0 oy
77 göst.
Diğer kategorisinde (7 puan) tarafından
Ani kanamayla 21 haftalik doğum yaptım bebeği kaybettim. Tekrar bebek için ne yapmalıyım pcosluyum bu arada. 40 gün bekleyin dediler lohusasın filan dediler. 

4 Cevaplar

0 oy
(589 puan) tarafından
Bence de bekleyin rahminiz biraz toparlansin. Rabbim sabır versin
(7 puan) tarafından
Aminnn sagolun Allah razı olsun.  Bu arada yaşım 31 sonra olmaz riskli filan olur diye korkuyorum. Zaten catlatma ignesi ile hamile kalmıştım.
(589 puan) tarafından
Bende 31 yaşındayım ve pcos var bekarken gittiğim çoğu Dr çocuğun olmaz vs diyordu. Kilo problemim vardı Sonra bir Dr biraz zayıflaman gerekir yumurta kaliten için dedi o arada da zayıflama donemindeydim Dr geldikten 1 ay sonra hamile olduğumu öğrendim. Doğurdum vs kiloları tekrar verdim şuan ikinciye hamileyim. senin de eğer böyle kilo ile Bir problemin varsa vermeye çalış Rabbim nasip etsin inşallah
(7 puan) tarafından
Tam tersine zayıfım ve kilo alamıyorum mesela bende. Çatlatma iğnesi ile hamile kaldım
-Reklam-
0 oy
(106 puan) tarafından
Doktor mu bekle dedi
(7 puan) tarafından
Hayır. Annem ve kayınvalide. Zaten kanama da oluyor ara sıra . Başlarda surekliydi şimdi ara sıra oluyor
(106 puan) tarafından
Benim bildiğim adetin bitince başlayabilirsin ama acelede etme kendini nasıl hazır hissedersen o şekilde yap kalbinin sesini dinle İnşallah Allah ın izniyle sağlıklı bir gebelik geçirip sağlıklı evlada sahip olursun sen gönlünü ferah tut çevren değil senin kendini hazır hissetmen lazım kanaman bitecektir elbette merak etme
(7 puan) tarafından
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim  Allah razı olsun
0 oy
(2,708 puan) tarafından
Rabbim dayanma gücü versin sana veren de Allah alan da üzülme o cennetin en güzel köşesin de ve çok mutlu bunu unutma. Ve en doğru zaman da tekrar olur inşallah merak etme ama biraz bekle rahmin toplansın kanamaların bitsin 
(7 puan) tarafından
Çok ama çok teşekkür ederim bu güzel dilekleriniz için Allah razı olsun.  Çok zor cokkk unutmak mümkün değil halâ sütü geliyor süt birikince göğüsler sızlıyor. Evde yaptığım hazırlıklar gözümün önünde filan Rabbım kimseye yaşatmasın.
0 oy
(20,197 puan) tarafından

Belli bir haftadan sonra evet düşük olunca lohusa sayılırsın. Ama kaçıncı haftadan sonraydı hatırlamıyorum. Muhtemelen lohusa sayılırsın dinen. Yine iyi araştır sen yanlış yinlendirmeyeyim. Ama biraz dinlensin vücudun. Acele etme 31 de olan 32 de de olur. Annem 40 yaşında menapoza giriyorum zannetti. Hamileymiş. Daha önünde çok uzun yıllar var bebek için. 

Geçen gün burda okudum. Hayıt otu muydu öyle biseydi. Pcos olan birisi onu kullaninca hamile kalmış. Ve başkalarına da tavsiye etmiş. Onlar da aynı şekilde hamile kalmışlar. Hayıt otu diye hatırlıyorum ama ondan da emin degilim. Allahim size en yakın hayırlı zamanda sağlıklı evlat nasip etsin inşallah. 

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 99 göst.
0 oy
3 cevap 112 göst.
0 oy
1 cevap 47 göst.
0 oy
1 cevap 53 göst.

411,470 soru

12,386,280 cevap

43,539 kullanıcı