+2 oy
209 göst.
önce Cinsel Yaşam kategorisinde (69 puan) tarafından

Kızlar merhaba ben birşeyler anlatıcam size ama biraz özel olacak ama sizden başkasına anlatamıyorum sizede anlatmasam patlarım kızlar şimdi benim eşim ikinci doğumumdan sonra bana değişik davranmaya başladı hakaret ediyor rencide ediyor kızıyor sürekli bana kızım yürüme çağında ister istemez düşecek kızım her düştüpünde bana diyorki hele bişey olsun sen ozmn gör bende ona patlıyorum kızıyorum hiçbişey yapamazda zırvalıyor sadecede ben eşimin bu davranışından dolayı ondan soğudum ve sevmiyorum artık onu benle birlikte olmak istiyo bende gözü dışarı kaymasın diye birliktelik yaşıyorum ama bitsin diye yalandan acıyor diyip bitiriyorum ama iğreniyorum ondan sizce napmalıyım yardım edermisiniz lütfen yargılamadan yardımcı olun ?

4 Cevaplar

+2 oy
önce (195 puan) tarafından

Sevgi saygı bittiyse cinsellik bittiyse evlilik çoktan bitmiş demektir 

önce (69 puan) tarafından

Benim iki çocuğum var evliliğimi bitirmek istemiyorum nasıl yapabilirim 

önce (195 puan) tarafından

Sen karşına al konuş eğer değişiyorsa devam et ama değişme taraftarı değilse çocuk var diye huzursuz bir ortamda yaşamak çocuklara mutluluk verecekmi peki ne kendine ne eşine nede çocuklarına eziyet etme bence 

-Reklam-
+2 oy
önce (59 puan) tarafından

Arkamı dönerdim 

Umursamazdım paramı versin istediklerimi alım günümü gün edim kendisi ne b.o.k yerse yesin banane bende ona öyle ızdırap çektirirdim

Taaki pişman olup kendisi senin ayağına gelecektir emin ol

Biraz sende baskıcı ol kırıcı ol

Üstüne yürü 

Ama kocanın nasıl bir yapıda olduğunu bilmiyorum ona göre adımını ve dediklerimi uygula 

Yani kocan öfkeye öfkeyle davranırsa adam olmaz

Mesela ben gürlediğimde eşim susar 

Eşim gürledığinde alttan alırım biz boyle yapıdayız

Deniyecem sağol 

+1 oy
önce (34 puan) tarafından

Bence sen ne yapmak istediğini bilmiyosun 

sevmiyorum iğreniyorum ama gözü de dışarı kaymasın demenden de anlaşılıyor 

Çok iyi biliyorum eşim bana taki öyle davranana kadar çok seviyordum onu ama öyle olunca insan kendisine konduramaz doğl olarak kimse hak etmiyor o lafları değilmi bende tekrar kazanmak istiyorum o sevgiyi ona karşı 

0 oy
önce (3,436 puan) tarafından

Sadece çocuk düşmesi konusundamı böyle davranıyor. Bazı babalar daha çok üstüne düşer çocuğun koruma iç güdüsüyle. Ama sen sadece bundan dolayı mı sevgin bitti anlamadım. Bide kendi davranışlarını göz önüne getir nasıl davranıyorsun eşine . Belki sadece o değil sende değişmişindir

Valla benim hiçbi hatam yok çocuk düşmesi için hakaret etmiyor hep ediyor 

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 1,024 göst.
19 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 952 göst.
19 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Eda nur (1,472 puan) tarafından soruldu
+2 oy
25 cevap 1,657 göst.
2 Temmuz 2020 Aile & Aşk kategorisinde Eda06 (3,746 puan) tarafından soruldu