0 oy
282 göst.
önce Diğer kategorisinde (2,486 puan) tarafından

Doğum yapıcam sizce özel mi devlet mi diyenleri çoookkk gördükk burda özelinde hiç bir farkı yok özeller de de ne olduğu belli olmuyor ne yazıkki içim parçalandı resmen Allah bilir diğer odada çocuga ne yaptılar da öldü yavrucak :(

image

13 Cevaplar

+1 oy
önce (2,096 puan) tarafından

Ah yavrum benim :(

Aslında konu ne özel hastane ne devlet hastanesi konu DOKTORUNA DENK GELMEK 

Allah sonumuzu hayır etsin sağlık sistemi çökmüş durumda dün çocuk acilde 2 oda vardı onca çocuk bekliyor doktor kafasına göre çıktı gitti yan odaya geçin dedi insanlara bu sefer bekleyenler o odaya yöneldi o odadaki doktorda tek kapı ben miyim dedi içeri girenler diğeri gitti diyince alın o zaman reçetenizi barkotunuzuda kendiniz yapıştrın bende gidiyorum dedi ve çıktı gitti ve onca çocuk bekliyordu nasıl bu kadar vicdansızlaştık

Haram zıkkım olsun bu tarz insanların aldığı para o çocukların vebali boynunlarına olsun inşallah 

önce (2,486 puan) tarafından
Biri de çıkıp şikayet etmemiş mi yani yazık günah yaaa
Ettik etmez miyiz biz sağlık bakanlığını teyzem cimeri aradı istediğin kadar şikayet et neyin sonucunu alabiliyoruz ki artık
Allahın dan bulsun böyle pislikler
Amiiiin inşallah
-Reklam-
0 oy
önce (10,061 puan) tarafından
Bilmiyorum bence şehir hastaneleride özel hastane gibi ben oğlumu Elazığ şehir hastanesinde doğurdum özelden farkı yoktu. 
Özel yada devlet farketmiyor vicdanlı doktorlara denk gelirseniz hiç bişey olmaz kolay kolay
önce (791 puan) tarafından
Nisan çiçeği Elazığ lı mısın
önce (10,061 puan) tarafından
Hayır değilim oraya sevk edildim riskli gebeydim
önce (791 puan) tarafından
Anladım canım geçmiş olsun
0 oy
önce (1,035 puan) tarafından
Ben bildiğimiz ablamında doktoru olan özel hastanede doğum yaptım . Ramazan ayında ebeler ve doktorum oruçluydu. Hepsinden Allah razı olsun bana o kadar iyi davrandılar ki bebek benmişim yada prensesmişim gibi. Aslında özel yada devlet problem değil içinde ki Allah korkusu olmayan insanlar . Özeller son zamanlarda bebek katilliğinde bayrak çekiyorlar. Ama devlette de böyle durumlar oluyor . Çok vaka gördüm haberlerde malesef.  

Demem o ki rabbim hepimizin karşısına hayatına hayırlı insanlar çıkarsın haykır insanlarla yolunu birleştirsin
Aminn inşallah devir çok değişti ne yaptılar o bebeğe kim bilir :((
önce (1,035 puan) tarafından
Annenin babanın halini düşünemiyorum
Vallahi haberi görümce hüngür hüngür ağladım videoyu izleyince içim parçalandı çocuk hızlı hızlı ağzı açık nefes alıp veriyor resmen
0 oy
önce (7,904 puan) tarafından

Doğum olarak değilde sonrasında bebek için güvenmiyordum ozellere. Son haberlerden sonra hiç güvenmiyorum :pouty:

O yüzden önemli olan vicdanlı insanlara denk gelmek o kadar para verince bişey değişmiyor yanş
önce (7,904 puan) tarafından
Aynen. Paranla rezil olmak oluyor bide. Arkadaşım öyle oldu paramla rezil oldum diyor. Doğumda bissuru sıkıntı yaşadı ebenin yüzünden doğumdan sonrada sorunları devam etti. Üstüne bide bebeği kuveze aldılar bilerek çıkarmadılar. Sağlıklı çocuğu neredeyse 1 ay kuvezde tuttular para için en son ailesi çıkarmak isteyince taburcu ettiler
Dünyanın parasını da versen vicdanlı merhametli doktorlar olmayınca hiç bişey olmaz ne yazıkki
0 oy
önce (432 puan) tarafından
En son bebek olayında İstanbulda bir devlet hastanesinin adı da vardır , ve daha çok hastane var ama açıklanmıyor üzeri kapatıldı, devlette bebeğini alıp başka yere götürüyor gidip soramiyorsun , yanında kimse gidemiyor bile , sen doğum yapıp odaya geçene kadar sana bebeğe ne oldu kimse bilmiyor telefon yasak , bu yüzden bence özel hastane, ben memnun kaldım , özel olsun devlet olsun hepsinde var bu olaylar Allah hepimizi korusun , 
0 oy
önce (1,010 puan) tarafından

nedense en çok tıp fakültesine güveniyorum :) ya bizimki iyi ya da bana öyle geliyor. 1 ameliyat 1 de sezeryan geçirdim. hemşiresinden asistanına profundan hizmetlisine herkes prensesmişim gibi davrandı

İşte o yüzden vicdanlı doktorlara denk gelmek önemli
0 oy
önce (3,267 puan) tarafından
Özel veya devlet değil.. Vicdan, merhamet.. 

