+3 oy
745 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,656 puan) tarafından

Iyi akşamlar kızlar,  bugün biraz canım sıkıldı. Dışarıdan bir bakış açısı olarak size danışmak istedim. Çokta samimi olmadigim bir komşumuzla mahallede karşılaştım(yaşi büyük). Direk selam verip, eşimin evle çok ilgilendigini, eli hiç boş gelmedigini söyledi. Ya çöpünü atıyor ya yiyecek biseyler alip geliyor ,sana çok yardımcı oluyor hep görüyorum dedi. Bende, yapmalı zaten, iki cocugumuzda küçük ben 4.kattan sürekli inemiyorum dedim. Oda boş boş bakti bana onaylamasini beklemiştim. Daha öncede ayni kadın,  tost makinası aldığımızi görmüş gelmiş gorumceme söylemiş. Tabi gorumcemle gülüp geçtik bizimi takip ediyor diye. Ama bugün iyice canım sıkıldı çünkü üstüne basa basa defalarca soyledi eşinin eli hep dolu diye. Eşime anlattim, dertsiz başına dert mi arıyorsun diyor, siz böyle bir komşumuz olsa rahatsiz olmaz mısınız 

Not baslik biraz abarti oldu değiştiremedim:)

39 Cevaplar

0 oy
(335 puan) tarafından
Canı sıkılıyor galiba canım mutlu kişiler görmek istemiyor gibi
(2,656 puan) tarafından
Aslinda olması gerekeni görüyor,  bu bir mutluluk yada lütuf degilki.  Ama kadinin mimiklerini görmen lazım nasil şaşırarak anlatıyor
-Reklam-
0 oy
(3,188 puan) tarafından
Benimde üst komşum öyle devamlı herkesi gözetler bana da aynı şeyleri söyledi hep eli dolu dolu geliyor eşinin vs dedi. Anneannem yaşında teyze o yüzden çok takmıyorum. Oğlu ile yaşıyor canı sıkılıyor insanları gözetliyor demekki dedim geçtim :)
(2,656 puan) tarafından
Kendi kızıda benim yaslarimda evli, demekki kıyasliyor diye düşünüyorum, ben konuşacagim bir daha söylerse,  kafamda neden diye kurmak istemiyorum
0 oy
(20,159 puan) tarafından
Rahatsız olmakta haklısın. Bence tersle bı ara 
(2,656 puan) tarafından
Aynen , gerekiyor
0 oy
(7,772 puan) tarafından
Ben olsam derdim ki eşim yapmayacak da yoldan geçen adam mı yapacak abla . Çöp benim üzerime mi zimmetli ya da alinani sadece ben mi yiyip içiyorm da yardım etmiş olarak nitelendiriyorsun anlamadım derdim .
(2,656 puan) tarafından
Beni anlar diye,  yapsin tabi ben iki bebekle nasil yapayım dedim. Oyle bir baktiki sen ne diyon der gibi
0 oy
(194 puan) tarafından
Hey Allahım yaa insanlar tuhaf gerçekten sanane yani sanane eşimden evimden demeli insan ama diyemiyor işte. Bende de aynısı var ordan biliyorum karşı komşum birde eşi vefat etti 3 çocukla tek başına kaldı çok üzüldüm elimden geldiğince yardm etmeye çalıştım ama son zamanlarda artk çok rahatsz olmaya başladım hareketlerinden beni her gördüğünde kız hangi büyüyü yaptn da adam elleri kolları dolu dolu geliyor her akşam . Bir gecede eli boş gelmiyor dedi bende aman abla ne büyüsü saçmalama aldığı evin eksikleri sanki ne aliyor dedim diğer komsumda yanımızdaydi yok yok bu yalan söylüyor her gelişinde elinde tatlı var sabahllar olmasn diye enerji topluyorlar dedi Fesuphanallah boş boş konuşma bence dedim döndüm içeriye o günden sonra da nerde görsem yüzümü ceviiriyom
(2,656 puan) tarafından
Off seninki daha seviyesiz biriymiş,  keşke edepsiz olsakta desek sanane bak önüne diye :)
(194 puan) tarafından
Hemde nasıl artk dışarı çıkmak istemiyordm onu görmemek için en son dayanamdm bosbos konuşma bence dedim artk gorsemde yüzümü ceviriyordm
0 oy
(2,109 puan) tarafından
Bence kendi eşinden gormediyse böyle birşey dikkatini çekmiştir heves etmiştir...bu olumlu düşüncem.. olumsuz düşüncem var bilemiyorum artık ortalık baya kötü eşinize ilgisi olabilirmi ? Can sıkılacak bir durum değil aslında 
(2,656 puan) tarafından
Olumlu manada düşünmeme rağmen canım sıkılıyor :)) tamam, görmemiş olabilir ama herkese dillendirmenin anlami ne. Ev sahibime, gorumceme,  bana söylüyor.  Mantıklı gelmiyor bana.
0 oy
(3,429 puan) tarafından
Sanırım ben olsam daha da abartırım çatlasın
(2,656 puan) tarafından
Nazardan korktum:)
0 oy
(18,516 puan) tarafından
Apartmanda samimi olduğumuz orta yaşlı bir abla da benim eşim için böyle der evle ilgili çocukla çok ilgili o insanların eşleri kadın işi diye baktığı için hayret ediyor ve övüyor yakın olduğu için sorun değil mahalleden herhangi biri olsa bizi mı takip ediyor diye bende sorgulardım 
(2,656 puan) tarafından
Aynen sorguluyorum,  keşke rahatsiz olduğumu dile getireydim belki daha dikkat ederdi
0 oy
(1,948 puan) tarafından
Zenginin parası zugurtun çenesi ni yorar misali koca senin ev senin poşet senin:D kendi desin dinlesin o öyle diyor ya kudursun diye he valla bir dedigimi iki etmez hep dopdolu poşetler derim :D
0 oy
(908 puan) tarafından
evet hemde çok rahatsız olurum iyi veya kötü mesela bi kere komşular toplanmış oturuyoduk birisi bana senin eşin çok yaşlı görünüyo dedi ama diyen kişi ilgi manyağı hep o övülecek hep ona iltifat edilecek bi komşu bana 27 değilde 19 20 yaş gibi duruyosun dedi oda puhahaahahaha yok 17 de istersen ama seninde kocan yaşlı duruyor demisti çok sinirlerim bozulmustu
0 oy
(39 puan) tarafından
Bende de var öyle bir tane bazen akşam üstü perdeyi çekmeyi unutmuşuz oda dışardan evin içini görmüş. Eşin koltukta oturmuş haber izliyordu dedi. Ben görsemde söylemeye utanırım  yada çocukları eşin bahçede ne güzel oynatıyor dedi. Küçük bir kızım var gördügünde sever ama eşimin kucagındaykende sever. Bu durum ikimizide rahatsız ediyor. Çocuk eşimin kucanda agulu magulu seviyo sanki hiç görmedi. Eşim bazen onu gördügünde kızımı bana verir bakkala gideyim diye uzaklaşır sırf bu yüzden. Bize yakın oturmaz ama çalıştıggı yer yakın ona rağmen bukadar rahatsızız. Senin işin daha zor yakın oturuyorsa bide
(2,656 puan) tarafından
Bazi insanlar edep nedir bilmiyor yada herkesin edep çerçevesi farklı oluyor
0 oy
(914 puan) tarafından

