+1 oy
129 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (144 puan) tarafından
Ağız şipırtmadan nefret ederim evlenmeden önce annem yapardı uyarırdım da annemdir diye bu sefer kaynanamda var öyle huy onu uyaramıyorum. 

9 Cevaplar

+2 oy
önce (3,184 puan) tarafından
Ay en sinir olduğum şey 
önce (144 puan) tarafından
Hic sorma gerçekte de
-Reklam-
+2 oy
önce (3,696 puan) tarafından
Söyle ben dayanamam valla 
Bir defa tek uyardım oda eşime bizden ikrarklanıyor demiş konuyu manîpule ediyor. Daha da uyaramadım.
+1 oy
önce (898 puan) tarafından
Baş etmenin hiç bir yolu yok dişimiz yok bizim diyip çıkarlar bende hiç tahammül edemem 
Annem hep derdi dişimden dolayıdır gerçekten de doğru....
önce (898 puan) tarafından
Benimde kaynanm öyle bi kaç kere görümceme söylettim de öyle demişti ordan biliyom
+1 oy
önce (5,003 puan) tarafından
Hahah benim kızım aynı durumda nefret eder cemkire cemkire de söyler yemek yemez sofradan kalkar midesi bulanır 
0 oy
önce (1,600 puan) tarafından
Hayatta tahammül edemediğim tek ses odur ve kim olursa olsun uyarırım baktım devam ediyor farklı yerde yerim yemeğimi asla tahammülüm yok o sese allahtan kızım şapur şupur yemiyor :))) 
0 oy
önce (234 puan) tarafından
Tatlı dille uyarabilirsin 
Sadece bi defa uyardım oda eşime bizden ikrarklanıyor demiş daha da uyaramamıyorum.
önce (234 puan) tarafından
Kaynanaların huyuda hemen ogluna yetıstırme gibi hobileri olmuş ağzına lafı verince yediremiyo lar kendılerinı Çareyi laf yatıştırıp huzur kaçırmakta buluyorlar
0 oy
önce (2,541 puan) tarafından
Ben açık açık söyledim anne ağız şapırtısından hoşlanmıyorum daha dikkatli olur musun dedim. Dumur oldu. Alındı biraz ama umurumda olmadı. 
0 oy
önce (79 puan) tarafından
Bende mizofoni rahatsızlığı var çok rahatsız oluyorum lütfen dikkat edermisiniz de
0 oy
önce (13,044 puan) tarafından
ayyy deli olurum benim de kayınbabam yapar, diyemiyorum. 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 26 göst.
25 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde veraaa (152 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 51 göst.
0 oy
0 cevap 21 göst.
3 gün önce Diğer kategorisinde Nudem (149 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 111 göst.
13 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Gzr (50 puan) tarafından soruldu

409,739 soru

12,317,761 cevap

38,878 kullanıcı

Kategoriler