0 oy
100 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (53 puan) tarafından
Iyi aksamlar arkadaslar 1 aydir sirtimda ekseri vucudumda agri geziyor kan aldirdim tam hemogram hepsi normal degerler dahileyeye de gittim fibromolojiden supe etti  ama gecmiyor anlam veremiyorum basina gelen var mi 

4 Cevaplar

0 oy
(53 puan) tarafından
Dalak muanesi ciger normal dedi doktor 
-Reklam-
0 oy
(1,061 puan) tarafından
Annemde aynı durum var ona romatizma dediler. İlaçla ve vitamin mineral takviyesi ile epey azaldı ağrısı
(53 puan) tarafından
Malesef benimde ayni yasimda 30 iki cocuk tek bakiyorum cok sitresli panik atak anksiyete var
(1,061 puan) tarafından
Panik atak için mutlaka ilerlemeden yardım alın. Romatizmanız varsa ilacı antidepresan oluyor genelde. o da genel ruhsal sağlığınıza da faydası oluyor
(53 puan) tarafından
Tesekkur.ederim.canim.cok gecmis olsun
(1,061 puan) tarafından
Sizede çok geçmiş olsun. Allah şifa versin inşallah
(53 puan) tarafından
Allah razi olsun canim
0 oy
(1,542 puan) tarafından
Ekim ayından bu yana çekiyorum fibromiyalji teşhisi konuldu  antidepresan verdi ama daha başlamadım
(1,542 puan) tarafından
Ben baş ağrısna dayanamadım nöroloji ye gittim o koydu teşhisi
(53 puan) tarafından
Gectimi agrilariniz
(1,542 puan) tarafından
Malesef geçmedi şuan sırt ağrısından perişanım
önce (53 puan) tarafından
Bende sirt agrisi cekiyorum kac yasindasiniz acaba cok zor ya
önce (1,542 puan) tarafından
40 yaşındayım cnm
0 oy
(651 puan) tarafından
Baya araştırdım ben benimde sürekli vucudum ağrıyordu önüme bir bayan çıktı 1seneye yakın takip ediyordum sonrasında yavaş yavaş paylaşımlarını dinledim sonra araştırdım bu hastalığı hatta mesaj attım cevap verdi baya takipciside var bu hastalık üzerine bilgi veriyor bendede varmış ve çok bilinen bir hastalık değil ama kadınların %11 inde varmış sizin varmidir bilemem ama benim hamilelikleri nde çok hızlı varış oldu aynı zamanda bekarlikta çıkmaya başladı ve dengesiz kilo alıyordum çok fazla da kilolu değilim ama bir eşitsizlik var vücudumda meğerse lipödem varmış senin belirtilerin varsa heryere eşit kilo almıyor san sende arastirabilirsin Ağrılı selülit diğer adı hastalığın 

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 28 göst.
30 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Mesudeee (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 264 göst.
21 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Sarioglusumm (209 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 41 göst.
4 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hicrannn (1,226 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 110 göst.

410,663 soru

12,355,558 cevap

40,936 kullanıcı

Kategoriler

...