0 oy
1,080 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar bizim evliliğimiz herkesin hayalî olan bir evlilikti. Birbirimize şaka da olsa asla kırıcı bir cümle kullanmadık. 3 senedir evliyim bu arada, eşim normalde alkol kullanır nadir de olsa oda 1 bira ben izin veriyorum kullanmasına. Dün akşam çok yorgundum kızım 7 de uyudu bende uyudum biliyorum çünkü gece kalkacak. Gece 2 kalktı daha sabaha karşı 6 da uyuttum geri kalktı şimdi uyudu buraya girdim.gece fazla alkol almış ayakta duramaz haldeydi. annesi yüzünden benim kafama çok kez vurdu birden çok,parmaklarımı kırmak istedi izin vermedim. Babama söylesem şu anda çıkar gelir sinirle yanlış bir karar vermek istemiyorum. İçimden babama söyle diyor ama babamın başı belaya girer. Eşimi de rahat bırakmaz kötü bişey yapar. Babamın başını belaya sokmak istemiyorum bana bir akıl verin ya. En çok babamı düşünüyorum kendimden çok siz benim yerimde olsanız ne yapardınız ben bunu asla kaldıramam eskisi givi olmaz ama babama yansıtmadan ne yapabilirim. Gerçekten bilmiyorum ilk defa bana vurdu hâlâ basım ağrıyor. 

26 Cevaplar

0 oy
(1,913 puan) tarafından
Güzel kardeşim içen adamdan ne sana koca nede çocuklarına baba olmaz isterseniz beni yadırgayın isterseniz cahil diyin sessiz sedasız boşan bak babanda arkanda sırtın yere gelmez şuan yaptın yaptın yarın birgün ailen gittigi zaman allah gecinden versin kocanın korkacak bişeyi kalmayıp sürekli seni dövecek daha çok içecek bu durum içinden çıkılmaz bir hal alacak benden söylemesi
tarafından
Haklısın böyle olmasına o sebep oldu. Akşam anlaşıp boşanırız
(1,913 puan) tarafından
Kesinlikle geri adım atma heleki annesine bile eli kalkan birinin sana asla saygısı acıması olmaz bunu unutma eski eşimde öyleydi annesine vurur fırlatırdı kadını boşadım kurtuldum keşke daha önceden boşasaymışım resmen zaman kaybı 4.5 yılımı yedi lanet
tarafından
Bana dua et de kurtulayım su ağzı açlıktan kokan pisliklerden
(1,913 puan) tarafından
İnan ki bu senin elinde canım 1.5 yaşındaydı oğlum boşamdıgımda şuan 13 yaşinda bende ikinci evliligimi yaptım 3 yılı geçti çok şükür Rabbime Allah'ım seninde gönlüne göre versin
-Reklam-
0 oy
(39 puan) tarafından
Birincisi en buyuk hata senin alkole izin veriyor olman alkol butun kotuluklerin anasidir brn sigara bile icmesine izin vermiyorum bir insan hic bir gunahi olmasa ama alkol icse tek seferlik o gun butun gunahlari isler
tarafından
Ben karışmadım bu zamana kadar bana kötülüğü yoktu ta ki bu sabaha kadar. Her koyun kendi bacağından asılır içme 1 kere derim 2 kere derim kaç kere söyleyebilirim ki
(39 puan) tarafından
Ben defalarca yakaladim defalarca kavga ettim uzak durdum artik içmiyor sigarayi sende biraz ustunde dur canim alkol sonucda butun kotuluklerin anasi alkol icinde insanlar yaptiklari seylerin bilincinde bile a
Olmuyor yani o yuzden musade etme cok gecmis olsun ailen arkandaysa durma git biraz sürünsün
tarafından
Gidicem kuzum zaten bundan sonra daha çok içip beter olsun inşallah
0 oy
(2,636 puan) tarafından
Suç sende canım eşin babanın malına zaten ölecek diyip göz diktiginde çıkıp gidecektin babanın evine. O kim köp.ek de babana zaten ölecek diyebiliyor bu cesareti buluyor. Senin de anan ölecek benim babamın malına karışamaz diyip çekecektin resti. Eşin babanın malına mi güvenip evlenmiş seninle. Onun erkekliğine tükürmen lazım. 
tarafından
Yakın yürüme mesafesi 10 dk

