+1 oy
188 göst.
önce Alışveriş-Hediye kategorisinde (697 puan) tarafından

Eşimin amcasının kızı doğum yapmış yanına gidecez de kızıma almıştık bunu giydiremedim etiketli duruyordu evde bunu götürsem basit mi durur . 

image

Kaynanam da iki takım görümcem bir ben de bir takım götürecez böyle .

6 Cevaplar

0 oy
önce (994 puan) tarafından
ayına uygunsa. kendi kızına aldığını o kişi görmediyse. etiketli duruyorsa götürebilirsin bence. 

bu şekilde elimizde kalan çok ürün oluyor. ben de veriyorum hediye olarak. sonucta kullanılmamış hala etiketli
önce (697 puan) tarafından
Yok cnm görmediler giydirmedim etiketli zaten.  Yeni doğmuş 1 yaş kıyafet
önce (994 puan) tarafından
Bence olur ozaman. ben yapıyorum valla. hediye gelenlerin bazısı çocuklarımın ayına uygun olmadğı için giydiremedim. hepsini paketledim koydum dolaba denk geldikçe birilerine veriyorum. ya da indirimde görünce bazen kendim de alıp koyuyorum kenara. sonra birine götürüyorum. çünkü kıyafetler de çok pahalı ha deyince alınmıyor öyle. kendi çocuğuma alırken indirim takip ediyorum. başkasına gidip iki katı para verince çocuğuma üzülüyorum ben. o nedenle önden hazırlıyorum hediyeliklerimi
-Reklam-
0 oy
önce (880 puan) tarafından
Canım sen bilirsin ama ben para götürmeyi tercih ediyorum belki begenmez belki bebegine uymaz giydirmez bir miktar para ver durumun müsaitse ya ihtiyacunı alır yada zevkine göre bişeyler alır
cnm para olmadığı için evden götürmek istedim
önce (880 puan) tarafından
O zaman götür giydırmezse kendi bilir sen eli boş gitmemiş olursun takımda güzel bence
+1
Evet canım dediğin gibi boş gitmemiş olurum. Sağol canım
0 oy
önce (14,659 puan) tarafından
2. Çocuk düşünmüyorsan götür 

Ark oğlunun doğum günü vardı oğluma sweet almıştım etiketli duruyordu onu verdim 
2. Çocuğuma hamileyim cinsiyeti erkek
0 oy
önce (1,692 puan) tarafından
Götür bence bedeni uymazsa o da başkasına hediye eder sonuçta 
Bebek yeni doğan zaten benim götürdüm 1 yaş
Tamam da o bebek 1 yaşına geldiğinde yani seneye bu zamanlar nasıl giyecek bunu kış mevsiminde ☺️ o yüzden dedim bedeni mevsime uymazsa anlamında
Kilolu olursa 6-7 aylıkken bu yaz giyer. Benim kızım hiç bir zaman kıyafetin bedenine uygun giyinmedi her zaman bir iki sene büyük kıyafet giydi
+1
Doğru bak o ihtimali düşünmedim canım
0 oy
önce (1,876 puan) tarafından
Gayet güzel bence içine bir zıbın veya atletin varsa koyabilirsin paket yap yeterli 
Tamam canım çok sağol
0 oy
önce (608 puan) tarafından
Ben kızıma gelen bir sürü takım vardı olmayanları kullanmadiklarimi götürdüm hep neden olmasın.
Dimi şık da bence
önce (608 puan) tarafından
Valla bana kimse ne getirirse begenmemezlik yapmadım benim.goturdufum de yapamaz durumum.neyse ona göre hediye hediyedir.
Ben de öyle valla.

İlgili sorular

+1 oy
20 cevap 429 göst.
15 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 469 göst.
8 Ağustos 2019 Alışveriş-Hediye kategorisinde UMUT (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 48 göst.
29 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Huniliprenses (11,935 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 549 göst.
24 Kasım 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Ajangadget (1,321 puan) tarafından soruldu

409,703 soru

12,316,376 cevap

38,842 kullanıcı

Kategoriler

...