+1 oy
90 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (4,116 puan) tarafından
Kızlar idrar yolu enfeksiyonum var sürekli tekrar eden  soğan suyu içiyorum dünden beridir. Bı tanıdığımla konuştuk njye içiyorsun kist yapıyor dedi bilgisi olan var mı 

Kist çoğaltır mi ?? Su kistim varmış ama doktor o kendiliğinden geçer dedi 

5 Cevaplar

+3 oy
önce (4,453 puan) tarafından
Soğan suyunu. Kist yaptığı ilk kez duyuyorum genelde polikistiği olanlar hamile kalmak için filan içiyor öyle bi zararı olsa içmezlerdş diye düşünüyorum 
önce (4,116 puan) tarafından
Bende ilk kez duydum canım ben geçen yıl da miyom için içmiştim fayda etmemişti gerçi ameliyat oldum ama 2 aydır sürekli idrar yolu enfeksiyonu oluyorum antibiyotik bitiyor 1 hafta iyi gibiyim sonra hopp yeniden başlıyor çok bunaldım artık geçen gün gittim su kisti varmış o geçer dedi bende soğan suyunu duydm içeyim dedim
-Reklam-
+2 oy
önce (29,172 puan) tarafından

Hayır kist yapmaz aksine olan enfeksiyonu iltihabı atar vucuttan 

Maydanoz suyu soğan suyu.

Eskiler gebe kalamayan kadınlar 15 gün soğan suyu yaparmış etrafımda tanıdıklarım da öyle hamile kalan var

Ayy korunuyoruz ama ameliyat oldum miyom aldırdım gerçi doktor 6 ay sonra kalabilirsin dedi 6 ay da doldu olursa olur da 2 aydır durup durup tekrar ediyor enfeksiyon habire antibiyotik toz sıkıldım artik bende soğan suyunu duydum çevremden iyi gelir diye yapayım dedim
önce (29,172 puan) tarafından
İyi gelir yapabilirsin çokta faydalı ilaçtan iyi
İnşallah canım çok sağol ♥️
+2 oy
önce (4,166 puan) tarafından
İlk kez duydum, benim komşum içiyor çok iyi geldiğini söyledi bende icicem. Aksine soğan suyu daha iyi geliyor 
Bende ilk kez duydum inşaallah bana da iyj gelir 2 aydır sıkıldım ilaç içmekten
İnşallah canım derdine derman olur. Ameliyatından beridir enfeksiyonu çekiyorsun umarım soğan suyu yarar.
Sorma kız mahvoldum artık doktorum da çaresiz yazayım mı ilac yine dedi yaz napalim dedim bende artik ne diyim adam da çaresiz düzelmedi gitti. Hamile kalırım diye bı icmesem mi dedim hapı içmiyorum eşim korunuyor olursa da olur artık şansıma yumurtlama günüm geçti gerci de
Enfeksiyon çok kötü aaa bak dut kurusu var canım o da enfeksiyona birebir bir avuç koy kaynat soğuduğu zaman iç canim. Ayy dikkat et soğan suyu sayesinde  hamile kalanlar varmış.
Aman 6 ay oldu ya sorun olmaz herhalde :D geçen gün baktı zaten ben demedim beta bakmış demedim artık hapı içmedim bu ay düzenli diye :Dbıktım çünkü enfeksiyondan ilaç içmekten. Yumurtlama günü dışında olur mu ki hemen ?
Yumurtlama günü dışında olmaz çok düşük bir riski var, yumurtlama günü dikkat edersin
İnşaallah canım :) hayırlısı neyse o olsun
+2 oy
önce (3,438 puan) tarafından
Soğan suyu nasıl yapılıyor canım. Bir bardaklığa tüm soğan mı kaynatılır. Bende soracaktım bugün hafif enfeksiyon var da doktora gitmek istemiyorum. 
önce (149 puan) tarafından
Eder ama.sen yine de tam yap canim
Ayy kokusu itici geldi de ondan . Öyle yapayım abla sağol ♥️
önce (149 puan) tarafından
Canım dedigim gibi elma sirkesi kokusunu bastiriyor dene bak
önce (3,438 puan) tarafından
Geçmiş olsun büşra bence biraz ılıt birden içiver iyi gelir inşallah ❤️
Teşekkürler canım hülyoş❤️ ay adetim yaklaştı zaten üç gün içmeyi deniyim inşallah. İdrara çıkmaktan sıkıldım ya
Ilıtıp içiyorum kuzum da ama kokuyor yine de :D bütün yapayım
+1 oy
önce (3,019 puan) tarafından
O nasilis kiz. Ben bekarken yumurtaliklarimda polikiztik over kistler oldugu icin doktor ilaçlarla birlikte sogan suyu da yazmisti
Ben sormadım doktora antibiyotik yazdı kuzum da bende çok sıkıldım ilaç içmekten . Nasıl yapıyorsun soğan suyunu
önce (3,019 puan) tarafından
Bekarken annem yapatdi be hatirlamiyom ki☹️
He anladım kuzum sağol ♥️

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 273 göst.
0 oy
3 cevap 57 göst.
8 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 81 göst.