+1 oy
67 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (378 puan) tarafından
4 aylik bebek bir icmede kac ml sut icer mama veya anne sutu 

Simdi bir gogsumu sagdim 2 yemek kasigi anca cikti bu normalmi 

2 Cevaplar

+2 oy
önce (3,322 puan) tarafından
180 210 arasi icmeli 4 aylik bebek
+1
İlk aylar bende dusunuyordum varmi yokmu diye. Artik takmiyom. Bebek ne zaman aglasa süt sevripte yine alasa aliyorum biberonu veriyorum ahah
+1
Yok kız niye atiyorsun. Ben aslinda  eczaneden sordum alinca . 2 aydan fazla kalmasin dedi
+1
Grami az olanlardana liyorum
önce (1,014 puan) tarafından
Nen bilmeden 400 gr almışım bi daha 250 gr alsam yeter heralde 1 ay anca biter çünkü
+1
Yeter canim evet.
-Reklam-
+1 oy
Sagmakla bebegin emmesi bir degil canım bebegim 1 aylık olucak  bende sagınca 1 tatlı kaşığı anca çıkıyo ama bebek emince doyuyo çişini de yapıyo günde 5 6 kere 
Ayrıca her bebegin kapasitesi aynı degil ilk haftalarda hep mama takviyesi yaptım çocuklarıma oglum 90 cc içerdi şimdiki bebek 50 yada 25 cc içiyo
önce (378 puan) tarafından
Ya benimkide baya iyi cis yapiyor ama doymuyor gibi kafayi yiyecem mama vermek istemiyom nasil cogalir sut
Ek olarakmama mi veriyorsunuz
Emmeyi birakir diye korkuyom benim bebek alerjik o yuzden emmesi Benin icin onemli
Çiş yapıyorsa doyuyordur canım başka sorunları olabilir 4.ay atagı olabilr mesela dut kurursu ve resene çayı iç bol bol su iç ciger ye faydası olur
Bende ek olarak mama veriyordum gece 1 kere oda şuan onu da vermiyorum
Uzum hosafi yaptim gece iyiydi sut simdi yine azaldi uyumuyir bende uyumayinca sütum iyice gitti
Cigerdemi sut yapiyor
Evet canım tavuk cigeri yiyorum ama en önemlisi su iç ya ben ondan fark gördüm bide bestlac damla varmış kullananlar memnunmuş dene
Stres te yapma sütün vardır bebegin büyüme Atagı geçiriyor olabilir 4. Ayda görülen şeyler
Canim damla kullanamiyom bebegim alerjik oldugu icin
Cigeri simdi deneyecem dolapta vardi nasil yapiyorsun cigeri sulu yenek gibimi
Yok bol soganlı kavurma yapıyorım canım cigeri kıyma haline getiriyorum ama istersen kuşbaşı kavur
Bende kiyma gibi istiyorum nasil cekiyirsun peki kiyma gibi
Et kütüğünde zırh yapıyorum kaynanam da buzluyken blenderden geçiriyor öyle de oluyor yanına da bulgur pilavı yap oda süt yapıyomuş
Ya ben bir Kere kiyma makinasindan cektim hic cekmedi damarlari tikatti hep makinayi simdi bebekle tekrar cesaret edemedim makinayi cikarmaya
Kusbasi gibi buyuk yaptim insallah süt yapar bakakim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 77 göst.
0 oy
1 cevap 82 göst.
10 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Trknkrc (300 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 155 göst.
18 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Posedion (2,386 puan) tarafından soruldu

409,904 soru

12,323,968 cevap