0 oy
55 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (123 puan) tarafından
Kızlar günaydın. Benim 13 aylik oğlum sünnet oldu cuma günü aynı zamanda inmemiş testis ameliyatı da oldu daha önce de bir post açtım bakimiyla ilgili sagolsunlar yardımcı olan arkadaşlarım vardı . Şimdi de sorum şu ki cuma günü sünnet oldu hastanede kaldık çişini yapıyordu sıkıntı yoktu dün de yaptı ama gece uyandım kontrol ettim kuruydu bekledim tekrar uyandım yine kuruydu saat 9 buçukta tekrar baktım yine kuru ama ben değiştirdim.  Bu neden olmuş olabilir başına gelen var mı acaba bir de sabaha kadar emen emerek uyuyan bir çocuk yapmaması tuhaf mı

4 Cevaplar

+1 oy
önce (133,756 puan) tarafından
yoktur gelince yapar biraz su icir
önce (123 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim içirdim birazdan yine içireyim şimdi kahvaltısını hazırlıyorum inşallah bir an önce yapar da normalde de evhamli bir yapım var olumsuz gözüken bir şey olduğu zaman çok fazla geriliyorum. Cevabın için çok teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
önce (12,731 puan) tarafından
Uyanık mı şuan ve yapmadı mı hala
Uyanık ama yapmadı ya
Hastandeyken böyle bir sorun yoktu gece yapmamış
önce (12,731 puan) tarafından
Gün içinde yapmazsa götür hemen bence. İdrar önemli çünkü
Yaptı canım cok şükür ikinciye yaptı değiştirdim hemen altını ama gerçekten baya endişe etmiştim
0 oy
önce (13,201 puan) tarafından
Canım enfeksiyon falan olabilir mi bence bir acile git
Canım görüntüsünde bir tuhaflık yok ama biraz daha yapmazsa muhakkak gideceğim çünkü en korktuğum şey enfeksiyon olması
Allah muhafaza inşallah yoktur belki acıyor diye tutuyordur
İki kere yaptı canım çok şükür ki
Elhamdülillah canım sorun yok demek ki
Çok şükür canım yaa çok teşekkür ederim cevabın için
0 oy
önce (683 puan) tarafından
Sıvı alımı nasıl canım benim oğlumda 1 gün boyunca nerdeyse yapmadı ama terliyordu da pekde bişey yiyip içmemişti zorla mama su içirdim biraürü sonra yağtı şükür 
Dün gece baya da su içti aslında canım sabah da verdim şimdi de verdim içmedi pek çıkardı suyu
önce (683 puan) tarafından
Toplam kaç saattir canım dün yaptı demişsin dün gece uyutmadan önce yaptıysa gece  boyu yapmaması normal . Gün içinde yapmazsa doktora  götürürsün
Gece geç yattı canım 2 falandı 9 a kadar yapmamisti sonra 12 de tekrar baktım yapmış canım 2-3 saat sonra yine yapmışti çok şükür

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 70 göst.
20 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Baharyagmuru00 (1,071 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 70 göst.
12 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Seker_.33 (2,987 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 398 göst.
1 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Djdjjdhd (851 puan) tarafından soruldu

409,789 soru

12,319,907 cevap

38,930 kullanıcı

Kategoriler

...