+1 oy
140 göst.
önce Diğer kategorisinde (4,145 puan) tarafından

Kızlar selam kuzenim 8 ay önce sezeryan doğum yaptı. Bugün tekrar hamile olduğunu öğrenmiş . Zor ayağa kalkmıştı sezeryan ağır geldi ona. Sprial kaymış farketmemis 

Ne gibi zorlukları olur ? Riski var mıdır dikişler açısından falan.?? Hesabı yok sormamı istedi yorumlarınızı çekip atacağım ona 

Şimdiden teşekkürler onun adına <3

9 Cevaplar

+1 oy
önce (12,713 puan) tarafından
Çok yakın arkadaşım kazayla değil isteyerek yaptı 2.yi 8aylıkken hamile kaldı. Doktoru kalabilirsin dedi. İkiside sezeryan küçük olan 4 yaşını dolduracak nisanda
önce (4,145 puan) tarafından
Herhangi bir sorun yaşadı mı canım birazcık korkuyor da :/
Yok valla canım hiç sıkıntı yaşamadı maşallah
İyi iyi masaAllah inşaallah oda yaşamaz ♥️
-Reklam-
+1 oy
önce (877 puan) tarafından
Oğlumdan 7 aylıkken kızma hamile kalmıştım hiçbir sıkıntı yaşamadım kızım şu an 10 aylık 2 aylık daha hamileyim 3 sezeryanım olacak
Yani bi yerde bişey var valla ikisi bir yerde zor bir ihtimal. Erkek istedimi bir şekilde oluyor o çocuk.
Bence de öyle bir şey yaptın mı diyorum kesinlikle benim bir günahım yok diyor ama dediğin gibi erkek istedi mi bir şekilde beceriyor ameliyatta tüplerimi bağlatacağım anca öyle kurtulurum
Bence de öyle arkadaşım da 3 ye kalmıştı adam kondom delinmiş söylememiş hamile kalınca öğrenmişti kocamdan eminim diyordu bide :D
Vallahi ben hiç emin değilim kocamdan çünkü evde 10 tane çocuk da olsa onun gözünde bir taneymiş gibi gözüküyor aşırı çocuk düşkünü bu sefer bağlatacağım için çok zoruna gidiyor
Valla doğurmak kolay da o çocuklara bakmak mesele benim 1 tane sağolsun
+1 oy
önce (1,744 puan) tarafından
Riski ve zorluğu tabiki var. Oğlum 14 aylık 4 gün sonra kızımı doguracagim. Korkuyorum baya. Ama doğum bir sekilde geçip gidiyor. Sonrası önemli olan. 
Oo sen 6 7 aylik kalmışsın bide ya o bakmaktan değil de dikiş vs konusunda korkuyor doktor çok erken demiş korkmuş biraz
önce (1,744 puan) tarafından
4.5 aylıkken hamile kaldım. Evet dikiş konusu da sıkıntı.
Geçmiş olsun
+1 oy
önce (10,367 puan) tarafından
Benim iki sezeryan arasi 22 ay hiçbir sorun yaşamadim dikislerde vs. Ama 2. Hamilelikte çok kilo almadım 8.kilo.falan almıştım 
Anladım canım bakalım onun başına ne gelecek
+1 oy
önce (1,876 puan) tarafından

Sezeryanla Doğum yaptım 1 ay sonra kızımı kaybettim 3 ay sonra isteyerek hamile kaldım tekrardan sezeryan oldum bende çok korkuyordum ama doktorum hiçbir sıkıntı olmadığını herşeyin gayet yolunda gittiğini söyledi ameliyatta da herşey aynıydı hatta ilkine göre daha rahattım sonra tekrar kızım oldu şuan 3 yaşında ve ben 3 hafta sonra tekrar sezeryan olcam şuan 36 pazartesi randevum var gidiyim bakiyim nzmna gün vericek ya 38.ya 39 hayırlısı inşallah bide oğlum olucak Allahin izniyle bidahada dusunmuyorum :D

Hakkında hayırlısı olsun canım sağlıkla kucağına al inşaallah ♥️
önce (1,876 puan) tarafından
Amin canm Allah razı olsun ❤️
+1 oy
önce (14 puan) tarafından
Bende 10 ay önce doğum yaptım şuan 3 aylık hamileyım doktorum birsey olmaz dedi inşallah ilkı gibi hemen toparlanırım 
O biraz ağır geçirdi belden uyuşmali oldu kist vardı onu da aldılar normalden uzun sürdü yani zor kalktı ayağa doktor da acele etmişsin demiş ondan korktu biraz
önce (14 puan) tarafından
Kist olunca biraz zor oluyor Allah yardımcımiz olsun
Şimdi yok demiş ama keşke biraz bekleseydin demiş doğumda almışlar kisti
+1 oy
önce (4,367 puan) tarafından

Bile isteye Sezeryan doğum yaptım 3 cu ay tekrar hamile kaldım hiç bir sorun yaşamadım 

Büşramm nasılsın ♥️

İnşaallah oda yaşamaz
0 oy
Yok mu kız kazayla gebe kalan falan 
0 oy

Bu aralar sayfada gösterim neden az ya :wassat:

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 189 göst.
1 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Slvr2446 (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 30 göst.
0 oy
4 cevap 96 göst.
0 oy
8 cevap 202 göst.

409,684 soru

12,315,913 cevap

38,827 kullanıcı

Kategoriler

...