+1 oy
69 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (16 puan) tarafından
OBebeğim 4 aylık dünden beri üşütmüş, bugün kalasında siyah boncuk büyüklüğünde tane tane şeyler  çıktı normal mi acaba 

2 Cevaplar

0 oy
(2,732 puan) tarafından
Bence normal değil ya sağlıkocağına götür yada hemen çocuk doktorundan randevu al ek gıda yemeyen çocuk da boncuk gibi kaka normal değil bence 
(16 puan) tarafından
Ek gıdaya başlamadım daha ama sadece bir yemek kaşığı kadar muz ezdim verdim. Ve ertesi gün kakasında öyle gördüm. İlk defa bir şey verdim çok korkuyorum ama. Pazartesi günü bi çocuk uzmanına götüreyim
(2,732 puan) tarafından
4 aylık çocuga muz mu verilir ya böyle bir saçmalık ilk defa duyuyorum yazık günah en az 6 aya kadar mutlaka beklenmeli
(16 puan) tarafından
Doğru haklısın, ama kaynanamla birlikte oturuyoruz  zorladı beni, 3.aydan itibaren çocuklarıma herşeyden vermeye başlıyordum sen çocuğu böyle öldüreceksin felan diyordu sürekli. O akşamda meyve yedik zorladı illa ver ver diye eşimde bir şey olmaz ver dedi verdim. Yoksa bende biliyorum
(2,732 puan) tarafından
Kim ne derse desin vermeseydin onun annesi sensin kaynanalar eski kafalı oluyorlar bazen alerji VS olsaydı ne olucaktı çocuga üzüldüm yani ne diyim ben ne desem de faydası olmayacak
(16 puan) tarafından
Valla çocuk benim ama asla tek başıma bir şey yapamıyorum, sen yaptın biz sana dedik felan diyorlar sonra, bacım anlatsam bitmez
-Reklam-
0 oy
(1,261 puan) tarafından
Demir damlası kullanmaya başladınız mı. O böyle kakada kan ve siyahlık yapıyor 
(16 puan) tarafından
Yok valla damla kullanmıyorum ama ilk defa kızıma muz verdim bir yemek kaşığı kadar
(1,261 puan) tarafından
Muz kakada yapar siyah iplik gibi. Vh kadar küçük bebeğe helede ilk besin vermeyin kabız olur
(16 puan) tarafından
Daha ek gıdaya başlamadım ama kızım çok hevesli. Her yediğimize ağlıyor ağzını açıyor
(1,261 puan) tarafından
Normal, her Bebek yapıyor. Kati gıdaya başlamanız için bebeğinizin destekle oturuyor olması gerekiyor. Yazık günah yatarak yemek yediğinizi düşünebiliyor musunuz. Bebek için çok zararlı. Önce tam baş kontrolü(saga sola kendisi çevirme, indirip  kaldırma, yigilmamasi) ve destekle oturuyor olmalı bebek. İlk 6 ay sadece anne sütü veya formül mama. Kaldı ki muz bebeklerde kabızlık yapan bir besin. Onu da geçtim meyveyle değil sebze veya yoğurtla el gıdaya başlanması önerilir meyve ile baslarsaniz sonrasında sebze yemeyebilir

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 98 göst.
20 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde asminim09 (330 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 64 göst.
29 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Asel_34 (171 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 41 göst.
18 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Lazina54 (320 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 206 göst.

411,620 soru

12,391,636 cevap

43,843 kullanıcı

Kategoriler

...