Babamda yaklaşık 3 saat canım yine aynı ilde oturuyoruz babam merkeze yakın biz biraz uzak işte
(2,636 puan) tarafından
Gittikten sonra eşin gönlünü almak isteyecek şart koy. Babamın yakınında oturursak ve annen bizim benim işlerime karışmazsa öyle barışırım de ve evi oraya getirip taşıyana kadar sakin gitme.
tarafından
Aşkım annesinin yüzüne de dedim. Evimdeki çöpe kadar bilmek istiyor. Bak eşim hayatta onlardan yana olmadı hatta eşimi zor tuttum gorumcemle kavga etmiştik. Saç başa giriştik sadece bana sordu yani iyi misin diye. Annesiyle de öyle benim evime gelmeyin bile dedi. Benim çocuğumu büyütürken umaya akıl vermeyin dedi. Çocuk konusunda da bana karıştılar. Yok ben uykuyu sever misim ağlar mis falan filan. Tüm gün benim karım bakıyo geliyonuz 1 saat duruyorsunuz yada durmuyorsunuz karıma laf söylemeyin dedi. Bir akşam bile hediyesiz gelmemiştir ya. Biz belkide ilk defa kavga ettik tartışırız kedi köpek gibi ama ilk defa kavga ettik. Bu adama bu sabah ne oldu anlayamadım ki
(2,636 puan) tarafından
O zaman bu söylediklerini içten gelerek değil de senin gözüne girmek için yapmış. Bilinç altında sana düşmanlık beslemiş bu da en zayıf anında sarhoşken ortaya çıkmış. Buna sebep başka bir açıklama bulamadım.
tarafından
Malesef öyle zaten o da düşünüyordur ayrılmak istediğimi
0 oy
(1,168 puan) tarafından
içte içkinin 

gerçek yüzleri ayılınca naptı acaba
tarafından
İçkiliyken bile sarıldı hemen özür diledi ama olan olmuştu ayıkken ne dediğiyle ilgilenmedim pek açıkçası bu saatten sonra ne hali varsa onu görebilir
0 oy
(1,224 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım naptın merak ettim
tarafından
Geldi konuştuk asla boşanmak istemiyorum dedi. Bende seninle mutlu değilim dedim aslında bu bizim ilk kavgamız sayılır tamam tartışırız ama ilk defa bu denli oldu. Asla küfür falan etmez. Kardesime söyledim ona da söylediğimi söyledim. Nasıl bakıcam yüzlerine falan dedi. Bende benden utanmıyorsun da ailem den mu utanıyorsun dedim. Çok yalvardı affetmis gibi yaptım. Ama bu iş yurumeyecek kessin sesini diye affettim dedim yarın en geç salı günü gelecekler kardeşim ve nişanlısı
(1,224 puan) tarafından
Kesin bosanacak misin yoksa mesafeli mi davranicaksin affedene kadar napmayi planliyon
tarafından
Yok boşanacağım
0 oy
(442 puan) tarafından
Son durum noldu
tarafından
Geldi konuştuk asla boşanmak istemiyorum dedi. Bende seninle mutlu değilim dedim aslında bu bizim ilk kavgamız sayılır tamam tartışırız ama ilk defa bu denli oldu. Asla küfür falan etmez. Kardesime söyledim ona da söylediğimi söyledim. Nasıl bakıcam yüzlerine falan dedi. Bende benden utanmıyorsun da ailem den mu utanıyorsun dedim. Çok yalvardı affetmis gibi yaptım. Ama bu iş yurumeyecek kessin sesini diye affettim dedim yarın en geç salı günü gelecekler kardeşim ve nişanlısı
(442 puan) tarafından
Sessizliğini koru mesafeli davran taviz verme bir daha o davranışı yapacak cesareti olmasın
tarafından
Öyleyim ya affettim gibi yaptım ama mesafeliyim. Yemek yapıyor şimdi aç mısın dedi sabah yedim ben yiyeceğimi dedim ağlıyor şu an dsjndjd ağlasın köpek
(442 puan) tarafından
Iyı demişsin

İlgili sorular

+2 oy
4 cevap 252 göst.
+1 oy
12 cevap 988 göst.
19 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Eda nur (1,474 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 91 göst.
0 oy
5 cevap 183 göst.