Allah insan olanla karşılaştırsın. 
0 oy
önce (13,202 puan) tarafından
i. Yıllardır gittiğim dr um devlete geçse ona giderim olay Dr ebe işbirliği. Burada devlete giden özele gidene sallıyor özele giden devlete gidene. (Senden bağımsız söylüyorum canım dikkatimi çeken bir durum bu)Yoğun doğum olan Doğu şehirleri maalesef özenli değil devlet hastanesinde senle mi uğraşacağız modundalar. Yavruya çok üzüldüm, önemli olan insana denk gelmek gerçekten mevzu özel devlet olayının çok dışında. Zonguldak'ta kontrole devlete gittim Dr çok ilgiliydi burada olsam sanırım tercih ederdim dedim anneme hatta. Sağlık sistemimiz ciddi sıkıntıda denetim sadece insanların vicdanı gibi bir şey.
önce (133,756 puan) tarafından
hocam bu soru yillardir soruluyo devlette doguranlar yillardir ayni cevabi veriyo cevap su *devlette dogurdum ozelden farkli yoktu* allah askina bide ozelde dogur farki hor diyorum yok farksizdi diyolar☺️ farkli hocam cok farkli onlarca fark yazarim ben ama sorsan farksizdi der gecerler ozelde doguranlar keriz degil binlerce tl bosuna vermiyo tm devlettede ilgi alaka var a ozelle bir degil
önce (13,202 puan) tarafından
Ben özel tercih ettim bunda da öyle olacak ki evet ben normalde de çok zorunda olmadıkça muayene vs için gitmiyorum devlet hastanesine. Hijyen,insani muamele benim için mühim ve çalışıyorsam sağlığım için harcamak beni rahatsız etmiyor. Dr umu da çok seviyorum ben soru sormadan aydınlatıyor acaba kalmıyor aklımda. Bunun yanında devlete gidip en Azından bulunduğum şehirde memnun kalanı görmedim ama ölümden dönen tekrar doğurmamaya yemin eden çok insan var etrafımda. Şehir hastanesi deneyimim hiç olmadı sevdoş bilmiyorum açıkçası hep şehir hastaneleri iyi diyorlar buradaki hanımlar. Ama diyarbakır Urfa gibi şehirlerde devlet hastanesi cehennemin diğer yüzü resmen.
önce (133,756 puan) tarafından
hocam burdada devlet ozel ayrimi yok yani devlet diye bisi yok tum hastaneler ozel 2 dogum yaptim hemsireler bebek benmisim gibi ilgilemdi dogum sonrasi dusumu yaptirdilar sacimo kurutup tarafilar yemegimi bile yedirdiler şu muameleden sonra nasi gidip devlette bi kac kisilik odada sanci cekiyim benim vicud sistemim ona ayriki biri yanimda sanco cekse bagirsa benim butun vucud sanci ceker dayanamam ben dr um ebem hemsirem şimosda aylarca evime gelip gittiler hayatimin en ozel animda baska anne adaylarinjn durumlarini hatirlamak falan asla istemem
0 oy
önce (1,617 puan) tarafından
Yani ben devlet hastanesindeki bir doktorun konuşmasına şahit olduğum günden beridir özeldeki doktorumuza götürüyorum kızımı Allah razı olsun doktorumuzdan o kadar ilgili o kadar şefkatli ki kızım da çok seviyor doktorunu saat kaç olursa olsun tüm sorunlarımıza cevap veriyor açıyor yargılamıyor şahsen tek şansım devletteki o doktor olsa o konuşmadan sonra asla gitmem 
Devlet ve özel ayrımı yok vicdanlı doktorlara denk gelmek önemli
önce (1,617 puan) tarafından
Tabikide öyle Allah hepimizi vicdanlı insanlarla karşılaştırsın öncelikle ama ben devlette hiç hoş şeyler yaşamadım o yüzden devlet hastanelerine hep ön yargılı bakıyorum sanırım
0 oy
önce (8,759 puan) tarafından
Bizim  buranın hastanesi yeni acıldı bazı şeylerı eksik ama yinede okadar kötü diğil
0 oy
önce (119 puan) tarafından
3 çocuğum da da bsey varmış gbi hep özel dedim ama özelde rutin kontroller yaptım sadece ama neticede 3 bide devlette dogrdum eşim bildim bileli özele güvenmiyor en güzeli devlet dedi hep iyikide eşimi dinlemiştim ne olcagini bilemiyrz  özeller para için herşeyi yapar anladım bunu kesinlikle diş de dahil olmak üzere özele gitmem çocuklarımida gotrmem 
Aynen öyle para ile çalışan bir hastane özeller çünkü
önce (119 puan) tarafından
Aynn öyle doktorlarada güvenemeyeceksek yazık bebeklere yaa içimiz kan ağladı resmen yaa :(
0 oy
önce (138 puan) tarafından
Ben iki kızıma da şehir Hastanesi'nde doğum yaptım valla özelden farkı yoktu. Her yer tertemiz tek kişilik odalar oda kocaman ar koşturur içinde. Tuvaletleri falan mis gibiydi yani ilgilenmeleri konusunda da hiç bir sıkıntı yaşamadım bu biraz şans işi bence hemsire doktor sergiledikleri tavır davranış her konuda çok önemli. Hatta ben doğum yaptığım 2 odada aynıydı şansa küçük kızımada büyük kızımda kaldığım oda denk geldi tek kişilik 
0 oy
önce (14,661 puan) tarafından
Kuzum benim Rabbim annesine sabırlar. Versin 

2 doğumumu da özel de doktorum olsun ebeler olsun Allah’ıma şükür çok iyilerdi 

2. Doğumum da doktorum ben dua ederken doğum anında oda benimle bana dua etti 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 312 göst.
+1 oy
20 cevap 367 göst.
6 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Ebru yilmaz (242 puan) tarafından soruldu
+1 oy