+1 oy
49 göst.
önce Diğer kategorisinde (20 puan) tarafından
Hamilelikte bulantı ne zaman geçer. 9 haftalığım psikolojim falan kalmadı. Yataktan kalkamıyorum. Doktor zofer verdi onuda kullanamadım içinde zararlı yazıyor. Mahvıldum kilo veriyorum iyice. Nasıl geçecek böyle . Başka çocuğunda var ilgisiz kaldı

5 Cevaplar

0 oy
önce (8,369 puan) tarafından
Prillam diye bi ilaç vardı onu kullan
Prillam kullanmıstım ama hatırlamıyorum şuan işe yaradımı yaramadımı 4 yıl oldu nerdeyse :) ikinci cocuğu  bende geçen zor hamileliğim için istemiyorum valla sırf bünyeden bünyeye değişir belki ama benimde kötü geçti hamilelik ilk basları zor 16 haftadan sonra rahatlamıstım
önce (20 puan) tarafından
O 16 gelmiyor işte
Ailen filan yakınsa biraz destek al canım. Tek basına zor olur elbet. İlk çocuk kaç yaşında
önce (20 puan) tarafından
4 yaşında
Anladım canım hakkında hayırlısı olsun buda geçer inşallah
-Reklam-
0 oy
önce (4,145 puan) tarafından
Benim 4 ayda geçmişti çok zor oluyor benim de öyleydi kalkamıyordum
0 oy
önce (44 puan) tarafından
Benim geçen seneki halimi anlatıyorsun çok kotuydum ilk aylar kayınvalidemde kaldım çünkü başka çocuğumda vardı ilgilenemiyordum asla yemek yapamiyodum sabahın beşinde bukantiyla uyanıyodum kan kusuyodum artık midem boştu çünkü çok kötü günlerdi yedi ay zofer kullandım mecbur kaldım çünkü bulantidan ne uyuyabiliyodum ne oturabiliyordum bebeğim sağlıkla doğru içebiliyosan doktorun onayladiysa iç en azından kusmayı kesiyo bukantiyla yaşamak çok zor hergun ağladımi bilirim
0 oy
önce (10,056 puan) tarafından
Bende 14 haftalık oldum yeni 2.3 gündür azda olsa hafifledi 3 ay yatalak oldum eşim sürekli kahvaltı hazırliyirdu çocuklara.agliyirdum artik
0 oy
önce (765 puan) tarafından

Prilam kullanmıştım ben gerçekten aşırı derecedeydi bulantı ve kusmam bir tek onu içince biraz olsun rahatlıyordum yemek bile yiyemiyordum ağzıma attığımla lavaboya koşmam bir oluyordu bir de kusmayı hiç sevmem ama ayağa kalksam kusuyordum :( 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 132 göst.
0 oy
8 cevap 93 göst.
23 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Cerenin Annesi (164 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 49 göst.
0 oy
0 cevap 2 göst.

409,690 soru

12,315,938 cevap