Ay aynı bizim bina sabah akşam demeden kapı önünde oturuyor kadınlar kocalarıyla beraber bi aylık alışverişe gidiyoruz poşetleri süzüyorlar geçen sene bir komşu bana yeni doğum yapmışım iki çocuk biraz dağıldım haliyle markete ekmek almak için çıktım eşimin izinli olduğu gün kaş bıyık aldırtmadım tabi yeni doğum yaptığım için bana birden sen çocuklarına çok güzel bakıyorsun ama kendini ihmal ediyorsun kendine bak senin kocanın çevresi çok geniş dedi eşimi oturduğumuz semtte çoğu kişi tanır bende evimin içini nerden biliyorsunuz bu konuşmayı yapmaya nerden hak buldunuz dedim gözüme baktı hırslı hırslı bir daha da muhattap olmadım hala daha beni gördükçe kinli kinli bakar :) 

(2,656 puan) tarafından
Aferin kız,  alkışladım seni. Keşke bende deseydimde kendi kendime kurmasaydim
0 oy
(176 puan) tarafından
Benimde boylebikomsum vardı  aynısını bana dedi eşin eve hiç bo sgelmiyor maşallah falan dedi kaç kere ama bende kimsenin cebinden gitmiyor tabiki alır eşim bana düşkün dedim birdaha da muhattap olmadim tavrımı koydum
(2,656 puan) tarafından
Bende muhattap degilim ama sırf bunu söylemek için yanıma geldi :))
0 oy
(12,930 puan) tarafından

Ya komşu ya akrabalarda kesin vardır bu tip insanlar ay püf.. 

Bizimde eşimin ailesinde mevcut ama bekar kadinlar diyor bir sustum iki sustum en son ben 25 D e kadar almadım madem o kadar iyiydi alsaydınız taa istanbullara kadar yormasaydiniz dedim hepsi m.l gibi baka kaldı bidaha da böyle konuşmalar duymiycam kimseden az haddinizi bilin benim kocamdan sizene ağzınıza dolamissiniz gözünüz mu var yoksa dedim ve bunu bir kaç kişinin içinde dedim hadi bakalım şimdi de söylesinler bişey bunlar anca bu dilden anlıyor kusura bakmasınlar ..

(2,656 puan) tarafından
Oo çok cok iyi demişsin,  demek lazım
0 oy
(591 puan) tarafından
Aynı bizim binadada var öyle aynı şeyleri söylüyor 
0 oy
(743 puan) tarafından
Senin kocanla kendi kocasını kiyasladigi için dert olmustur ona 
0 oy
(5,146 puan) tarafından
Abla işin gücün yok sende mahalleye mobese kamerası mı kesildin diyeydin ya 
(2,656 puan) tarafından
Ikinci olursa diycem
0 oy
(940 puan) tarafından
Kuzum o kadınlardan her yerde var mobese kamerası gibi TRT'den maaş almaları gerekiyor dertleri yok 40 50'sinden sonra gençleri gözetliyorlar
0 oy
(555 puan) tarafından
Bizim komsuda bana hic disariya camasir asmiyosun kurutma makinanizmi var diye sormustu kocasida kurutma makineri vardir demis oda gelmis bana anlatip sordu neye ugradigimi sasirmistim
(2,656 puan) tarafından
Karılı kocali deli mi ne :)
(555 puan) tarafından
Valla tum mahalle oyle diyo kadina delimi kafasinda varmi diye tuhaf bir kadın

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 412 göst.
29 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 215 göst.
10 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Pamuk prenses (1,026 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 378 göst.
0 oy
36 cevap 953 göst.
20 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Sudenaz (224 puan) tarafından soruldu

411,299 soru

12,381,241 cevap

43,198 kullanıcı

Kategoriler

...