0 oy
73 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,196 puan) tarafından
Kizlar bildiğiniz iyi bir balgam sökücü dogal veya ilac farketmez varsa cok memnun olurum 1 aydir hastalik pesimizi birakmiyor en son influenza olduk burada da paylasmistim cok cektik hastaliktan ben ve esimde yogun bir balgam var hastaneye gttik verdigi ilaclari bitirdik ama balgam gitmiyor oda sürekli boğaz ağrısı yapiyor 1 aydir kimseyle gorusmuyoruz kimseye hastalığı bulastirmayalim diye okadar sıkıldım ki hastaliktan gerçekten varsa bir yontem etkili bir ilac alirim kizlar teşekkür ederim 

3 Cevaplar

0 oy
önce (4,018 puan) tarafından
Yetişkinler için ne var bilmiyorum ama çocuklara asist çok iyi. Balgam masajı yapın bol bol
önce (1,196 puan) tarafından
Kizimda da var balgam evet 4 yasina girecek ona olurmu bu dediğiniz balgam masaji neymis ay hiç bilmiyorum YouTube da varmidir
önce (4,018 puan) tarafından
Evet kızınıza olur, YouTube dan bakabilirsiniz
Bakacağım cok teşekkür ederim
önce (14,830 puan) tarafından
Evet benim kızım da 4.5 yaşında asist ve iburamın cold kullanıyoruz bizde doktor yazdı
Asist isteyebilirsiniz doktorunuzdan
Evet tamam çok teşekkür ederim aile hekimine bir soyleyeyim ben yarin
-Reklam-
0 oy
önce (608 puan) tarafından
Asist toz var bide nac d suya atılan tablet var .
Asist toz u söylemiş herkes onu sabah alicam cok teşekkür ederim
0 oy
önce (768 puan) tarafından
Asist toz etkili diye biliyorum koah hastası yakınım için doktor balgsm için onu yazıyor bende aynı durumdayım hastalık geçeli 2 hafta oldu ama balgam ve geniz akıntısı bir türlü geçmedi 
Bende de astim var bunu bir eczane ye sorp alayim ya bende de ayni balgam geniz akıntısı hafiften öksürük gecmek bilmedi bir ay oldu belki gecti inanki cok bunaldim

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 95 göst.
20 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde _busra_0743_ (465 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 98 göst.
30 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Alisim49 (2,536 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 68 göst.
9 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sedaanur (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 64 göst.

409,700 soru

12,316,263 cevap

38,836 kullanıcı

Kategoriler

...