete girmek zülum gelir. Mesela 

bi gün önce markete girmiştir ertesi gün bişey daha isterim o anlık bi ihtiyaç olmuştur eee dün gittim markete niye söylemedin der bir sürü kızar. Gündüz msj atarım akşama bakarım unutup gelmiş hani yazdıklarım unuttum der. Geleceğinde ararım marketi geçtim alamam niye önceden söylemiyon der. Amaaann erkek işte takma kafana 
0 oy
(1,821 puan) tarafından
Geçimsiz kocada zor be bacım Allah yardımcın olsun 

İlgili sorular

+1 oy
11 cevap 320 göst.
4 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Cem.re 123 (49 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 178 göst.
16 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 984 göst.